Πρόταση «μαμούθ» στον Μέσι από την Κίνα-Του δίνουν 500 εκατ. ευρώ για να τον πάρουν στην Χεμπέι

Πρόταση «μαμούθ» στον Μέσι από την Κίνα-Του δίνουν 500 εκατ. ευρώ για να τον πάρουν στην Χεμπέι Facebook Twitter
5

Η ασιατική ομάδα Χεμπέι προσπαθεί να μπλοκάρει την ανανέωση του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα και ετοιμάζεται να προσφέρει στον Αργεντινό σούπερ σταρ πενταετές συμβόλαιο αξίας 500.000.000 ευρώ, όπως αποκάλυψε το Sky Sports.

Αν ο Μέσι δεχτεί, τότε θα κερδίζει 100 εκατ. ευρώ καθαρά τον χρόνο. Η ομάδα της Κίνας που παρουσιάζει μία τρομερή οικονομική ανάπτυξη, μπορεί να διαθέσει όσα χρήματα είναι απαραίτητα, προκειμένου να κυριαρχήσει.


Έχει προπονητή τον Μανουέλ Πελεγκρίνι και μεταξύ των κορυφαίων αστεριών της είναι ο Λαβέτσι, Ζερβίνιο, Μπιά και Κακουτά. Το συμβόλαιο του Μέσι δεν θα είναι ένα πρόβλημα για τον σύλλογο που έχει ήδη διαθέσει 13 εκατομμύρια ανά σεζόν για να τον Λαβέτσι και 150.000 ευρώ ανά παιχνίδι στον Ζερβίνιο.


Η Χεμπέι ιδρύθηκε το 2010 και παίζει στην πόλη Κουινχουανγκάο. Η ανάπτυξή της υπήρξε ραγδαία και σε μόλις πέντε χρόνια έχει φτάσει στην ελίτ κινεζική ποδοσφαίρου.


Ο Μέσι είναι σε συνομιλίες για την επέκταση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018, με ένα μισθό των 24 εκατομμυρίων καθαρό. Ο σύλλογος θέλει να ανανεώσει, δίνοντάς του 35 εκατ. ευρώ καθαρά ανά σεζόν (70 μεικτό ανά έτος). Παρά τη συγκλονιστική προσφορά από την κινεζική ομάδα, στην Βαρκελόνη πιστεύουν ότι ο Μέσι θα εξακολουθεί να φοράει την φανέλα των Καταλανών, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε και ο Ραφίνια.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
"Ο μικρος Θανασης απο την Μαλακασα προσπαθει να καταλαβει...".Διερωτωμαι...Αν ξημερωνε μια μερα και διαπιστωνα οτι,μεσω καποιας "μαγειας",ανηκα πλεον σε εκεινους των οποιων η υπαρξη συνοψιζεται μονον στο να παραγουν τετοιου ειδους "λεκτικα πονηματα" προς εξυπηρετησιν του εκαστοτε αυθεντου των,τι θα επραττα ... Ειλικρινα δεν μπορω να σκεφθω τι....Μαλλον διοτι το μυαλο μου αδυνατει να αποδεχθει οτι θα μπορουσε να με βρει μια συμφορα τετοιου μεγεθους....
Ο μικρός Θανάσης από τη Μαλακάσα προσπαθεί να καταλάβει το νόμο της προσφοράς και ζήτησης. Ένα χειροκρότημα στον Θανασάκη, θα τα καταφέρει κάποια στιγμή.