ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.11.2016 | 21:19

Τι να κανω;

Από το καλοκαίρι πηγαίναμε με μία φίλη μου βόλτα και καθομασταν μετά σε ένα παγκάκι στην γειτονιά .Στην γειτονιά έχει ενα σουβλατζιδικο εκεί δουλεύει το παιδί που μου αρέσει το οποίο μου είχε δείξει ενδιαφέρον.Στην αρχη εψαξα και τον βρηκα στα ΜΜΕ τον ακολουθήσα στο ινσταγκραμ και μου έστειλε και αυτός αιτιμα ακολουθησεις και το αποδεχτηκα ... Όλο το διάστημα με κοίταζε και κάπου στις 29 ιουλιου μπαίνω στο φβ και μου είχε στείλει αιτιμα φιλίας ενώ δεν είχαμε αρκετούς κοινούς φίλους στο φβ και αποκλιεται να του εμφανιζομουν στα αιτιματα ...Άρα με έψαξε... ???Κάθε φορά που με έβλεπε ανέβαζε τραγούδι στο φβ που τεριαζε με την περίσταση και ακόμα ανεβάζει ... Αλλά την προηγούμενη εβδομάδα έγινε μία χαζομαρα και του έκανα καταλάθος βίντεο κλήση και μου είπε να μην ξαναγίνει γιατί ξυπνισα και αυτόν και την κοπέλα του( στεναχωριθηκα παρα πολύ και από τότε δεν έχω καμιά όρεξη για τίποτα ) αλλά μετα απο αυτό πηγαίνα μία μέρα την φίλη σπίτι της και περάσαμε από το σουβλατζιδικο και αυτός με είδε και βγήκε έξω και πήγαινε προς το σπίτι του και με κοίταζε ... Ααα ξαχασα και το καλύτερο την ημέρα που έγινε αυτό με την βίντεο κλήση το βράδυ ήρθε κάτω από το σπίτι μου και κοίταζε πάνω ... Έχουν γίνει και άλλα... Αλλά αυτά είναι τα πιο σημαντικά... Οι φίλες μου μου λένε να τον ξεχάσω αλλά δεν μπορώ με τίποτα και τον θέλω πολυ ...(εγώ είμαι 16 και αυτός 20 το λέω γιατί μπορεί να πειράζει και ή ηλικία αλλά θα μπορούσε τουλάχιστον να μου μιλήσει)
1
 
 
 
 
σχόλια
Το ότι έρχει κοπέλα δεν είναι αρκετός λόγος; Νομίζω αυτή είναι η απάντηση που ψάχνεις. Και αυτός πιστεύω και στην ηλικία που είναι απλά παίζει και ψάχνεται, είδε που ενδιαφέρθηκες και του αρέσει αυτό. Θα έλεγα να το αφήσεις, να ασχοληθείς με εσένα και τα μαθήματα σου και να περνάς όμορφα στην ηλικία που είσαι και θα βρεις σοβαρότερα αγόρια να ασχοληθείς στο μέλλον. Λίγο κλισέ, αλλά αυτός που θα τον ενδιαφέρεις πραγματικά δεν θα σου δημιουργεί τέτοιες "απορίες". Θα είσαι σίγουρη! ;)