Δεν άφησαν τον Ομπάμα να φάει σουβλάκι στο Μοναστηράκι

Δεν άφησαν τον Ομπάμα να φάει σουβλάκι στο Μοναστηράκι Facebook Twitter
3

Μπορεί ο Μπαράκ Ομπάμα να είδε τελικά από κοντά την Ακρόπολη και να έκανε το πολυπόθητο, σύμφωνα με τον ίδιο, ταξίδι στην Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε και δεν του επετράπη να κάνει όλα όσα ήθελε κατά την παραμονή του στην Αθήνα.

Η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» αποκαλύπτει παρασκήνιο από την επίσκεψη του αμερικανού προέδρου και στο ρεπορτάζ αναφέρει μερικές επιθυμίες του που τελικά έμειναν ανεκπλήρωτες για λόγους ασφαλείας.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ομπάμα ήθελε να γευτεί το ελληνικό παραδοσιακό σουβλάκι στο Μοναστηράκι μετά την επίσκεψή του στην Ακρόπολη την τελευταία μέρα, αλλά η ασφάλειά του δεν το επέτρεψε. 


Ο Ομπάμα ήθελε επίσης να περπατήσει στα Αναφιώτικα και να δει από κοντά την Πλάκα και τις περιοχές κάτω από την Ακρόπολη, αλλά οι μυστικές υπηρεσίες το απαγόρευσαν καθώς κάτι θα προκαλούσε τεράστιο πρόβλημα στις αμερικανικές και ελληνικές αρχές, αναφέρει το ρεπορτάζ του Έθνους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρόεδρος είχε επίσης εκφράσει την επιθυμία να παίξει μπάσκετ με το φίλο του Αλέξη Γιαννούλια ενώ στο παιχνίδι θα συμμετείχε και ο Βασίλης Κικίλιας. Και αυτή η επιθυμία του όμως δεν πήρε το «οk» από τους άντρες ασφαλείας.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Δεν βρέθηκε ένας να του πάρει ένα τυλιχτό από τον Κωστή ή τον Κώστα ή "τα κορίτσια" στα πέριξ των σημείων που επισκέφθηκε; Δεν βάζω ακριβή σημεία για να μην με κατηγορήσουν για αθέμιτη διαφήμιση.
Είχε ζητήσει επίσης να περάσει από το σπίτι να παίξει λίγο με τον γάτο, να πιει ένα ουζάκι και να τσιμπήσει λίγο χταπόδι ξυδάτο που το κάνω τέλειο αλλά ούτε αυτό του το επέτρεψαν οι αμερικάνικες και ελληνικές αρχές, επειδή δεν κόβω τα νύχια της γάτας, θαρρώ.