ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.12.2016 | 23:17

Πως καταλαβαινεις το κέρατο;

Ο άντρας μου ορκίζεται ότι δεν με έχει απατήσει ποτέ. Το κινητό όμως το έχει συνέχεια πάνω του ακόμη και στη τουαλέτα. Κάτι μου βρωμάει.
5
 
 
 
 
σχόλια
Και εγω το παιρνω το κινητο στη τουαλετα για να διαβασω αθλητικα κλπ κλπ καπως να περασει η ωρα ρε αδερφε , αλλα ταυτοχρονα εχω αφησει ανοιχτο facebook,email στον υπολογιστη και καθεται η γυναικα μου. Σου κρυβει τα παντα γενικοτερα η μονο κινητο? Ψαξτο λιγο καλυτερα μην βλεπεις μονο αυτο που θες να δεις.
Και μια άλλη φίλη παρακολούθησε τον άντρα της και το μόνο που κατάφερε ήταν να τον νευριάσει και να χωρίσουν!!!μην χαλάς τη σχέση σου με τον άντρα σου,αν θέλει να το κάνει θα το κάνει..ένα άλλο ζευγάρι έλεγες ποσο αγαπημένο είναι..και τελικα αυτός ειχε σχέση με άλλη κάποια χρόνια!!οταν το έμαθε η γυναίκα του χώρισαν ενω πριν έλεγες τι ευτυχισμένοι που είναι!!!
Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τον άντρα σου ή να κακοκαρδίσω εσένα, θα σου πω ότι κι εμένα μου φαίνεται ύποπτο. Κρίνοντας από προσωπικές εμπειρίες, όταν κάποιος θέλει να κρύψει κάτι δεν αφήνει εκτεθειμένο το κινητό του ποτέ. Ψάξτο πάντως πριν προβείς σε οποιαδήποτε κίνηση ακόμη και σε γκρίνια. Καλό σου βράδυ!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ