ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.10.2016 | 11:38

Το ψάρι

Χθες καθάριζα ψάρια στο νεροχύτη κι από κοντά η μικρή να βοηθήσει (6,5).Εκεί λοιπόν που κρατάει ένα ψάρι, σαν να το συνειδητοποίησε ξαφνικά, μου λέει :- Μαμά, αυτό δεν ήταν ζωντανό?- Ναι, ήταν, αλλά τώρα δεν είναι και θα το φάμε, κάνει πολύ καλό.- Ναι αλλά για να ζήσουμε εμείς, πρέπει να τρώμε άλλα ζωντανά? Δεν μου φαίνεται σωστό αυτό.Σε αυτό το σημείο άλλαξα κουβέντα γιατί δεν ήξερα τί να πω! Δεν τρώμε κρέας συχνά, αλλά δεν είμαστε χορτοφάγοι, τί να της εξηγήσω και πώς?
5
 
 
 
 
σχόλια
Χαίρομαι με τον τρόπο σκέψης σου. Μπορείς να της δείξεις τα ακόλουθα video. Το πρώτο είναι μικρό για να πάρει μια ιδέα και το δεύτερο τα εξηγεί αναλυτικά.https://youtu.be/kK_KEQb_YVAhttps://youtu.be/hnt39L3F8P0
Μπορείς να της κανεις ενα σχεδιάγραμμα με την τροφική αλυσίδα. Σαν ζωγραφιά. Και να της εξηγήσεις τους λόγους που υπαρχει. Αν κάτι απο αυτά χαλάσει. Θα χαλάσει ολοκληρο το κατασκεύασμα. Κτλ κτλ..Δοκίμασε το.
Να της εξηγήσεις ότι μπορεί να τρώει ότι γουστάρει και άμα γουστάρει.Επίσης να της εξηγήσεις ότι τα πάντα είναι ζωντανά, μέχρι και το μαρούλι, οπότε πρέπει να διαλέξει τι τη νοιάζει λιγότερο, so there's that.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ