ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.12.2016 | 22:20

Με γουστάρει ???

Γειά σας, είμαι 25 ετών κ κάνω το μεταπτυχιακό μ τώρα. Θα ήθελα να μ πείτε τη γνώση σας για ένα περιστατικό που μ συνέβη :Είχα κανονίσει με τον καθηγητή ενός μαθήματος να τ δείξω σε ένα θέμα που μας είχε ζητήσει κ πηγαίνω εγώ να του τα δώσω τα χαρτιά, αυτός τελείωνε το μάθημα κ μ είπε να τον περιμένω στο γραφείο τ κ μάλιστα μ έδωσε τα κλειδιά για να μπω μέσα. Κ σας ρωτάω γιατί να μ τα δώσει;Μ την πέφτει η απλά είναι ευγενικός πολύ;Να σημειωθεί ότι δεν μ έχει κάνει ποτέ καμία κίνηση “πεσιματος”.Επιδιώκει κάτι; Αχ πείτε μ γιατί κ δε ξέρω τι να σκεφτώ...Είναι πάρα πολύ μεγαλύτερος μ κ δεν είναι άνθρωπος που δίνει δικαίωματαΈχει παιδιά κ γυναίκα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
4
 
 
 
 
σχόλια
Συγνώμη, ήρθε να σε βρει στο γραφείο και σε χούφτωσε? Τον περιμένεις εκεί ακόμα, μετά από ποόσο καιρο? Ακόμα έρχεται? Ή έγραψες την εξομολόγηση καθώς τον περίμενες να έρθει? Αν ήρθε και δεν έγινε τίποτε, μάλλον ήθελε από ευγένεια να μη σ' έχει να περιμένεις, κι εσύ μόνο νυφικό που δεν παρήγγειλες..
Εμεινα με την εξης απορια: Τελικα ακομα τον περιμενεις στο γραφειο;(δεν νομιζω να επιδιωκει κατι και αν το εκανε τι πιο απλο απο το να τον βαλεις στη θεση του; 25 ειπες εισαι; Ενα 20χρονο σου λεει τα αυτονητα)