ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.2.2013 | 00:43

Το κυνήγι των μεταναστών στην Ερμού

Ημουν στην Ερμού και η αστυνομία έπαιζε κυνηγητό με τους μετανάστες. Σε κάποια φάση ενώ είχα στρίψει το κεφάλι μου αριστερά συζητώντας με τη φίλη μου -εγώ δεν είχα αντιληφθεί τι γινόταν-, παραλίγο να πέσει πάνω μου ένας έγχρωμος που ήθελε να ξεφύγει και μου λέει η φίλη μου "πρόσεχε!" "τι έγινε;" της λεω, γυρίζω και κατα λάθος του έκλεισα το δρόμο. Αυτός γυρίζει πίσω και πέρασε κάτω από μια στοά... αλλά τσουπ πετάγεται ενας αστυνομικός μπορστά του, πάει να γυρίσει πίσω εμφανίζεται κι ο άλλος. Του βαλανε χειροπέδες... παρακάτω δεν ξερω. Όλα αυτά έγιναν σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα. Ανάθεμα λέω, διευκολυνα τη δουλεία της αστυνομίας, λέω στη φίλη μου. Αλλά και παλι θα τον είχαν πιάσει φαντάζομαι. Αυτό!ΥΓ: Να σου πω την αλήθεια με έπιασαν λίγο οι τύψεις.
1
 
 
 
 
σχόλια
Πλάκα έχει αυτή! :ΡΔεν ξέρω γιατί αλλά έτσι όπως το διάβασα, μου ήρθε μια ξανθιά τύπισσα που μιλάει κάνοντας τσιχλόφουσκα την οποία όπως κοιτάζει, μοιραία αλληθωρίζει! ΧαχαΤώρα πέρα από την πλάκα όμως, η Δημοτική Αστυνομία, ας πάει να πούμε να απαιτήσει από μεγαλομαγαζάτορες τα -καθόλου ασήμαντα- χρέη τους και ας αφήσουν τελευταίους τους δύσμοιρους μικροπωλητές.Το πρώτο σχόλιο είναι τουλάχιστον αφελές.Γιατί φίλε ανώνυμε, αν οι συγκεκριμένοι ήταν από αυτούς που μπουκάρουν στα σπίτια, δεν θα ήταν στους δρόμους -ένας Θεός ξέρει πόσες ώρες...- μπας και πουλήσουν μια βλακειούλα για 2-3 ευρώ και να παίζουν όλη μέρα κυνηγητό.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ