ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2016 | 19:03

Εχω βαρεθεί την μοναξιά σε ολα τα επίπεδα!

Μα τι μπορω να κανω για να την αλλάξω; Εν μέρει φταιω, δεν θα το αρνηθώ, αλλα δεν φταιω ολοκληρωτικά! Η ζωη μου οπως και των περισσότερων ανθρωπων πηγε απο το κακο στο χειρότερο απο την αρχη των μνημονίων! Ειχα σύντροφο οπου συζουσαμε και πηγαίναμε για γάμο, ειχαμε τις δουλειές μας έστω και ως απλοί υπάλληλοι, δεν ειχαμε θέμα με αυτό. Στο τώρα ;Εκεινος απολύθηκε πριν 4 χρονια κι εφυγε εξω με την υπόσχεση οτι θα με έπαιρνε μαζι του κατι που ομως δεν συνεβη ποτέ! Εγω εχασα την δουλειά μου πριν 3 χρονια και τωρα 32 χρονων γαϊδούρα νιωθω σαν να εχω αναγκάσει την μητερα μου να με θρέψει σαν να ειμαι παιδάκι ξανά και σιγα την συνταξη που παιρνει δηλαδή! Με το ζόρι επιβιώνουμε!Εχω ξεχασει τι γεύση εχει το κρέας και τα φρούτα! Για δουλειά οπου κι αν εχω αφήσει βιογραφικό δεν εχει γινει τίποτα εκτός απο δυο συνεντεύξεις οπου εκανα και μου ειπαν οτι είμαι μεγαλη ηλικιακά παρακαλω!!! Και για να φυγω εκτος χώρας δεν εχω άκρες ρε γαμώτο οσο κι αν το εχω ψαξει δεν μπορω να βρω κατι ,κάποιον τροπο να φύγω! Οσο για τις φίλες, τι να πω! Η τωρινή οικονομική μου κατάσταση μου εδειξε ποιές ειναι πραγματικα τελικα! Δεν ήρθανε ουτε μια φορά έστω με εναν καφε απο το σπίτι να αράξουμε σε μια απλη παραλια ολο το καλοκαίρι! Μονο να πηγαίνουν σε ακριβά μπιτςομπαρα θέλανε! Και τωρα πια ,αυτο που ηδη ειπα! 32 χρόνων γαϊδούρα να ζω με την μητερα μου και να αναγκάζομαι και να την αναγκαζω να με θρέφει απο την σύνταξη της και να μην εχω κανεναν ανθρωπο γυρω μου να πουμε μια κουβεντα έστω να ξεφύγω! Και εχω βαρεθεί αυτη την μοναξιά γαμώτο! Αλλα πως σκατα παλεύεται αυτο το πράμα; Α και μην ξεχάσω! Σε λίγο καιρό μαλλον δεν θα εχω ουτε ίντερνετ αν συνεχιστούν οι περικοπές στους συνταξιούχους οπως της μάνας μου! Και το Ίντερνετ οσο να πεις κραταει καλη παρέα οταν είσαι μόνη!
2
 
 
 
 
σχόλια
δεν νομιζω να βοηθησω αλλα αν συνεχισεις να μην μπορεις να βρεις δουλεια σκεψου απο Απρίλη να δουλέψεις σεζον σε κανενα νησί Σαντορίνη Μύκονο ζητανε κοσμο. Και στο μεσοδιάστημα ριχτο στη γυμναστική βοηθαει !!
Σε νιώθω, δεν είναι μόνον η μοναξιά αλλά ο συνδυασμός προβλημάτων που αναφέρεις. Με μία ψυχρή απ' έξω ματιά και κρίνοντας όμως εξ ιδίων, θα σου έλεγα να δώσεις έμφαση στον επαγγελματικό τομέα, είναι το πλέον βασικό για να ''στρώσει'' γενικότερα η ζωή σου. Καλή τύχη.