Η Πάμελα Άντερσον εξομολογείται πως οι άντρες στο σεξ της συμπεριφέρθηκαν σαν πορνοστάρ

Η Πάμελα Άντερσον εξομολογείται πως οι άντρες στο σεξ της συμπεριφέρθηκαν σαν πορνοστάρ Facebook Twitter
2

Πριν από περίπου ένα μήνα, το πάλαι ποτέ θρυλικό κουνελάκι του Playboy και σύμβολο του σεξ των 90's, Πάμελα Άντερσον, είχε ξεκινήσει μια εκστρατεία κατά του πορνό και καλούσε τους άντρες να σταματήσουν να βλέπουν ερωτικές ταινίες, προειδοποιώντας για τον εθισμό σε αυτές και τις επιπτώσεις που έχει κάτι τέτοιο στην οικογένεια και κυρίως την επόμενη γενιά.

Το σκεπτικό της είχε αναπτυχθεί σε ένα δοκίμιο στην Wall Street Journal, του οποίου συν-συγγραφέας ήταν ο ραβίνος Shmuley Boteach. Ωστόσο, η θεωρία της αντιμετωπίστηκε με επιφυλάξεις ή και χλευασμό.

Για τους περισσότερους, ήταν οξύμωρο να ακούν την Παμ να περιγράφει τις βλαβερές συνέπειες του εθισμού στις ερωτικές ταινίες και να αναφέρει το πόσο "διαβρωτικό" για την ψυχή του ανθρώπου είναι το πορνό. Σε μια νέα της συνέντευξη δηλώνει πως μάλλον κατανοεί τους λόγους που έγινε αυτό και εξομολογείται το πώς η ζωή της άλλαξε όταν διέρρευσε το sex tape με τον τότε σύντροφό της Τόμι Λι.

Επανέλαβε για άλλη μια φορά πολλά από τα σημεία της θεωρίας της από το δοκίμιο στην WSJ, αλλά δήλωσε πως αισθάνεται ότι και η ίδια υπήρξε μέρος του προβλήματος αναφέροντας το διαβόητο σκάνδαλο του ερωτικού βίντεο από το 1995. "Ξέρω ότι είμαι μέρος του προβλήματος" είπε και δήλωσε πως η ταινία είχε κλαπεί από το σπίτι της και έγινε ξαφνικά διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο. "Και οι άνθρωποι είδαν πράγματα που δεν έπρεπε να έχουν δει ποτέ" ανέφερε, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί ότι το Playboy που την είχε κάνει διάσημη, είναι πορνογραφία. Στη συνέχεια περιέγραψε στην εκπομπή το πώς αυτό οδήγησε τους άντρες να της συμπεριφερθούν σαν πορνοστάρ και στο κρεβάτι και κατηγορηματικά δήλωσε πως αυτό δεν ήταν κάτι που βρήκε διασκεδαστικό. " Αν σε έχουν χαστουκίσει, χτυπήσει, βρίσει και φτύσει στο σεξ... Αυτό είναι το σεξ στις μέρες μας. Το έχω ζήσει και δεν θέλω να το ξαναζήσω", είπε και εξήγησε πως όλοι είχαν σχηματίσει μαι συγκεκριμένη άποψη για την ίδια.

Σχετικά με τη νέα τη νέα σεξουαλική επανάσταση που θέλει να προωθήσει ως ιδέα, τόνισε πως δεν μίλησε ποτέ για απαγόρευση της πορνογραφίας, αλλά για διαφορετική αντίληψη στο περιεχόμενο η οποία θα βοηθήσει τα ζευγάρια να αποκτήσουν σεβασμό και έλξη σε πιο σωστό πλαίσιο.

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Πολύ σωστό αυτό που λέει πως η εποχή μας έχει ανάγκη τόσο από σεξουαλική διαπεδαγώγιση όσο και από καθοδήγηση σωστής σεξουαλικής συμπεριφοράς. Σεξ μπορεί να είναι οτιδήποττε γίνετε συνενετικά ανάμεσα σρο ζευγάρι χωρίς να μας πέφτει λόγος αν είναι hardcore ή softcore. Για την εικόνα της νομίζω πως πάλι έχει δίκιο, και γω για παράδειγμα που δεν κάνω γυμνές φωτογραφίσεις σε κάποιες στιγμές ένιωσα να μια υπερβολή στη συμπεριφορά του άλλου προς μέρους μου που δεν την απόλαυσα. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε ερωτικές ταινίες..αυτές είναι απλά μυθοπλασία μπορεί να λειτούργουν και σαν μέσο εκτόνωσης ή διερεύνησης.