ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.11.2016 | 18:09

να κανω μια ερωτηση

μπορει να ειναι χαζη μεν αλλα με απασχολει και με πληγωνει..πως πρεπει να παρω το γεγονος οτι τη περιοδο που χωριζαμε με αθλιο τροπο με κλαματα και καβγαδες και εγω ημουν σε αθλια κατασταση αυτος πηγε με ενα πιτσιρικι ξεκωλο που ουρλιαζει με το ρουβα?κατι δηλαδη τελειως διαφορετικο απο μενα και απο οσα ζητουσε απο τη σχεση μας..δε ξερω αν αυτο πρεπει να το θεωρησω υποτιμητικο ή λυτρωτικο..με πονεσε πολυ οταν το εμαθα και με πληγωνει ακομα περισσοτερο η ιδεα μηπως συνεχισει μαζι της γιατι αυτο τελικα ειναι που θα τον εχει ηρεμο και θα του δινει λιγα μεν αλλα αυτα που χρειαζεται τωρα για να ειναι καλα..εχω τρελαθει στη σκεψη..
4
 
 
 
 
σχόλια
"Το καινούργιο πράμα είν’ άλλο πράγμα,να σ’ αγκαλιάσει, να σ’ ανεβάσει μπορεί.Ρίχνουμε ένα κλάμα, σιγά το πράγμα,παλιορεκλάμα ζωή"(Στίχοι-μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης "Καινούργιο πράγμα" 1992)Πρόσεξε, δε λέει καλύτερο, λέει "καινούργιο" και "άλλο". Μη βλέπεις κάτι το υποτιμητικό για σένα. Κράτα το "σιγά το πράγμα".
Ο καθένας πορεύεται με τις επιλογές του .Επίσης επειδή είσαι στη θέση που είσαι η άποψή σου για τη Ρουβίτσα παίζει να ενέχει λίγο κατινιά να το πω ??λίγο κακία ??πάντως αντικειμενική σιγουρα δεν είναι όπως και να έχει το μόνο που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι το πως ΕΣΥ θα πας παρακάτω .

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ