Παρασκευόπουλος: Θα παραιτηθώ αν μου το ζητήσουν

Παρασκευόπουλος: Θα παραιτηθώ αν μου το ζητήσουν Facebook Twitter
2

Έτοιμος να υποβάλει την παραίτησή του, αν ο ΣΥΡΙΖΑ αν κάτι τέτοιο ζητηθεί από το ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ. Ο κος Παρασκευόπουλος υποστήριξε για ακόμη μια φορά πως οι δηλώσεις του για τη σημαία παρερμηνεύθηκαν, ωστόσο δήλωσε έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του.

Για το θέμα της Χρυσής Αυγής και τις δηλώσεις του που έχουν προκαλέσει μεγάλη αντιπαράθεση και αίσθηση είπε πως δεν αναφέρθηκε στις εγκληματικές πράξεις της ΧΑ τις οποίες καταδικάζει.

Κληθείς να απαντήσει αν θεωρεί πως πρέπει να παραιτηθεί είπε: «Κοιτάξτε, εάν το θέμα μου κριθεί ότι έφερε σε δύσκολη θέση το κόμμα και την Κυβέρνηση ανεπανόρθωτα, φυσικά και θα παραιτηθώ, αν μου το ζητήσουν», δήλωσε ο Νίκος Παρασκευόπουλος.

«Προς το παρόν αυτό που προσπαθώ να κάνω, είναι να εξηγήσω ότι η δήλωση ήταν κάτι απλό, ότι ο καθένας μπορεί να αλλάξει στάση και να θελήσει να στραφεί προς τη Δημοκρατία και αν αυτό το κάνει, νομίζω ότι η πορεία του προς τη Δημοκρατία πρέπει να στηριχθεί, τίποτε άλλο δεν είπα», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια