ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2013 | 11:49

Το τρίτο πρόσωπο...

Βρέθηκα χωρίς να το ξέρω το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση...Και θα μου πείτε, μα καλά πως γίνεται να μην το έχεις καταλάβει? Η αλήθεια είναι πως είχα κάποιες υποψίες έντονες μάλιστα, αλλά όταν ο άλλος δηλώνει αλλά και δείχνει τρελά ερωτευμένος μαζί σου, δεν μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις υποθέσεις γιατί πολύ απλά ο έρωτας είναι πάνω απ'όλα και όταν ζεις έναν τόσο έντονο έρωτα δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο, δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα άλλο... Το έμαθα, μου τα είπε όλα εκείνος με μεγάλη ειλικρίνεια, τουλάχιστον έτσι πίστευα. Το έμαθα αρκετά νωρίς, αλλά για μένα αρκετά αργά γιατί τον είχα ήδη ερωτευτεί... και τον πίστεψα σε όσα μου είπε τον πίστεψα, ότι η σχέση του έχει φθαρεί, ότι θέλει λίγο χρόνο, ότι δεν θέλει να με χάσει κλπ κλπ κλπ... τα "γνωστά" θα μου πείτε εσείς, εντελώς άγνωστα ωστόσο σε μένα. Ο λόγος λοιπόν που τον πίστεψα, δεν ήταν, όπως πιθανόν πολλοί θα μου πείτε πως είμαι αφελής ή ηλίθια, αλλά επειδή έβλεπα έναν άνθρωπο απόλυτα ερωτευμένο μαζί μου, να με έχει απόλυτη ανάγκη και όχι μόνο σεξουαλική. Έναν άνθρωπο που δεν κρυβόταν, δεν ντρεπόταν, που έκανε όνειρα για μας κλπ (σε αντίθεση με άλλους που έχουν διπλή ζωή)Κι έτσι ζήσαμε το απόλυτο, στιγμές μαγικές, μοναδικές και σπάνιες, στιγμές που είσαι τυχερός αν καταφέρεις να ζήσεις...Δεν ήξερα τι θα γινόταν, ναι το happy end ίσως θα ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό... το μόνο που ήξερα είναι πως ήμουν απόλυτα ευτυχισμένη, ήταν και αυτός...Αλλά.......φυσικά δεν χώρισε ποτέ, οπότε και αναγκάστηκα να το σταματήσω, παρά τον απίστευτο πόνο που ένιωθα και νιώθω ακόμα παρόλο που έχει περάσει αρκετός καιρός...Έχω δίκιο λέει, μου ζητάει συγγνώμη και ελπίζει μια μέρα να τον συγχωρέσω, εξακολουθεί να μη θέλει να με χάσει (και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, κλασικά!)τα έκανε σκατά (τουλάχιστον το παραδέχεται) και ζει μ'αυτό. Τότε γιατί δεν χωρίζει? Οκ ναι είναι πολλά τα χρόνια και είναι αρραβωνιασμένος. Αλλά δεν είναι ούτε παντρεμένος, ούτε έχει παιδιά... Δεν το δέχομαι ως απάντηση το είναι πολλά τα χρόνια που μου είπε, πιστεύω πως υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτό, κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω... Είναι αλήθεια η συνήθεια και το "βόλεμα" πιο πάνω από έναν τόσο μεγάλο έρωτα? Τι είναι αλήθεια πιο πάνω από τον απόλυτο έρωτα..?
5
 
 
 
 
σχόλια
αγαπητή φίλη...δεν ξέρω πόσες ώρες κάθομαι και διαβάζω την ιστορία σου κ τα σχόλια...δεν ξέρω πόσο έχω κλάψει απόψε...πόσο έχω θυμώσει ...πόσο έχω παρηγορηθεί.. αυτό που ξέρω είναι ότι βιώνω το "δράμα" σου(κ συγνώμη που το αποκαλώ έτσι) πολλά απ όσα είπες τα έχω ακούσει κ πραγματικά αναρωτιέμαι αν είναι κάποιο βίντεο που παίζει σε επανάληψη!!! είμαι στην φάση που προσπαθώ να βγάλω απ την ζωή μου αυτόν τον άνθρωπο που μπήκε με το έτσι θέλω και την έκανε άνω κάτω! είναι πάρα πολύ δύσκολο γτ είμαστε στον ίδιο εργασιακό χώρο κ δεν μπορώ απλά να εξαφανιστώ και να μην τον ξαναδώ. ΠΟΝΑΕΙ!!! αλλά που θα πάει κάποια στιγμή θα δει ότι με έχασε κ αυτό αυτόν θα τον πονέσει πιο πολύ. όταν είδα ότι νιώθω πράγματα για αυτόν άλλαξα την ζωή μου..όσο δύσκολο κ αν ήταν..δεν μπορούσα να υποκρίνομαι την ευτυχισμένη σε κάποιον άλλον!! και ναι αυτή την στιγμή νιώθω ότι είμαι η απόδειξη στο ότι οι γυναίκες έχουν πιο πολλά κότσια απ τους άντρες!! και το έκανα για ΜΕΝΑ όσο "βολεμένη" κ να ήμουν όσο δύσκολη και να ήταν η κατάσταση..δεν του ζήτησα ποτέ να διαλέξει γτ αν θέλει να είναι μαζί μου απλά θα είναι! θέλω να τον αφήσω πίσω μου γτ έχω ανάγκη δίπλα μου έναν άντρα πιο δυνατό από μένα και όχι πιο αδύνατο κ δειλό!!και αυτό πιστεύω ότι αξίζει κ σε σένα!
εγω οταν το εμαθα το τελειωσα επιτοπου χωρις να δεχτω καμια εξηγηση.. πως το εμαθα? με πηρε αλλη και αφου μου συστηθηκε ως μελλουσα μανα του παιδιου του με ρωταγε αν τρεχει τιποτα μεταξυ μας! (εγκεφαλικο?) στην αρχη το αρνηθηκα... μιλαω μαζι του και προσπαθησα μεχρι τελευταια στιγμη να του δωσω την ευκαιρια να μου πει την αληθεια αλλα συνεχιζε το δουλεμα.. του λεω να μην με ξαναενοχλησει δεν το δεχεται και με ταραζει στα τηλεφωνα και τα μυνηματα... λεω στην αλλη τι τρεχει οτι για μενα τελειωσε και απο εκει και περα ας κανει οτι θελει μαζι του.. με κυνηγησε να τα βρουμε, με απειλησε που του χαλασα το παραμυθι που ειχε στησει σε ολες μας αλλα εγω εστελνα μονο ενα "μη με ενοχλεις". εκανα ενα χρονο να συνελθω, παρακαλουσα εστω για ενα μυνημα και ας τον εδιωχνα, ακομα και τωρα μονο στη σκεψη του ταραζομαι, τον θελω ακομα και ας εχω προχωρησει αλλα αν γινοταν να γυρισω το χρονο πισω τα ιδια θα εκανα... ή μαλλον καλυτερα δεν θα γυρναγα πισω μετα τον αρχικο χωρισμο (τοτε που δεν ηξερα τιποτα και ζουσα ανεμελα τα 18 μου..)
Εχω βρεθεί στη θέση σου (μόνο που εξ' αρχής χωρισε) και κατέληξα στη θέση της αρραβωνιάρας για τους χ,ψ λογους όπως μου απολογήθηκε μετά..Σκέψου να το ζούσες,γιατί είναι χειρότερο..Πιστεύω επίσης πως μάλλον δεν είσαι η μόνη η οποία εχει ''ερωτευτεί'' κατα τη διαρεια της σχέσης του,οπότε ο μόνος δυστυχής είναι εκείνος ,εγκλωβισμένος στα κομπλεξ του και στην αδυναμία του να δεθεί με εναν ανθρωπο.
Θα στο πω όσο πιο απλά μπορώ: Καλύπτεις κάποια κενά, είσαι η καβάντζα του. Δε ξέρω αν όντως αγαπάει την άλλη ή αν έχει κάποια συμφέροντα που τον κάνουν να μένει σε αυτή τη σχέση, πάντως αυτός ο άνθρωπος δεν είναι έντιμος, ούτε με εσένα, ούτε με εκείνη, ούτε και με τον εαυτό του. Αν σε ήθελε θα σε είχε. Κι επειδή αυτές οι καταστάσεις όταν χρονίζουν γίνονται αρρωστημένες και τελικά εσύ θα είσαι η χαμένη και θα έχεις αφήσει τη ζωή σου πίσω, μην ασχοληθείς ξανά μαζί του. Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά είναι ο μόνος δρόμος που έχεις.
Εγώ δεν υπήρξα στην θέση σου. Αντιθέτως. Είχα σχέση, με κεράτωνε αλλά δεν με χώριζε για πολύ καιρό. Και όταν τελικά το έκανε, την ίδια μέρα έμαθα και τα καμώματα του. Τσακωθήκαμε πολύ. Δεν ξανά ασχολήθηκα μαζί του. Ξεκίνησα κάτι καινούριο. Αυτός το έμαθε. Με είδε. Τρελάθηκε. Άφησε την άλλη. Ζήτησε να γυρίσω πίσω. Τον αγαπούσα και τον συγχώρεσα.