ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.12.2016 | 13:30

εγω η τυφλη

Με τη φιλη μου μαζι από το δημοτικο. με το αγόρι μου 3 χρονια. ειχα τυφλη εμπιστοσυνη και στους δυο. Πειραζόταν, γελούσαν, μιλούσαν και χαιρόμουν που ο ενας συμπαθει τον αλλο. μεχρι που τους επιασα μαζι στο κρεβατι. και νομιζα οτι μονο στις ταινιες γινονται αυτα. καλως ηρθα στην πραγματικοτητα. δεν πιστευω σε τιποτα πια. θελω να φυγω.
9
 
 
 
 
σχόλια
Πολυ δύσκολο να χάνεις και την (καλύτερη σου ) φίλη και τον άνθρωπο σου!!!αυτον που νόμιζες για άνθρωπο σου!!!το έπαθε μια φίλη παντρεμένη με παιδιά μαζί του!!!τοτε ειχε νευριάσει και τους παράτησε...μετά από καιρο μου είπε ότι το μετάνιωσε που άφησε τον άντρα της...γιατι της τον έκανε δώρο!!!παντρευτηκαν μεταξύ τους!!!δεν μπόρεσε να φτιάξει τη ζωή της και χωριά που συναντιότανε μετά σε γενέθλια και γιορτές των παιδιών θέλοντας και μη!υπαρχουν και χειρότερα γι αυτο το γράφω!!!κουραγιο!!
Αααα τα γαιδουρια! Εσυ γτ να φυγεις; εσυ εισαι κιουρια! Αυτοι θα ντρεπονται να σε κοιταξουν! Τι πιο ωραιο απο την ντροπη που θα χουν στα ματια τους οταν σε βλεπουν εξω με αλλες παρεες;
Γνωστή μου το έπαθε. Παντρεμένη όμως είκοσι χρόνια, και η φίλη παιδική όπως λες.. Τυχερή ήσουν που τους έπιασες, τέτοιους ανθρώπους δεν τους χρειάζεσαι στη ζωή σου. Keep walking <3 Υ.Γ. Ξέσπασε, πιες κανένα μπουκάλι, κάνε τους ρόμπα αλλά συνέχισε την ζωή σου. Για κανέναν π@@στη και για καμία π@@τάνα δεν θα χαλιέσαι.
Πόσο εύκολα χαρακτηρίζει ο καθένας έναν άγνωστο "σκατόψυχο", "σκατάνθρωπο" και λοιπά εύοσμα, βασισμένος μάλιστα στις γωνίες μίας μαρτυρίας η οποία δεν έχει ίχνος εκδικητικότητας.Είναι το γνωστό "εμείς" και "αυτοί". Εμείς οι θηριοδαμαστές των πειρασμών κι αυτοί οι πανάθλιοι προδότες.Δύσκολη η θέση σου εξομολογούμενη και το αν θα συγχωρήσεις ή όχι είναι αυστηρά προσωπική σου υπόθεση. Προσπάθησε να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να μην βγάλεις συμπεράσματα ζωής από το τι κάνουν οι άλλοι, αλλά από το πως αντιδράς εσύ.
αρα αυτοι οι κακόμοιροι άνθρωποι που υπέκυψαν στα ανθρώπινα ένστικτα τους και γάμησαν ανεπανόρθωτα μια ανθρώπινη ψυχή να μένουν ατιμώρητοι ώστε κάποια στιγμή οταν τους καπνίσει να το ξανακάνουν... γιατί οχι να αρχίσουμε ολοι να συμπεριφερομαστε κατα αυτον τον τροπο. μμμμ να πως θα φτιάξουμε μια καλητερη κοινωνία ζώντας σαν ζωα και προδίδοντας ανθρώπους που μας αγάπησαν.
λυπαμε πολυ... μην τους αφήσεις να καταστρέψουν την εμπιστοσύνη σου προς ολους τους ανθρώπους εκεί έξω. ούτως η άλλως τέτοια ατομα δεν θα μπορέσουν ποτε να νιώσουν πραγματική ευτυχία αφου ειναι απόλυτα εγκλωβισμένοι στο μικροσκοπικό εγω τους. δεν είσαι εσυ η χαζή και η τυφλή αυτοί σκατανθρωποι και ανήθικοι μην μπεις στο τρυπακι να κατηγορήσεις τον εαυτο σου.
Πολυ πολυ αγαπημενη φιλη μου βρεθηκε στην ιδια ακριβως θεση με σενα.ηταν βεβαια μικρουλα,κοντα στα 19 και θα επρεπε να το περιμενει τουλαχιστον απο το καθικι που ειχε τοτε για γκομενο.οταν μαλιστα βγηκαν ολα στην φορα της εκαναν ΚΑΙ ψυχολογικο πολεμο για τα επομενα χρονια.μιλαμε για σκατοψυχα ατομα.φανταζομαι πως δεν ισχυει κατι τετοιο στην δικη σου περιπτωση,παρολαυτα η διπλη προδοσια φανταζομαι πως ποναει τρομερα.πες πως ξεμπερδεψες και με τους 2 μια και καλη και απλα φυγε παρακατω.γενικα η ζωη εχει την τρομερη ικανοτητα σε ανυποπτες στιγμες να μας γρονθοκοπα στα μουτρα.πικρα.απο την αλλη μαθαινουμε πως ετσι εχουμε τα πραγματα,γινομαστε δυνατοτεροι,κ οταν τελικα σταθουμε στα ποδια μας ειμαστε μια σταλα πιο σοφοι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ