Πώς ο Καμμένος και η κυβέρνηση ξεπλένουν σήμερα τους νεοναζί στο Καστελόριζο

Πώς ο Καμμένος και η κυβέρνηση ξεπλένουν σήμερα τους νεοναζί στο Καστελόριζο Facebook Twitter
Η παρεούλα: Ο Κασιδιάρης, η Νίνα Κασσιμάτη και ο Βίτσας του ΣΥΡΙΖΑ, Παππάς της Χ.Α., ο Καμμένος, η συντρόφισσα Αυλωνίτου και ο Κατσίκης - όλοι μαζί σήμερα στο Καστελλόριζο με ύφος εθνοπατέρων
30

Ο ιστορικός Στρατής Μπουρνάζος, που για χρόνια επιμελούνταν τα εξαιρετικά Ενθέματα της εφημερίδας Αυγή, σήμερα έγραψε ένα status που πραγματικά με ανησύχησε...

Οι νεοναζί ξεπλένονται σήμερα στο Καστελόριζο
Δεν λούζονται, ούτε πλένονται, αλλά ξεπλένονται οι Χρυσαυγίτες στο Καστελόριζο σήμερα, με πρωτοβουλία του Π. Καμμένου, δηλ. της κυβέρνησης. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Εξαρχής, κατά τη γνώμη μου, η πρόταση Καμμένου, ώστε η Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής να συνεδριάσει το Καστελόριζο, για «να δοθεί απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις» είναι αυτή καθαυτή κακή και επικίνδυνη. Δεν αντιμετωπίζονται έτσι οι όποιες «προκλήσεις», αντίθετα φουντώνουν. Στο κάτω κάτω αν υπήρχε ανάγκη επίσκεψης της κυβέρνησης στο νησί, ας πήγαινε κάποιος κυβερνητικός από κάνα υπουργείο όπως το Παιδείας, το Εσωτερικών κλπ. – όχι από το Εθνικής Άμυνας, ούτε κάποιος στρατόκαυλος.


Στη συνέχεια όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ χειρότερα. Αφού η πρότασή του δεν έγινε δεκτή, ο Π. Καμμένος πρότεινε να γίνει επίσκεψη και όχι συνεδρίαση της Επιτροπής. Και αφού ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΚΚΕ και Ένωση Κεντρώων δεν δέχτηκαν, στην επίσκεψη μετείχαν μονάχα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής.

Εδώ το πρόβλημα πια είναι χοντρό:
Πρώτον, το στίγμα της σύνθεσης αυτής είναι πια επικίνδυνα εθνικιστικο-δεξιό.

Δεύτερον, είναι ένα θαυμάσιο ξέπλυμα για τη Χρυσή Αυγή: οι νεοναζί εγκληματίες εντάσσονται στο εθνικό τόξο και ως γνήσιοι πατριωταράδες πάνε να προστατέψουν τα νησιά από τους «τουρκαλάδες»

Σκεφτείτε το και σαν εικόνα: οι βουλευτές του Σύριζα και της κυβέρνησης και ο Καμμένος, μαζί με τον Κασιδιάρη και τον Παππά ταξιδεύουν στο ίδιο ελικόπτερο και φτάνουν στο νησί.

Και αυτό το επιδίωξε ο Π. Καμμένος, δηλ. η κυβέρνηση. Αηδία και ντροπή.

(και η πρωτοβουλία του Κώστα Δουζίνα, ως προέδρου της Επιτροπής, που ματαίωσε τη συνεδρίαση στο νησί, αναγκαία και άριστη, αλλά ανεπαρκής, με αυτό που ακολούθησε).

***

Κάποιος σχολίασε: «οι νεοναζί θά τους χρησιμεύσουν για αυτό άλλωστε τόση promotion από τη κρατική ΕΡΤ ,γιά αυτό η δίκη καθυστερεί...», ενώ κάποιος άλλος αναρωτιέται: «Οι συμβολισμοί γίνονται ολοένα πιο επικίνδυνοι: Ο Κοτζιάς τορπιλίζει το Κυπριακό, ο Καμμένος εξιλεώνει τους ναζήδες. Υπάρχει Αριστερή Κυβέρνηση;»

Η εικόνα από την επίσκεψη, από το twitter της Ελένης Αυλωνίτου. 

Πώς ο Καμμένος και η κυβέρνηση ξεπλένουν σήμερα τους νεοναζί στο Καστελόριζο Facebook Twitter

Ποια στην ευχή είναι η ΤΩ αναρωτιέστε; Η Ρω φυσικά, γραμμένη δια χειρός της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. 

Που λίγη ώρα μετά το ξανάκανε!

Πώς ο Καμμένος και η κυβέρνηση ξεπλένουν σήμερα τους νεοναζί στο Καστελόριζο Facebook Twitter

Βαριέμαι τα κλισέ, αλλά πραγματικά, σκεφτείτε να την είχε κάνει αυτήν την εκδρομούλα με τους ναζί και τον ομοφοβικό Κατσίκη ο Σαμαράς ή ο Βενιζέλος...

Θλίψη και ντροπή. 

Πώς ο Καμμένος και η κυβέρνηση ξεπλένουν σήμερα τους νεοναζί στο Καστελόριζο Facebook Twitter
30

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

16 σχόλια
Όσοι είμαστε στο φιλελεύθερο χώρο φωνάζουμε χρόνια ότι Σύριζα, Ανελ και ΧΑ είναι το ίδιο και το αυτό. Πολύ πριν πάρουν την εξουσία.Ίσως επιτέλους γίνει πλήρως κατανοητό και τους ρίξει ο λαός πριν καταστρέψουν εντελώς τη χώρα.
Άρη δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά στο twitter όταν σε κάνουν τσακωτό για πληρωμένη προπαγάνδα, το πιο εξευτελιστικό από όλα είναι η απλή παρότρυνση να κλείσεις το ακάου. ===========
Καπου στην τηλεοπτικη παρουσιαση του χαπενιγκ, ακουγεται και ο Εθνικος Υμνος. Αν ο Καμενος κατεφερε να βαλει τους βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ να ψαλουν τον Εθνικο Υμνο, τον παραδεχομαι! Το επομενο βημα θα ειναι να τους βαλει να κουνανε και το "πανι", δηλ. την Ελληνικη Σημαια!
Σύριζα-ΑνΕλ-ΧΑ: Τα τρία κόμματα του κοινοβουλίου που στήριξαν το «όχι» στο δημοψήφισμα. Ενίοτε υπάρχει απόλυτη σύμπτωση απόψεων των τριών.Ο Βίτσας δεν ντράπηκε; Μα τόσο ξεφτίλα;
Aυτό που έχω να γράψω είναι στανταράκι για φουλ αρνητικούς ψήφους.Δεν μπορώ να κατανοήσω ποιος είναι περισσότερο νεο-ναζί ... ο Κασιδιάρης η ο Σοιμπλε (και οι απανταχού υποστηρικτές του).Δε μπορώ να κατανοήσω όσους βρίσκουν σωστά τα λόγια του Ερντογάν για να "κτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ" και αφήνουν προνομιακό χώρο στη ΧΑ.Λίγη αυτοκριτική παιδιά αλλιώς θα δείτε τη ΧΑ πολύ ψηλά!
Η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ο Σόιμπλε είναι πιο Ναζί από τον Κασιδιάρη.Άρα καλά κάνουν και συνεργάζονται με τους Ναζί γιατί ο Σόιμπλε και η ΝΔ είναι πιο Ναζί.Από την αλλη, έχουν υπογράψει ότι χαρτί τους έφερε ο Σόιμπλε, αλλά αυτό δεν το σκέφτηκαν.Επισημοποιήθηκε πάντως η συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή. ______
@VASILY ZAITSEV Οπότε ο Κασιδιάρης είναι λιγότερο νεο-ναζί; Άρα όλα καλά; Οι άλλοι πρέπει να κάνουν αυτοκριτική και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ;Δεν συμπαθώ τις θεωρίες συνωμοσίας για συριζοτρόλ που πληρώνονται για να γράφουν σχόλια υπέρ της κυβέρνησης στο σάιτ μας, όμως δεν θα έπεφτα και απ' τα σύννεφα αν κάποτε μάθαινα ότι ήσουν ένα απ' αυτά. Αλλιώς είσαι τυφλωμένος απ' το πάθος. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο.
Skeletor : "επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ" - Μόνιμη τρικυμία εν κρανίω.Αρης: " Οι άλλοι πρέπει να κάνουν αυτοκριτική και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ; " καθώς και "Δεν συμπαθώ τις θεωρίες συνωμοσίας για συριζοτρόλ που πληρώνονται για να γράφουν σχόλια υπέρ της κυβέρνησης στο σάιτ μας"Τι ωραία και τι βολικά που κολλάτε ταμπέλες!!!!! ΟΜΩΣ σε όλη την Ευρώπη η οργή διοχετεύεται προς την ακροδεξιά, ως αποτέλεσμα των άθλιων πολιτικών που εφαρμόζονται "για το καλό μας"!!!!! Πολιτικές τις οποίες εφαρμόζει και ο ΣΥΡΙΖΑ ... και εσείς υποστηρίζετε στο όνομα του "φιλελευθερισμού". Τουλάχιστον ας "συμπάσχατε" με αυτούς που τα εφαρμόζουν ..!!!!!
Δε μου άρεσε καθόλου που το είδα!!!! Προφανώς και πρόκειται για τεράστιο λάθος !!!!Πόσο όμως μπορείς να περιθωριοποιήσεις αυτούς που ψήφισαν brexit, τους Ιταλούς που ψηφισαν "ΟΧΙ" , τους Ελληνες που ψηφισαν ΟΧΙ και είδαν ΝΑΙ ;;;; που θα διοχετευτεί η οργή; Δε ανησυχεί κανείς από αυτό; Κανείς δεν το βλέπει- αισθάνεται;
Περίπλοκα συγκοινωνούντα δοχεία με κοινό παράγοντα τον παρασιτικό κρατισμό και τον καθεστωτικό ολοκληρωτισμό σε πρότυπα Λατινικής Αμερικής.Για όσους είναι παρατηρητικοί η σχέση ήταν εμφανής απο τις συγκεντρώσεις των "αγανακτισμένων".Το τραγικό είναι ότι ψηφίστηκαν να διώξουν το παλιό... καλά ξεμπερδέματα ! Τι ζούμε ρε γμτ
Εδώ που τα λέμε, πόσο νομίζεις απέχει ή ιδεολογια των ΑνΕλ από τη Χ.Α? Διπλανά κόμματα είναι! Το δράμα είναι που φτάσαμε να έχουμε υπερυπουργο έναν Καμμένο! Ποιος φταίει γι'αυτο? Ας ρίξουμε μία ματιά στον καθρέφτη πριν απαντήσουμε....
Αυτη η παρεα ειναι οτι πρεπει για τσιρκο και οχι για να παιρνει αποφασεις για την πατριδα. Λυπαμαι αυτους που τους ψηφισαν και τωρα ευχονται να μην το ειχαν κανει, μα πιο πολυ λυπαμαι ολους εμας τους υπολοιπους που δυστυχως οι φοβοι μας επιβεβαιωθηκαν με τον χειροτερο τροπο. Μακαρι, για το καλο της χωρας, οι πραξεις τους και το εργο τους να μας ειχαν διαψευσει!
Χρύσα δυστυχώς το τσίρκο εχει αλλα 3 χρόνια μπροστά του και όλα είναι πιθανά για το χειρότερο,ελπίζω να σταθούμε τυχεροί μέσα σε τόσα ανοιχτά θέματα.Οσοι τους υποστήριξαν και τους υποστηρίζουν ακόμα αφήνουν το στίγμα τους στην ιστορία
Από που να το πιάσεις και που να τ' αφήσεις το σημερινό.. Η νοημοσύνη στα κόκκινα μετά κι από αυτή τη "δοκιμασία". Δηλ., θα διαμαρτυρηθεί κανένας κυβερνητικός να βάλει το μικρό Πανούλη τιμωρία, ή "έλα μωρέ, παιδί είναι, εξώκειλε λίγο εκεί με τα παιχνίδια του, τον παρέσυραν και κάτι άλλα κ@λόπαιδα... ντάξει".
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτά που γίνονται απο τον Καμμένο κι όλο αυτο το συνοθύλευμα των συριζοανελ. Έχουν ξεπεράσει τα όρια της επικινδυνότητας, δεν αντιλαμβάνονται πλέον τις επιπτώσεις που έχουν οι ενέργειες τους. Ότι του κατέβει του καθενός, κι όταν ο καθένας ειναι ο Καμμενος τότε η κατάσταση ξεφεύγει απο κάθε έλεγχο.