Πατέρας πληρώνει την κόρη του για να κόψει το Facebook

Πατέρας πληρώνει την κόρη του για να κόψει το Facebook Facebook Twitter
2

Ο Paul Baier, ένας από τους υποδιευθυντές της εταιρίας Groom Energy Solution, εταιρία ηλεκτρισμού στη Βοστώνη, έφτιαξε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό για την 14χρονη κόρη του, Ρέιτσελ. Το συμφωνητικό ορίζει ότι αν η Ρέιτσελ καταφέρει να απέχει από το Facebook για έξι μήνες θα κερδίσει συνολικά 200 δολάρια: 50 τον Απρίλιο και άλλα 150 τον Ιούνιο.

Το συμβόλαιο ήταν ιδέα της κόρης: ήθελε να επικεντρωθεί περισσότερο στο σχολείο και να βρει μια δουλειά μερικής απασχόλησης.

Τech & Science
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστροφή από το Ψυχρό Πόλεμο: Σοβιετικός δορυφόρος του 1972 αναμένεται να πέσει στη Γη μετά από 53 χρόνια

Τech & Science / Επιστροφή από τον Ψυχρό Πόλεμο: Σοβιετικός δορυφόρος του 1972 αναμένεται να πέσει στη Γη μετά από 53 χρόνια

Το διαστημικό σκάφος Kosmos 482, αποτυχημένη αποστολή προς την Αφροδίτη, ενδέχεται να επανεισέλθει ανεξέλεγκτα στην ατμόσφαιρα μέσα στις πρώτες ημέρες του Μαΐου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μπορεί να με υιοθετήσεις κύριε Baier μου;;;Είμαι πλήρως εξαρτημένος από το facebook λέμε!Αλλά εμένα θα μου κάνεις συμβόλαιο για 3 χρόνια...Δεν βγαίνω μανίτσα μου αλλιώς.