ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.11.2016 | 01:14

Τσιφούτης γκόμενος= Ξεφτίλας άντρας

Πόσο ξεφτίλα είναι ο γκόμενος σου να μην σε κερνάει ΠΟΤΕ, να παίρνει πάντα τα ρέστα όταν πληρώνετε από μισά (π.χ. να δίνουμε από 20 ευρώ ο καθένας και το φαγητό να κοστίζει 35 ευρώ, και στο τέλος ο ίδιος να παίρνει τα 5 ευρώ) και όταν παραγγέλνετε να λέει πάντα "μωρό μου, έχεις ψιλά; γιατί έχω 50ευρω και δε θέλω να το χαλάσω για τα σουβλάκια"; Πρέπει να' ναι μεγάλη ξεφτίλα... ειδικά όταν ο ίδιος καλοπληρώνεται στη δουλειά του και εσύ είσαι άνεργη, αλλά με γονείς που τσοντάρουν γερά! Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο ίδιος κοκορεύεται σε φίλους και γνωστούς ότι ΚΕΡΝΑΕΙ! Με δυο λόγια... τζάμπα μάγκας και ξεφτίλας άντρας!
13
 
 
 
 
σχόλια
Θέτεις 2 διαφορετικά θέματα.Αλλο θέμα το να κερνάει (δεν είναι υποχρεωμένος, ισότητα έχουμε), και άλλο θεμα το να ''κερδίζει'' κιόλας.Είναι εντελώς γαϊδουρι, όταν εσύ είσαι άνεργη και αυτός όχι, και αναγκάζεσαι εσυ να κερνάς τα σουβλάκια γιατί δεν έχει ψιλά (να πεις οτι και συ δεν έχεις ψιλά, δεν καταλαβα), ή απο τα 35, να τσεπωνεται αυτός τα ρέστα 5ευρω.
Παιδιά χαλαρώστε λίγο...έχει πάρει πόδι ο τύπος εδώ και καιρό. Δεν είμαι μαζί του πια. Απλώς τον είδα τυχαία στο δρόμο, θυμήθηκα τα παλιά, φούντωσα και είπα να "εξομολογηθώ".
Κερασε τον εσυ 2-3 φορες και καντο επειδικτικα μπροστα στον σερβιτορο και όπως ο σερβιτόρος θα σου δινει τα ρεστα κοιτα τη φατσα του συντροφου σου αν δεν κοκκινισει η ντραπεί είναι ξεδιάντροπος !!
Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να καταρριφθεί το στερεότυπο ότι ο άντρας πρέπει να πληρώνει. Απο την άλλη είσαι σε μια συντροφική σχέση και σε ενοχλεί μια συγκεκριμένη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Γιατί δεν ξεκινάς από το πιο απλό. Συζητά μαζί του γι' αυτό που σε ενοχλεί ήρεμα κι ωραία χωρίς συναισθηματισμούς και ταμπέλες του τύπου είσαι άντρας και πρέπει να πληρώνεις. Αν δεν σου δώσει μια απάντηση που να σε ικανοποιεί και συνεχίσει να το κάνει τότε πρέπει να σκεφτείς πόσο σημαντικό είναι αυτό για σένα και αν αυτό αποτελεί για σένα αιτία χωρισμού.
Το κάνεις πάλι... Λες " το να κεράσει ο άντρας". Πες καλύτερα "το να κεράσει ο άλλος". Αν είναι ο άλλος τσιγκούνης αυτό είναι αρνητικό από μόνο του και όχι λόγω φύλου.(Είμαι γυναίκα για να μην αναρωτιέσαι και καμμία φορά δεν έχω θεωρήσει όταν βγαίνω έξω με άντρες ότι είναι γενετικά προγραμματισμένοι να πληρώνουν εκείνοι. Άλλωστε ο μύθος του ισχυρού φύλου έχει καταρριφθεί προ πολλού.)
@Δυναμίτες ...Να πληρώνω τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ, αλλά όχι και του άλλου, ειδικά όταν δεν έχω δουλειά. Ειδικά αυτή η καραμέλα "Δεν έχει ψιλά τώρα" είναι μεγάλη μαλακία...κι ευτυχώς δεν είμαι πιά μαζί του :)
Παντως αυτο που λενε οτι οποιος ειναι τσιγγουνης με τα χρηματα ειναι και με τα συναισθηματα,νομιζω ισχυει αν κρινω απο 2-3 περιπτωσουλες...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ