Γιώργος Βασιλειάδης: Ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού

Γιώργος Βασιλειάδης: Ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
3

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, αναλαμβάνει τη θέση του νέου υφυπουργού αθλητισμού, στη θέση του Σταύρου Κοντονή που μετακινείται στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Γεννημένος στον Πειραιά, ο 37χρονος δικηγόρος σπούδασε νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Ακολούθως έκανε μεταπτυχιακό στην πληροφορική και τις επικοινωνίες στο Πανεπιστήμιο «Strathchyde» της Γλασκώβης, ενώ ειδικεύεται στο Εμπορικό Δίκαιο.

Ο νέος υφυπουργός αθλητισμού είναι αναπληρωτής συντονιστής του τμήματος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ για Πλεύρη: «Ήταν συνιδρυτές σωματείου με τους κατηγορούμενους γιατρούς» στην υπόθεση Μαζωνάκη

Έντονη αντιπαράθεση έχει δημιουργηθεί μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου, με επίκεντρο την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη και των δύο κατηγορούμενων γιατρών
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΑΣ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ – Οι προτιμήσεις για την επόμενη κυβέρνηση

Σχεδόν ένας στους τρεις προτιμά αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ στο 27,1%, βρίσκεται το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με την ΕΛ.Α.Σ. και μικρότερα κόμματα της Αριστεράς
THE LIFO TEAM
ΡΟΖΑ ΒΡΕΤΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Παραιτείται η Ρόζα Βρεττού: «Η σημερινή ηγεσία φαίνεται να μην έχει συλλάβει την ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ»

Με αιχμές η σχετική επιστολή της - Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε «γραφειοκρατικές αγκυλώσεις», «ατολμία, έλλειψη πρωτοβουλιών και επιφανειακή πολιτική» και «υποτιμημένη εσωκομματική δημοκρατία»
THE LIFO TEAM
Ένα queer βίντεο φαντάζεται τον παίκτη να φιλά το αγόρι του στο τέλος του αγώνα

Πολιτική / Ένα queer βίντεο φαντάζεται τον παίκτη να φιλά το αγόρι του στο τέλος του αγώνα

Στο «Can’t Wait», ο ανερχόμενος Αυστραλός ποπ καλλιτέχνης ξαναφαντάζεται την ανδρική αθλητική κουλτούρα ως κουίρ ρομάντζο. Μαζί του εμφανίζονται ο Ian Roberts και ο Mitch Brown, δύο πρόσωπα με πραγματικό βάρος στην ιστορία της κουίρ ορατότητας στον αυστραλιανό αθλητισμό.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Βρε παιδια δεν ειμαι απολυτως σιγουρος,αλλα εχω την εντυπωση οτι η θεση του υφυπουργου αθλητισμου,σε ολες τις προηγουμενες κυβερνησεις,απεληγε σε "πολιτικο ενταφιασμο"του εκαστοτε υφυπουργου.Για τον Γιωργο Κοντονη,ομως,απετελεσε εφαλτηριο για την προαγωγη του σε Υπουργο,και δη της Δικαιοσυνης !!Ετσι για να μην λενε καποιοι "κακοβουλοι" οτι με τον Συριζα δεν αλλαξαν τα πραγματα !!
Ωχ...και χαίρεται? ΤΩΡΑ είναι που θα δει την πραγματική διαφθορά της Ελλάδας συγκεντρωμένη στους κόλπους του Ελληνικού Ποδοσφαίρω με στρατιές χιλιάδων πιστών οπαδών έτοιμοι να κάψουν γήπεδα, συνδέσμους, ΜΑΤ, δρόμους αν πάει να τους πειράξει ο νέος υφυπουργός. Είναι ίσως καλό από στρατηγική άποψη να βάλεις έναν πρώην Γ.Γ. Καταπολέμησης Διαφθοράς στο πόστο αυτό στην Ελλάδα καθώς έχει συγκεντρώσει πληροφορίες και μία κάποια εμπειρία αν και κάτι μου λέει πως το καλοκαίρι του 17 θα αναπολεί πλέον τις ... ήσυχες ημέρες της Γενικής Γραμματείας με τις τότε υποθέσεις που επέβλεψε να του φαίνονται πια "γατάκια"!! Καλό έργο του ευχόμαστε όπως και νάχει, με την ελπίδα να καλυτερεύσει τίποτα...