Oι πρώτες διαδηλώσεις κατά του Τραμπ

Oι πρώτες διαδηλώσεις κατά του Τραμπ Facebook Twitter
Λος Άντζελες
3

Εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα στη Φιλαδέλφεια, τη Βοστόνη, το Πόρτλαντ, αλλά και το Όρεγκον, ενώ διαδηλώσεις κατά της προεδρικής εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες και την Καλιφόρνια. Μεγάλη διαδήλωση έγινε και στη Νέα Υόρκη με εκατοντάδες ανθρώπους να φωνάζουν συνθήματα κατά του νέου προέδρου ενώ πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και στο κέντρο της Ουάσινγκτον.


Οι διαδηλωτές πέταξαν αντικείμενα κατά της αστυνομίας και έσπασαν τα παράθυρα ενός καταστήματος πώλησης φαρμάκων (CVS) στο Όουκλαντ, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο Reuters.

Oι πρώτες διαδηλώσεις κατά του Τραμπ Facebook Twitter
Λος Άντζελες


Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για την προεκλογική εξαγγελία του Τραμπ να χτίσει τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, αλλά και για την απαγόρευση της εισόδου παράνομων μεταναστών στις ΗΠΑ.


Στο Όστιν του Τέξας, διαδήλωση πραγματοποίησαν περίπου 400 διαδηλωτές, σύμφωνα με την αστυνομία.


Εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, δεν απάντησε άμεσα στα αιτήματα σχολιασμού των διαδηλώσεων. Ωστόσο, ο Τραμπ στην επινίκια ομιλία του εμφανίστηκε ενωτικός, για όλους τους Αμερικανούς.

Oι πρώτες διαδηλώσεις κατά του Τραμπ Facebook Twitter
Νέα Υόρκη
Oι πρώτες διαδηλώσεις κατά του Τραμπ Facebook Twitter
Νέα Υόρκη
Oι πρώτες διαδηλώσεις κατά του Τραμπ Facebook Twitter
Νέα Υόρκη
Oι πρώτες διαδηλώσεις κατά του Τραμπ Facebook Twitter
Νέα Υόρκη
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΗΠΑ στέλνουν μαχητικά αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή καθώς κλιμακώνεται η σύγκρουση Ισραήλ–Ιράν

Διεθνή / Οι ΗΠΑ στέλνουν μαχητικά αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή ενώ κλιμακώνεται η σύγκρουση Ισραήλ–Ιράν

Εξετάζεται και η ανάπτυξη πολεμικών πλοίων ικανών να αναχαιτίζουν βαλλιστικούς πυραύλους στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως ανέφερε αξιωματούχος του Πενταγώνου
LIFO NEWSROOM
Η Τουρκία ανακοίνωσε τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Διεθνή / Η Τουρκία ανακοίνωσε τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Η Τουρκία με την κόκκινη γραμμή στον χάρτη τέμνει το Αιγαίο στη μέση διεκδικώντας αντίστοιχη υφαλοκρηπίδα, ενώ αγνοεί το Δίκαιο της Θάλασσας και τα κυριαρχικά δικαιώματα των ελληνικών νησιών.
LIFO NEWSROOM
Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Διεθνή / Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Η συμφωνία AUKUS για μεταφορά πυρηνοκίνητων υποβρυχίων από ΗΠΑ προς Αυστραλία επανεξετάζεται από το Πεντάγωνο, με πολιτικές και στρατιωτικές εντάσεις να φουντώνουν
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια