O ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στη γαλλική πρεσβεία

O ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στη γαλλική πρεσβεία Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
1

Με ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση που πραγματοποίησαν τα ξημερώματα άγνωστοι στη γαλλική πρεσβεία, τονίζοντας ότι «ενέργειες σαν αυτές υπονομεύουν ανοιχτά την ίδια τη Δημοκρατία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλική Πρεσβεία. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον ειδικό φρουρό, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την επίθεση».

«Ενέργειες τέτοιου είδους υπονομεύουν ανοιχτά την ίδια τη δημοκρατία και την ειρηνική συνύπαρξη των λαών γι' αυτό μας βρίσκουν όλους απέναντι».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια