ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.10.2016 | 12:58

Η αληθεια ειναι πως...

με νοιαζει μονο το συμφερον. Δηλαδη, απο μικρη καθομουν με τον απουσιολογο της ταξης και του εκανα τα γλυκα ματια και αυτα που ξερει καλα να κανει μια γυναικα για να με βοηθαει στα διαγωνισματα και να παιρνω βαθμο. Και αργοτερα στη ζωη μου πουλησα ερωτα σε αντρες μονο και μονο για να εχω την πρωτοκαθεδρια. Κυριως στον επαγγελματικο τομεα. Μαλιστα εναν καταφερα να με κανει και προεδρο αλλα μετα τον χωρισα γιατι δεν με ενοιαζε πολυ απλα εφοσον πετυχα τον στοχο μου. Τον χρησιμοποιησα για αυτο που ηθελα να καταφερω. Ειμαι φεμινιστρια γενικοτερα και δεν τους παω τους αντρες. Αλλα αυτη ειμαι και δεν μπορω να κανω κατι για αυτο. Δεν με ενδιαφερει καν αν ειμαι μισητη.
13
 
 
 
 
σχόλια
μη χρησιμοποιεις ορους χωρις να καταλαβαινεις τι σημαινουν. Οι φεμινιστριες χρησιμοποιουν αγωνα και επιχειρηματα για να κατακτησουν κατι συλλογικα ή για τις ιδιες και οχι το εσωρουχο τους.
Δε ξέρω τι θες να περάσεις με τη συγκεκριμένη εξομολογηση. Αλλα ,χαχα κανεις το ίδιο λάθος και εσυ .. Φεμινισμός σημαίνει ισότητα!!!!! Όχι μισώ τους άντρες ..
Άντε καλέ κι εσύ. Δε θα διάβασες καλά. Σκληροτράχηλη femme fatale, την ώρα που καις το σουτιέν στο φούρνο μικροκυμάτων, κάπου κλαίει ένα τρολλ της προκοπής.
Η συγκεκριμένη φίλε/η , μπορεί όντως και να τρολάρει... Το αληθινό δράμα είναι σκουλήκια με τέτοιο χαρακτήρα κυκλοφορούν ανάμεσα μας...Κανένα έλεος...Πατάτε τους όπου τους βρείτε...