ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2016 | 22:36

Μοναξιά και στερεότυπα...

...μπορούν κάλλιστα να σε κάνουν καταθλιπτικό! Από τη μία τα στερεότυπα των γονιών πότε θα κάνεις οικογένεια, παιδιά...πότε θα ανοίξεις δικό σου σπίτι, την ίδια στιγμή που έτσι και πεις πως είσαι gay το λιο πιθανόν είναι είτε να σε σκοτώσουν είτε να σκοτωθούν. Ειλικρινά, ξέρω αν δεν ήμουν gay, ίσως και εγώ να αντιδράσω κάπως έτσι (όχι τόσο ακραία) αλλά δεν νομίζω πως (σχεδόν) κανένας gay δεν ξύπνησε το πρωι και είπε " Υπέροχη μέρα σήμερα θα γίνω gay!"...δεν είναι δα και ρούχο, θα επιλέξω το άσπρο και όχι το μαύρο μιας που μου πάει! Απλά όλο αυτό το πνίξιμο να κρύβεσαι όταν ακα είχες σχέση από τους δικούς σου ανθρώπους (γιατί κοινωνικά δικαίωμα δεν δίνεις) είναι το άκρως ψυχοφθόρω...βέβαια ξέρω πως όλοι θα πουν "βρε δε πας να γ@@@@@, παλιοα@@@@!" το μόνο που θα πω είναι σώπα αν δεν ξέρεις και αν δεν έχεις νιώσει.Παρόλα αυτά ευχαριστώ!
11
 
 
 
 
σχόλια
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...ΑΠΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΘΑ ΒΓΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΙΛΙΕΜΑΙ Ή ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΑΛΙΑ ΓΕΝΙΑ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΜΛΜ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑΝ. ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ (ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ). ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ GAY) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤ ΕΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ "ΟΜΑΛΗ ΣΧΕΣΗ" ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ...
θα πρεπει να πας σε ψυχολογο για να βρεις γιατι εχεις τοσο αναγκη την αποδοχη των γονιων σου. Γιατι θα πρεπει να το μαθουν καποτε στην τελικη?
Ξέρω πάρα πολλούς gay οι οποίοι ούτε μόνοι τους είναι πόσο μάλλον καταθλιπτικοί .Αυτό που σε πιέζει περισσότερο είναι το γεγονός ότι το κρύβεις .Έχεις ένα μόνιμο άγχος το οποίο μόνο καλό δε σου κάνει.Εφ όσον το έχεις αποδεχτεί εσύ πρέπει να το αποδεχτούν και οι γύρω σου .Καταλαβαίνω τη δυσκολία όσον αφορά τους γονείς σου όμως θα πρέπει να απελευθερωθείς και εσύ κάποια στιγμή στη ζωή σου .Γνώμη μου είναι ότι όταν κάποιος σ αγαπάει σ αγαπάει γι αυτό που είσαι και όχι γι αυτό που θα ήθελε να είσαι ,πόσο μάλλον δε οι γονείς σου ..Θα σου πρότεινα να αρχίσεις από τη μαμά σου ,θα δεις ότι με το που θα βγάλεις αυτό το βάρος από πάνω σου θα νιώσεις πολύ καλύτερα.Δεν ξέρω πόσο χρόνών είσαι αλλά αν μπορείς να ανεξαρτητοποιηθείς από τους γονείς σου κάντο .Διότι εαν σε ζουν αυτοί και άποψη θα έχουν και εκβιασμούς εν δεν τους κάτσει καλά αυτό που θα ακούσουν .Όπως και να έχει εσύ πάντα να θυμάσαι πως η ζωή σου και η ευτυχία σου είναι πάνω από κάθε στερεότυπο που θεωρεί τους gay ως κάτι τραγικό .
Εν μέρει έχεις δίκιο αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που απλά δεν μπορούν να το δεχτούν ακόμα περισσότερο όταν αφορά το παιδί τους.Οπότε θεωρώ ότι κάποια πράγματα πρέπει να μένουν κρυφά για να αποφεύγονται τα χειρότερα.
Τζέσι προτεραιότητα κάθε γονιού θα πρέπει να είναι η ευτυχία του παιδιού του .Μπορώ να καταλάβω το πρώτο σοκ και τις όποιες αντιδράσεις αλλά το να ζει ένας άνθρωπος μόνιμα πιεσμένος έναντι αυτών το θεωρώ χειρότερο .Το ότι πχ μπορεί να πεις στον Ελληναρά πατέρα ότι ο γιος του είναι gay που περισότερο τον νοιάζει είναι η κατακραυγή του κόσμου στο καφενείο απ το να έχει έναν δυστυχισμένο γιο ε κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει ..Συμβαίνουν και αυτά τι να κάνουμε ..
Εννοείται ότι προτεραιότητα κάθε γονιού πρέπει να είναι η ευτυχία του παιδιού του,συμφωνω απόλυτα αλλά όπως ειπες πολύ είναι αυτοί που σκέφτονται το τι θα πει ο κόσμος!! Εμείς η νέα γενιά θεωρώ ότι είμαστε πιο ανοιχτομυαλοι , οι μεγαλύτεροι όμως άνθρωποι με ποιο φιλελεύθερες αντιλήψεις είναι πολύ λίγοι.
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ GAY ΑΝΩ ΤΩΝ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΠΟΛΥ! ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜςΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ (ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ). ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΝΕ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ GAY ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ. ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΕΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΝΝΙΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ). ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ (ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ) ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΕΤΟ" ΤΩΝ GAY ΚΑΙ ΖΩ ΟΛΩΣ ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΠΛΑ ΠΙΚΡΑΙΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ (ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΧΕΣΗ) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΟΙ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ, ΕΣΥ ΠΟΤΕ? ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΛΕΥΟΥΝ? ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΕΓΓ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ?!
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ! ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ...ΟΧΙ ΔΕ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΕΛΙΛΟΓΗΣ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ STR8. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ) ΝΑ ΜΗΜ.ΔΙΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΙ ΦΟΥΛ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ. ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ GAY ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ...ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΛΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ "ΠΟΣΤΑΡΕΙ") ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΗΜΟΣ...
Μιλάς πολύ ώριμα και μπράβο σου. Καταλαβαίνω τι εννοεις, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά,να μην νιώθεις το μαύρο πρόβατο όπως ειπες δεν είναι κάτι που το επελεξες.Δυστυχώς δεν ζούμε παντα όπως θα θέλαμε,συμβιβαζόμαστε αν δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.
Δεν θα σου πω ότι αν μία μερα μου πει το παιδί μου ότι είναι gay θα ανοιξω σαμπανιες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το σκοτώσω ούτε θα σκοτωθώ. Δεν θα μου ήταν εύκολο να μου φέρνει σπίτι τον/την φίλο/φίλη του, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα του.Θες να βλέπεις το παιδί σου χαρούμενο.Μπορείς να ζεις την ζωή σου χωρίς να προκαλείς. Κατανοώ ότι νιώθεις περίεργα μέσα σου, δεν είσαι όμως ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος να ξέρεις. Όλους μέσα μας κάτι μας σιγοτρωει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ