ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.10.2016 | 21:10

Είναι πρωτοφανες το πόσο έντονα μου λείπουν...

Η όρεξη και το ενδιαφέρον της για να μιλήσουμε και γνωριστούμε καλύτερα. Το βλέμμα που αντίκριζα στο όμορφο πρόσωπο της όταν την έψαχνα σε κάποιο πολυπληθές και μη γνώριμο μέρος. Αυτό το βλέμμα που μου έστελνε στιγμιαία το μήνυμα: "Ναι εμένα ψάχνεις, εδώ είμαι, έλα!" Το άλλο βλέμμα της, αυτό που έπαιρνε όταν της μιλούσα για φαγητά που απεχθάνεται, αυτό ήταν το πιο χαριτωμένο.Τα πειράγματα της στα πιο ευαίσθητα θέματα μου και πάντα ακολουθούμενα από ένα ζεστό άγγιγμα παρηγοριάς.Η ευστροφία της, οι γνώσεις της και ο όμορφος και ευγενικός τρόπος ομιλίας της.Η ζεστασιά και τρυφερότητα των αποχαιρετιστήριων αγγιγμάτων της. Αυτά που με έκαναν να χάνομαι στον δρόμο της επιστροφής.Κρίμα που δεν κατάφερα να φανώ αντάξιος της...
10
 
 
 
 
σχόλια
Σε μια σχέση δεν υπάρχει ανώτερος και κατώτερος. Υπάρχουν δύο ισάξια μέλη που προσπαθούν ο ένας να στηρίξει τον άλλο. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να πιστέψεις πιο πολύ στον εαυτό σου και αφού όπως λές η ιστορία είναι τελειωμένη από την άλλη πλευρά, να πας παρακάτω.
αμα εσυ εχεις θεμα και νιωθεις κατωτερος της τοτε καλυτερα που δεν εισαι μαζι της γιατι καλο δε θα εκανες ουτε σε εκεινη ουτε σε εσενα..αυτο ομως μη το ερμηνευσεις ως τη διεξοδο να πας στην ευκολη λυση...απλα μπορεις να εμπνευστεις μεσα απο ενα ατομα και να θελησεις να γινεις καλυτερος ανθρωπος..ετσι οπως την περιγραφεις μεσα απο αυτο και εκεινη αυτο νομιζω θα ηθελε απο εσενα..να γινεις καλυτερος ανθρωπος για εσενα..
Πολύ μου άρεσε ο αισιόδοξος τρόπος σκέψης σου και σ ευχαριστώ που τον διατύπωσες. Είναι πολύ ωραίο να μπορεί κανείς να ερμηνεύει τα εμπόδια ως ευκαιρίες αυτό-βελτίωσης.
Νομιζω οτι ειναι λογικο για ενα διαστημα να μας παιρνει απο κατω αλλα μετα οπως λενε πρεπει να κανουμε λεμοναδα με τα λεμονια που εχουμε οποτε...Καλη δυναμη!
Συμφωνώ ότι είναι λογικό αρκεί το μέγεθος του διαστήματος να μην ξεφύγει πολύ γιατί δυστυχώς αυτή η κατάσταση επηρεάζει αρνητικά όλη μας τη ζωή.Συγκεκριμένα στη δική μου περίπτωση αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ είναι ότι δυσκολεύομαι να συγκεντρωθώ εν ώρα εργασίας και είναι κρίμα αυτό να οδηγήσει σε άλλα χειρότερα.Σ ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση!
Το τέλος με ''χάλασε''. Δεν είναι θέμα να είσαι ''αντάξιος'' με κάποιον, υποτιμάς τον εαυτό σου. Το ότι δεν έγινε κάτι δε σημαίνει ότι εσύ είσαι κατώτερός της, απλά δεν σε ήθελε για τους όποιους δικούς της λόγους. Και εκ πείρας σου λέω ότι δεν απορρίπτουν όλοι τους άλλους λόγω ''κατωτερότητάς'' τους αλλά λόγω διαφορών και γούστου. Καλή δύναμη.