Η Gigi Hadid αποκαλύπτει πως για τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της ευθύνεται μια ασθένεια

Η Gigi Hadid αποκαλύπτει πως για τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της ευθύνεται μια ασθένεια Facebook Twitter
3
Η Gigi Hadid αποκαλύπτει πως για τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της ευθύνεται μια ασθένεια Facebook Twitter
Η Gigi Hadid αποκαλύπτει πως για τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της ευθύνεται μια ασθένεια Facebook Twitter

Oι πρώτες φωτογραφίες που άρχισαν να εντείνουν τη συζήτηση για το πόσο βάρος έχει χάσει η Gigi Hadid το τελευταίο διάστημα προήλθαν από την πρόσφατη εμφάνισή της στην πασαρέλα της Victoria's Secret.

To μοντέλο που πρόσφατα βραβεύθηκε από τα Βρετανικά Βραβεία Μόδας για την επιτυχημένη πορεία του στο χώρο, έκανε ακόμη πριν δύο μέρες μαι ακόμη εμφάνιση που ήρθε να ενισχύσει τις θεωρίες για διατροφική διαταραχή και πυροδότησε νέες συζητήσεις σε δημοσιεύματα.

Σε μια επίδειξη γυμναστικής που συμμετείχε προχθές, όλοι πρόσεξαν το πόσο αδύνατη έδειχνε και τα σχόλια ήταν και πάλι πολλά.

Η Gigi Hadid αποκαλύπτει πως για τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της ευθύνεται μια ασθένεια Facebook Twitter

Η έντονη φημολογία έκανε την Gigi Hadid να μιλήσει σχετικά με το σώμα της και τις δραματικές αλλαγές που παρατηρούσαν οι άλλοι. Σε συνέντευξή της στο Elle, η 21χρονη εξομολογήθηκε πως η μεγάλη απώλεια βάρους οφείλεται σε ασθένεια του θυρεοειδή και πως στην πραγματικότητα προσπαθεί να πάρει βάρος, αλλά η φαρμακευτική αγωγή την εμποδίζει. Το μοντέλο είπε πως εδώ και δύο χρόνια διαγνώστηκε με την ασθένεια.

«Ο μεταβολισμός μου πραγματικά αλλάξει σαν τρελός αυτό το έτος», είπε. «Πάσχω από τη νόσο του Hashimoto. Είναι μια ασθένεια του θυρεοειδούς, και τώρα έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ξεκίνησα την φαρμακευτική αγωγή», πρόσθεσε ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της και πως δεν ακολουθεί αυστηρή δίαιτα.

Η Gigi Hadid δεν είναι η πρώτη διάσημη που αποκαλύπτει πως πάσχει από την ασθένεια αυτή. Οι Zoe Saldana,  Victoria Justice,  Gina Rodriguez και Nia Vardalos έχουν επίσης σε συνεντεύξεις τους πει πως πάσχουν από σημαντικές διαταραχές που σχετίζονται με το θυρεοειδή.

Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Όταν μου ανακοίνωσε ο γιατρός ότι έχω χασιμοτο στο τακαμούρι πήγε αμέσως το μυαλό μου.Από τη μία προσπαθούσα να συγκεντρωθώ σ'αυτά που μου έλεγε κι από την άλλη δεν έφευγε από το μυαλό μου η Ράντου με την κάτασπρη πούδρα που έβγαζε καπνό
Και εγω hashimoto εχω gigi μου αλλά για να διατηρηθώ στα κιλά μου φτύνω αίμα....συνήθως η συγκεκριμένη πάθηση σε ρίχνει σε υποθυρεοειδισμο αν δεν προσέξεις με αποτέλεσμα να παίρνεις κιλά κ οχι να χάνεις.....ωστόσο αν εισαι σε ρυθμισμένη δόση ολα καλά απλά μπορεί να είναι λίγο τεμπέλικος ο αδένας......οποτε gigi ασε τα σαπια!!!