ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2016 | 20:55

Πανελληνιες!!!!!

Λοιπον,καταρχην ειναι ασχετο τελειως απο τα περισσοτερα που βλεπω εδω μεσα απλα θελω βοηθεια..Ειμαι 17 χρονων και φετος δινω πανελληνιες ειμαι θετικη κατευθυνση με βιολογια θελωντας να περασω ιατρικη το μεγαλο μου ονειρο..Πηγαινω φροντιστηριο καθημερινα απο το καλοκαιρι πλεον ομως εχω απογοητευτει πολυ γιατι δεν ειμαι και τοσο καλη δυσκολευομαι πολυ και θελω να τα παρατησω ολα..σκεφτηκα να παω σε ενα ιεκ διαλεγοντας κατι που θα μου αρεσει ομως οι γονεις μου δεν με αφηνουν δεν ειναι υπερπροστατευτικοι κτλπ απλα μου "λενε δωσε και οτι γινει αν δεν περασεις δεν εγινε και κατι θα το μετανιωσεις αν δεν δωσεις.." σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω εχω σκασει πολυ πλεον δεν τρωω απο το αγχος πειτε μου.
4
 
 
 
 
σχόλια
Κανε αυτο που σου λενε οι γονεις σου...Δωσε και ο,τι γινει..και ο,τι σχλολες σκεφτεσαι να πας σε ιεκ δηλωσε τες στο μηχανογραφικο σου... Επισης προσπαθησε να μην τρελαίνεσαι, σιγουρα ειναι μια δυσκολη περιοδος για εσενα αλλα μην το βαζεις κατω...Προσπαθησε για το καλυτερο και επειτα ο,τι ειναι να γινει θα γινει...στη συνεχεια βλεπεις τι θα κανεις..
Δίνω και εγώ οπότε μπορώ να σου πω να σκεφτείς πραγματικά αν η ιατρική είναι αυτό που σου αρέσει πραγματικά δεύτερον δεν είναι μόνο αυτά τα δύο άκρα υπάρχουν αμέτρητες σχολές που μπορείς να πας επισης θελω να σημειώσω οτι αν βγεις απο ιεκ γιατρος δεν θα βρεις ευκολα δουλεια.. μια φιλη μου εκανε το λαθος και πηγε σε ιεκ και δεν εδωσε πανελληνιες με αποτελεσμα εδω και 5 χρονια να ειναι βοηθος ( βγηκε και στο εξωτερικο αλλα τίποτα.) .. Ωστόσο αν σε βολεύει οικονομικά εσένα και την οικογένειά σου δοκίμασε εξωτερικό .. δεν θα χάσεις κατι!
Γιατί πιάνεις τα δύο άκρα Ιατρική ή ΙΕΚ; Υπάρχουν κι άλλες κρατικές σχολές για ιατρικά επαγγέλματα που θα μπορούσες να πας αν δεν πετύχεις στην Ιατρική. Νομίζω ότι οι γονείς έχουν δίκιο. Δώσε πανελληνιες, δες πως θα πας και αποφάσισε μετά για το επόμενο σου βήμα. Καλή επιτυχία!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ