Αποφυλακίζεται ο Σακκάς

Αποφυλακίζεται ο Σακκάς Facebook Twitter
47

 Την αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους, του απεργού πείνας Κώστα Σακκά αποφάσισε σήμερα, Πέμπτη, το Συμβούλιο Εφετών, κάνοντας δεκτό το αίτημά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύει το in.gr,  η προσωρινή κράτηση μετατρέπεται σε αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση.

Ο Κώστας Σακκάς προχώρησε σε απεργίας πείνας εδώ και 38 ημέρες, σε ένδειξη ύψιστης διαμαρτυρίας για την παράνομη προφυλάκισή του μετά από δυόμισι χρόνια χωρίς δίκη.

 Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο Κώστας Σακκάς αφήνεται ελεύθερος με την επιβολή των εξής περιοριστικών όρων: απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση μετακίνησης εκτός του νομού Αττικής, υποχρεωτικής εμφάνισης κάθε Δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, υποχρεωτικής διαμονής στην οικία που έχει δηλώσει ως κατοικία του, απογόρευσης οποιασδήποτε επαφής και επικοινωνίας με συγκατηγορουμένους του στην υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» και χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Ελλάδα
47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM