ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2016 | 13:44

σεξ

Όντως τώρα? Υπάρχουν άντρες που κάνουν σεξ στο 5 λεπτο. Και δεν εννοώ την διείσδυση αλλά για όλη την πράξη. Εγώ είμαι στα 27 και αν ήταν στην επιλογή μου και είχα άπλετο χρόνο ( είχε και η κοπέλα μου όρεξη ) θα έλεγα μια ωρίτσα σεξάκι την ημέρα θα το έκανα. Κάτι ακούω διαβάζω για άντρες που δεν έχουν όρεξη στο σεξ και απορώ. Υπάρχουν?
9
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω για εσάς, πάντως κάτι μέρες που γυρίζω πτώμα από την δουλειά, τα 5 λεπτά μου φαίνονται μια χαρά. Έτσι για το objectification του εαυτού μου aka σπερματοδοχείο.Γιούχου. Υπάρχει και εκείνη η έρμη η θεωρία της σχετικότητας..
Παιδιά, 1 ώρα την ημέρα΄κάθε μέρα μόνο σε διακοπές κι αν είναι απ' αυτές που κάθεσαι και λιάζεσαι όλη μέρα στη θάλασσα, όχι απ' αυτές που τρέχεις από μουσείο σε μουσείο.+Ουκ εν τω πολλώ το ευ. Πρώτα η ποιότητα και μετά η ποσότητα (όχι 5λεπτο βέβαια)
Δεν μιλαει για διεισδυση, μιλαει γενικα για την ολη φαση. Ξερεις κρεββατι, χαδια, προκαταρκτικα, δονητες κτλ. Νταξει μια ωρα ισως ειναι υπερβολη αλλα και τα 5 λεπτα να διαρκει ολη η κατασταση ειναι τραγικο.
Καλό το πάθος -δεν λέω- αλλά η μέση γυναίκα (στατιστικά μιλώντας βάση ερευνών) θέλει κανα εικοσάλεπτο για να κορυφώσει. Στο 5λεπτο τι να προλάβει. Εκτός αν είναι σούπερ έμπειρη και ξέρει απολύτως τι να κάνει και πώς να οδηγήσει κι έχει και πνευματική προετοιμασία από πριν.
Γλυκιά μου καραβάνα, επίτρεψέ μου να σου πω ότι όσον αφορά στον εαυτό μου,είμαι σούπερ έμπειρη. Δε μιλάω γενικά. Μιλάω αποκλειστικά για τη δική μου ικανοποίηση. Οπότε, όπερ έδει δείξαι..

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ