Πριν από περίπου ένα μήνα, το πάλαι ποτέ θρυλικό κουνελάκι του Playboy και σύμβολο του σεξ των 90's, Πάμελα Άντερσον, είχε ξεκινήσει μια εκστρατεία κατά του πορνό και καλούσε τους άντρες να σταματήσουν να βλέπουν ερωτικές ταινίες, προειδοποιώντας για τον εθισμό σε αυτές και τις επιπτώσεις που έχει κάτι τέτοιο στην οικογένεια και κυρίως την επόμενη γενιά.

 

Το σκεπτικό της είχε αναπτυχθεί σε ένα δοκίμιο στην Wall Street Journal, του οποίου συν-συγγραφέας ήταν ο ραβίνος Shmuley Boteach. Ωστόσο, η θεωρία της αντιμετωπίστηκε με επιφυλάξεις ή και χλευασμό.

 

Για τους περισσότερους, ήταν οξύμωρο να ακούν την Παμ να περιγράφει τις βλαβερές συνέπειες του εθισμού στις ερωτικές ταινίες και να αναφέρει το πόσο "διαβρωτικό" για την ψυχή του ανθρώπου είναι το πορνό. Σε μια νέα της συνέντευξη δηλώνει πως μάλλον κατανοεί τους λόγους που έγινε αυτό και εξομολογείται το πώς η ζωή της άλλαξε όταν διέρρευσε το sex tape με τον τότε σύντροφό της Τόμι Λι.

 

Επανέλαβε για άλλη μια φορά πολλά από τα σημεία της θεωρίας της από το δοκίμιο στην WSJ, αλλά δήλωσε πως αισθάνεται ότι και η ίδια υπήρξε μέρος του προβλήματος αναφέροντας το διαβόητο σκάνδαλο του ερωτικού βίντεο από το 1995. "Ξέρω ότι είμαι μέρος του προβλήματος" είπε και δήλωσε πως η ταινία είχε κλαπεί από το σπίτι της και έγινε ξαφνικά διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο. "Και οι άνθρωποι είδαν πράγματα που δεν έπρεπε να έχουν δει ποτέ" ανέφερε, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί ότι το Playboy που την είχε κάνει διάσημη, είναι πορνογραφία. Στη συνέχεια περιέγραψε στην εκπομπή το πώς αυτό οδήγησε τους άντρες να της συμπεριφερθούν σαν πορνοστάρ και στο κρεβάτι και κατηγορηματικά δήλωσε πως αυτό δεν ήταν κάτι που βρήκε διασκεδαστικό. " Αν σε έχουν χαστουκίσει, χτυπήσει, βρίσει και φτύσει στο σεξ... Αυτό είναι το σεξ στις μέρες μας. Το έχω ζήσει και δεν θέλω να το ξαναζήσω", είπε και εξήγησε πως όλοι είχαν σχηματίσει μαι συγκεκριμένη άποψη για την ίδια.

 

Σχετικά με τη νέα τη νέα σεξουαλική επανάσταση που θέλει να προωθήσει ως ιδέα, τόνισε πως δεν μίλησε ποτέ για απαγόρευση της πορνογραφίας, αλλά για διαφορετική αντίληψη στο περιεχόμενο η οποία θα βοηθήσει τα ζευγάρια να αποκτήσουν σεβασμό και έλξη σε πιο σωστό πλαίσιο.