Πυρπόλησαν περίπτερο στο κέντρο της Αθήνας

Πυρπόλησαν περίπτερο στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
6

Στόχος ομάδας αγνώστων έγινε ιδιοκτήτης περιπτέρου στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων μπροστά από το Πολυτεχνείο.

Οι δράστες φέρονται να έβγαλαν με βία τον επαγγελματία από το περίπτερο και στη συνέχεια το πυρπόλησαν. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο οι δράστες ήταν τουλάχιστον τρεις και έως τώρα διαφεύγουν της σύλληψης.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αλλά το περίπτερο καταστράφηκε ολοσχερώς.



6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Και υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που φρικάρουν όταν ακούν για τη θεωρία των δύο άκρων.Λοιπόν σύντροφοι, για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους: Επειδή δεν έχουμε 1956 αλλά 2016, το να υπακούει μια χώρα στους νόμους της, δεν είναι υποταγή στο σύστημα, αλλά τα στοιχειώδη για μια πολιτισμένη κοινωνία. Και όχι, η αστυνομία, με όλα τα κακά της, δεν υπάρχει αποκλειστικά για να χαφιδίζει και να πολεμά τον "χώρο" αλλά κατά 99% για να επιβάλει τον νόμο και να προστατεύει την κοινωνική ειρήνη. Έλεος πια, 42 χρόνια μεταπολίτευση έχουμε, δεν είναι κακό να επιβάλλεται ο νόμος και να τον εφαρμόζει η αστυνομία. Ας τελειώσουμε με αυτές τις ψυχροπολεμικές αγκυλώσεις επιτέλους! Το να συλλαμβάνονται και να καταδικάζονται αυτά τα ακατοίκητα, δεν αποτελεί ούτε αστυνομοκρατία, ούτε κατάλυση της δημοκρατίας. Είναι απλά η επίκληση στην κοινή λογική και τα αυτονόητα! Τεράστια η ευθύνη της παρούσας κυβέρνησης, παγιδευμένη στις φαντασιώσεις της. Είναι απαράδεκτο κάποια κακομαθημένα να το παίζουν Δικαστές Ντρεντ και να την γλυτώνουν διαρκώς ατιμώρητα. Και είναι χυδαίο, μία γειτονιά της Ελλάδας, με αληθινούς κατοίκους, επιχειρήσεις και φορολογούμενους, να έχει αφεθεί από την αστυνομία να μεταβληθεί σε Χαλέπι, επειδή έτσι βολεύει τους σχεδιασμούς της στη μάχη με τις συμμοριες αυτές που νομίζουν ότι κάνουν πολιτικό αγώνα. Τα αυτονόητα, έγιναν αμφισβητήσιμα. Πρόκειται για Συνταγματική εκτροπή. Όπως το γράφω!
Εγώ δεν φρικάρω όταν ακούω για θεωρία των 2 άκρων, εννοείται ότι ο τρόπος που λειτουργούν και οι μεν και οι δε είναι φασιστικός, πέρα από ιδεολογίες.Αυτό που με νευριάζει είναι όταν μέσα από τέτοια γεγονότα, κάποιοι προσπαθούν να ξεπλύνουν τη Χ.Α. με σχόλια τύπου ''μετά σας φταίει η Χ.Α.''Λες και οι μπαχαλάκηδες έχουν τη στήριξη κανενός. Αυθαίρετα δρουν, ούτε ιδεολογία έχουν ούτε τίποτα. Λες και υπάρχει ιδεολογία που να λέει ''Σπάσε το μαγαζί του άλλου γιατί έτσι''. Όλοι τους καταδικάζουν.Σε αντίστοιχες πράξεις της Χ.Α. δεν βλέπω να τους καταδικάζουν με τόσο ένθερμο τρόπο.
Μια χαρά γίνεται η καταδίκη. Απλά εάν είσαι λίγο πιο κοντά στην αριστερά, ο ψόγος ακούγεται στο δικό σου αφτί πιο δυνατός από ότι αυτός για τους φασίστες. Και αυτοί που προσπαθούν να ξεπλύνουν την Χ.Α. με το "μετά σας φταίει" όντως είναι απαράδεκτοι. Αλλά, ξέρεις, το ηθικό πλεονέκτημα δεν το φοράνε ως φωτοστέφανο οι ακροδεξιοί αλλά όλοι οι αριστεροί. Και κάτι ακόμη, και δες το ψύχραιμα: Οι Χρυσαυγίτες θέλουν να φάνε ακόμη πολλά ψωμιά για να φτάσουν την ποσότητα της βαρβαρότητας που βγάζει η επανάσταση τόσα χρόνια κάθε βδομάδα στους δρόμους.