Η αιχμηρή πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης για την απόφαση ακύρωσης του νόμου Παππά: Eπιστροφή στην ανομία

Η αιχμηρή πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης για την απόφαση ακύρωσης του νόμου Παππά: Eπιστροφή στην ανομία Facebook Twitter
4

Με αιχμές σχολιάζει το Μαξίμου την απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ που την Τετάρτη το βράδυ έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο Παππά.

"Επιστρέφουμε σε καθεστώς ανομίας" ήταν το πρώτο σχόλιο της κυβέρνησης για την απόφαση του ΣτΕ.

Απόψε αναμένεται και επίσημη τοποθέτηση από την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, ενώ την Πέμπτη το πρωί θα δώσει συνέντευξη στην ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
ντροπή της Δημοκρατίας οι δηλώσεις γεροβασίλη. Λαϊκισμός , επίθεση στο ΣΤΕ , επειδή ήταν ανίκανοι να φτιάξουν έναν σωστό νόμο. Ήταν σαν διάγγελμα χουντικού που προσπαθεί να δικαιολογήσει την κατάλυση του κράτους δικαίου που έρχεται. Επικίνδυνοι .Ανησυχητικά επικίνδυνοι.
Ό,τι προθέσεις και να 'χατε ρε Τσίπρα και λοιποί, η ιδεοληψία σας το πήγε στο άλλο άκρο και το κατέστρεψε. Το ένα σωστό που πήγατε να κάνετε δύο χρόνια τώρα και το κάνατε με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτό και βγάλατε δικαιομένους τους καναλάρχες, αφού μάλιστα φάνηκε σα να "χρηματίζετε" τη δικαιοσύνη για να την προσεταιριστείτε. Όσο βάζετε την οργή και την ιδεοληψία πάνω από τη λογική, πάντα θα χάνετε.
Η εκτελεστική εξουσία σχολιάζοντας μια απόφαση του Στε σχετικά με την αντισυνταγματικότητα ενός νόμου, δηλαδή την ύψιστη παρανομία, αναφέρει "επιστροφή στην ανομία".Επικίνδυνοι, ηλίθιοι ή και τα δυο;