Παραιτήθηκε από πρόεδρος ο Θάνος Τζήμερος

Παραιτήθηκε από πρόεδρος ο Θάνος Τζήμερος Facebook Twitter
18

Την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» υπέβαλλε ο Θάνος Τζήμερος, ενημερώνοντας ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος. Σε ανάρτηση του στο Facebook αναφέρει ότι παραιτείται διότι το κόμμα είναι σε προεκλογική περίοδο και θέλει ο αγώνας να διεξαχθεί με ίσους όρους. Ταυτόχρονα σημειώνει, ότι δεν θα εκφραστεί δημοσίως αρνητικά για κανέναν ανθυποψήφιο του.

Η ανάρτηση του στο Facebook:

"Κοινοποιώ στους φίλους μου την επιστολή που έστειλα στο Πολιτικό Συμβούλιο.

Αγαπητοί συνεργάτες,

θεωρώ ότι ουσιαστικά έχουμε μπει σε εσωτερική προεκλογική περίοδο, και μολονότι δεν έχει αποφασισθεί η ακριβής ημερομηνία, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου, όπως είχα προαναγγείλει, ώστε ο προεκλογικός αγώνας να διεξαχθεί με ίσους όρους. Ταυτόχρονα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την ίδια θέση. Στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού που πρεσβεύουμε, και ανεξάρτητα από την συμπεριφορά των άλλων υποψηφίων, δεσμεύομαι να μην εκφρασθώ δημοσίως αρνητικά, ούτε έμμεσα ούτε άμεσα, για κανέναν ανθυποψήφιό μου και πολύ περισσότερο για την ίδια τη "Δημιουργία". Η δέσμευση περιλαμβάνει κάθε δημόσιο βήμα, έντυπο ή ηλεκτρονικό. Ο Νίκος Νικολαΐδης, που αναλαμβάνει την προεδρία της Δημιουργίας, είμαι σίγουρος ότι θα οδηγήσει το κόμμα σε ένα πολύ επιτυχημένο συνέδριο, από το οποίο θα βγούμε όλοι μας πιο ώριμοι και πιο δυνατοί.

Σας ευχαριστώ για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Φιλικά

Θάνος Τζήμερος"

Παραιτήθηκε από πρόεδρος ο Θάνος Τζήμερος Facebook Twitter
18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

12 σχόλια
Χρειάζεται ένας νέος πρόεδρος της ιδιας δυναμικής αλλά με διαφορετική ιδιοσυγκρασία με το Θάνο Τζήμερο για τη Δημιουργία Ξανά.Επίσης είναι εκπληκτικό το πόση κακία μπορεί να βγάλει μια δήλωση παραίτησης από μικρόψυχους που δεν μπορούν να δουν μπορστά από τη μύτη τους.Καλησπέρα σας.
Κάποιοι άνθρωποι ό,τι και να κάνουν δεν πείθουν για τις δήθεν καλές τους προθέσεις. Ακόμα και ο τόνος της φωνής τους τους προδίδει, το βλέμμα τους, οι προσεγμένες τους λέξεις για να μας "πείσουν" πόσο άξιοι/καλοί και πόσο Κοντά στον Ανθρωπο είναι. Χρησιμοποιούν τους άλλους για καθρέφτη των κυριαρχικών τους ψευδαισθήσεών, έχουν ανάγκη τους άλλους ως υποδοχείς της εξουσιολαγνείας τους. Τέτοιος άνθρωπος μου φαίνεται ο Θάνος Τζήμερος - απο τότε που εμφανίστηκε πρόσφερε σαφές δείγμα γραφής για το ποιός είναι και τί ζητάει/εκλιπαρεί να του δώσουν οι ψηφοφόροι...
Πολύ σωστός αγαπητέ! Ανθυποψήφιος σημαίνει ακριβώς αυτό: http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/corpora/corpora/search.html?lq=ανθυποψήφιοςΤον Τζήμερο δεν τον πάω μία, τον θεωρώ (ας το πω ευγενικό), φαυλότερο των φαυλοτέρων αλλά το σωστό να λέγεται!
Άρη, τα πάθη των γραμμάτων του αλφάβητου τα γνωρίζουμε- ή τουλάχιστον θα έπρεπε. Ξενίζει η επιλογή του "αντί-" και όχι η επιλογή του "συν-". Ιδιαίτερα εάν πρόκειται για υποψήφιους προέδρους του ίδιου πολιτικού σχηματισμού. Δηλώνει περισσότερο ανταγωνισμό, παρά άμιλλα. Εσύ πάντως καλά κάνεις και το υπογραμμίζεις. Και ένας να το μάθει-θυμηθεί, κέρδος είναι για όλους μας.
Θα προτιμουσα σαφως το "Συνυποψηφιος". Αλλα δεν απαντησα σ'αυτο. Απαντησα στην (ευλογη γιατι ουτε και εγω δεν γνωριζα την λεξη)απορια αρκετων αναγνωστων παραπανω.
Επιτελους! Οι αριστεροι, οι μεταναστες και οι ομοφυλοφιλοι εχασαν, ελπιζω για παντα, εναν εχθρο. Οι Χρυσαυγιτες ας τον κλαψουν. (Θυμηθειτε τις απιστευτες δηλωσεις του).
Θα σου φανεί περίεργο , υπήρξε όμως ένας παρα πολύ καλός δάσκαλος μουσικής (κιθάρας) .... πραγματικά καλός, χωρίς ίχνος υπερβολής .... δυστυχώς και αυτοκαταστροφικός κατά κάποιο τρόπο (ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΓΑ τη διδασκαλία μουσικής για να γίνω διαφιμιστής - μια δουλειά στα όρια του "κοπανιστού αέρα"- ή / και πολιτικός )
Ανθυποψήφιο??? Πραγματικά καθόλου δεν τους μειώνει... Άλλωστε το "σ" και το "θ" είναι τόσο κοντά στο πληκτρολόγιο με το "υ" και το "α". Μάλλον θα διπλο-μπερδεύτηκε. Κατά την ταπεινή μου άποψη και χωρίς να θέλω να λασπολογήσω, το πολιτικό πρόγραμμα του, το οποίο διάβασα με μεγάλη προσοχή προεκλογικά, αποτελεί μια διασταύρωση Στέφανου Μάνου(στα χειρότερα του) και χ.α.(στο πιο μετριοπαθές). Άρα μιλάμε για ένα νέο κόμμα, το οποίο δεν καλύπτει κανένα κενό πολιτικά-και φυσικά δεν είναι το μόνο. Με τρομάζουν τα άρθρα του, όπου τα διαβάζω... Διακρίνω μια ξερολίαση και καταδίκη για όλους και για όλα: όλοι οι εργαζόμενοι είναι "Φωτόπουλοι", όλοι οι αγρότες είναι "Μπούτοι", όλοι οι πολιτικοί είναι "Βενιζέλοι", όλοι οι πολίτες είναι "τεμπέληδες και διεφθαρμένοι". Αλλά ευτυχώς οι μάνατζερ ήρθαν και θα μας σώσουν, μαζί με τους ανθυποπολιτευόμενους, βεβαίως βεβαίως... Οι διαπιστώσεις του περί διαφθοράς, έχουν υπογραμμιστεί πολλές φορές και από άλλα κόμματα στο ελληνικό κοινοβούλιο, χρόνια τώρα. Δεν προσθέτει κάτι καινούργιο.Κύριε Τζήμα, από σωτήρες χορτάσαμε, ψύχραιμες φωνές χρειαζόμαστε. Αν θέλετε το ταπεινό 2,5% να το αυγατίσετε, θυμηθείτε πως όσο περνούν τα χρόνια, το κοινό σας, οι ψηφοφόροι, γίνονται πιο ώριμοι ηλικιακά αλλά και πολιτικά. Ναι, είναι αργή η ωρίμανση, αλλά δυστυχώς για εσάς, δε θα ανακοπεί ποτέ. Είναι νόμος της φύσης και λέγεται εξέλιξη.Γι αυτό καλό θα ήταν η ανάγκη για πολική σταδιοδρομία να μην γεννιέται από κενοδοξία, αλλά ως απάντηση σε ένα πολιτικό έλλειμμα. Η πολιτική "πίτα ολόκληρη, σκύλος χορτάτος" μας τελείωσε. Γίνεται πιο συγκεκριμένος και μη προσπαθείτε να λειάνετε, κατά περίσταση, τις "γωνίες".