ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.12.2016 | 00:02

Σας εξομολογουμαι οτι

Είμαι κοπελα και εχω θέμα με την κοινωνικότητα μου.Ισως φταίει οτι δεν εχω κοινά ενδιαφέροντα με τους περισσοτερους,πχ οι αλλοι ακουνε λαϊκά ενω εγω πιο πολυ ξένα κ ολο για αυτο μιλανε.Υπάρχουν φόρες που νιωθω οτι δεν ταιριαζω με κανεναν,με θεωρω πολυ ξενερωτη και βαρετη αν και με τους πιο κοντινους μ φίλους δν είμαι.Ειμαι γενικα ησυχη κ καθημερινα προσποιοουμαι οτι ειμαι χαρουμενη κ ορεξατη γτ αλλιως νομιζουν οτι ειμαι κλειστη κτλ. Τι να κανω?? Σας παρακαλω πειτε μου μια γνωμη,όποια κ να είναι αυτη.
2
 
 
 
 
σχόλια
Προσπαθησε να δοκιμάζεις και να ασχολήσε με αρκετά πράγματα και κυρίως με δραστηριότητες που πιστεύεις ταιριάζουν περισσότερο στον χαρακτήρα σου.Όσο περισσότερο ερχεσαι σε επαφη με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους τόσο περισσότερο θα ανακαλύπτεις και τον εαυτό σου αλλά και θα συναντας τους ανθρωπους που σου ταιριάζουν για να συναναστρεφεσαι!
Τι εννοείς τι να κάνεις ? Δεν υπάρχει κάτι για να κάνεις.Το αν σ αρέσει η τάδε ή η άλλη μουσική δε σημαίνει κάτι. Γούστα είναι αυτά. Διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικά γούστα. Σε κάποιους αρέσει το παστίτσιο ενώ άλλοι το σιχαίνονται και τους αρέσει να τρων συκώτι.Να είσαι ο εαυτός σου, αυτό να κάνεις.