ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2016 | 04:01

Ύψος γυναίκας

Να δείτε που θα αρχίσω ξαφνικά να έχω πρόβλημα με το ύψος μου..!Συνέχεια ακούω πως οι άντρες (μάλλον στους Έλληνες αναφέρονται; ) προτιμούν τις κοντές!Τι θα γίνει με εμάς ρε παιδιά; Δε μας θέτε;Και δεν είναι πως είμαι πανύψηλη, 1.73 είμαι η έρμη!Εντάξει, προσπαθώ να μη δίνω σημασία σ'ό,τι λέει ο καθένας, μα έλεος μ'αυτήν την καραμέλα!
8
 
 
 
 
σχόλια
πλακα κανεις..εχεις εσυ προβλημα που εισαι 1,73σε πληροφορω οτι εισαι μια χαρα και οποιος σου εχει δημιουργησει αυτο το κομπλεξ ειναι χαπατο...Απο μια κοπελα 1,81 οπου ειναι πραγματικα δυσκολο να βρει γκομενο απο 1,79 και πανω..(και που εχει να βαλει τακουνια 6 χρονια)
Ξέχασες το "τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια" στο οποίο η ενδεδειγμένη απάντηση είναι φυσικά "σκέψου όταν μπουν σε μεγάλα πόσο αξίζουν!"
Βρε γλυκιά μου άσε να λέει ο κόσμος. Εσύ κοίτα να είσαι καλά. Τις γλώσσες που λένε μη δίνεις σημασία, σκέψου πως είναι για να δαμάζεται η υπομονή σου. Οπότε απενεργοποίησε τα ανθρώπινα αυτιά και ενεργοποίησε τα πνευματικά ... Ο θεός μαζί σου εύχομαι να είναι, ολόψυχα.
Κάποιος θέλει πεταχτό κώλο, άλλος θέλει στήθος DD, ένας τρίτος θέλει γαλάζια μάτια και πάει λέγοντας. Γούστα είναι αυτά, μην σε επηρεάζει προσωπικά! Ναι και εγώ το έχω ακούσει ότι οι άντρες προτιμούν τις μινιόν κοπέλες, όπως έχω ακούσει ότι και οι γυναίκες προτιμούν τους ψηλούς άντρες. Οι μινιόν άντρες δηλαδή να πέσουν να πεθάνουν; :PΜια χαρά είναι το ύψος σου, να φοράς και τα τακούνια σου και να βγαίνεις έξω με αυτοπεποίθηση!
Καλέ ποιοί άντρες είναι αυτοί; Πού κυκλοφορούν; Γιατί εγώ τους ακούω να εκφράζονται με λέξεις τύπου "γυναικάρα" ή "αμαζόνα" και δεν συμμαζεύεται που δεν παραπέμπουν σε μινιόν.