Η Σαρλίζ Θερόν γίνεται (ξανά) το πρόσωπο του J'adore Dior και παραμένει εκθαμβωτική στα 41 της

Η Σαρλίζ Θερόν γίνεται (ξανά) το πρόσωπο του J'adore Dior και παραμένει εκθαμβωτική στα 41 της Facebook Twitter
2

"Για το J'adore το νερό είναι ο χρυσός της εποχής μας, και η Charlize Theron η ιέρεια που το κατακτά, πιο απελευθερωμένη και συνειδητοποιημένη από ποτέ".

Αυτό είναι το βασικό μήνυμα της νέας καμπάνιας του οίκου Dior για το εμβληματικό άρωμα J'adore με κεντρικό πρόσωπο για ακόμη μια φορά την Charlize Theron, που εμφανίζεται σε ένα επιβλητικό σκηνικό μιας τεράστιας, παρθένας έκτασης που μοιάζει με μια έρημο νερού και πέτρας, στην οποία ο ουρανός συναντά τη γη.

Δημιουργός της ταινίας ο Jean-Baptiste Mondino, ο οποίος από το 1999 σκηνοθετεί τη συναρπαστική ιστορία της γυναίκας του J'adore. «Η ταινία συμβολίζει την αναζήτηση για μια νέα εκδοχή της αλήθειας χωρίς περιορισμούς και χωρίς οτιδήποτε περιττό. Εκεί υπάρχει ένα νέο, ριζικά διαφορετικό ξεκίνημα. Εκείνη δεν έχει ανάγκη πλέον να αποδρά, έτσι όπως είναι εντελώς ελεύθερη, βυθισμένη στο βασίλειο της φύσης, σχεδόν γυμνή και απαλλαγμένη από όλα τα περιττά. Το όραμά της για τον κόσμο είναι ουσιαστικό, ορίζει τι είναι πρωταρχικής σημασίας: η προστασία του πλανήτη μας και, ειδικότερα, του νερού που είναι ο νέος μας χρυσός. Μας λέει ότι η πολυτέλεια μπορεί να έχει νόημα», αναφέρει ο Mondino.

Η Σαρλίζ Θερόν γίνεται (ξανά) το πρόσωπο του J'adore Dior και παραμένει εκθαμβωτική στα 41 της Facebook Twitter

Σχετικά με τη συνεργασία του με την Charlize Theron, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του. «Η Charlize ήταν εκπληκτική. Ως Νοτιοαφρικάνα, ξαναβρήκε τις αισθήσεις που αγαπά. Τον ήλιο, τον άνεμο, και την έρημο που τη γεμίζουν χαρά. Ήταν εντελώς αφοσιωμένη και πραγματικά συναισθηματική. Όπως θα δείτε στην ταινία, ακτινοβολεί ομορφιά και ευτυχία. Σχεδόν ξυπόλυτη, τρέχει ελεύθερα, με δρασκελιά ζώου, σε έναν ισχυρό ρυθμό κάποιας φυλής. Η μουσική, μια πρωτότυπη σύνθεση, είναι το δυνατό συμπλήρωμα στην αναγέννηση της", τονίζει ο σκηνοθέτης που έχει συνδέσει το όνομα του με το J'adore.


Το J'adore, το οποίο δημιουργήθηκε από τον επικεφαλής αρωματοποιό του Οίκου Dior, François Demachy, έχει ως βασικό του χαρακτηριστικό το σπάνιο γιασεμί με τα εξαιρετικά αρωματικά χαρακτηριστικά, το οποίο προέρχεται από τη Grasse, τη γη των αρωμάτων. «Το J'adore είναι ένα σπάνιο άρωμα αφού αποδέχεται την πρόκληση, και ανταποκρίνεται, στο να είναι πολύ εύκολα σαγηνευτικό, έχοντας όμως μια αυθεντική υπογραφή. Να είναι αισθησιακό χωρίς να είναι βαρύ. Είναι μια σύνθεση που συνδυάζει τα αντίθετα και κάνει τις εμβληματικές λουλουδένιες νότες να είναι απόλυτα ελκυστικές, πρωτότυπες και μυστηριώδεις. Το J'adore εφευρίσκει ένα λουλούδι που δεν υπάρχει», αναφέρει ο Demachy.

Δείτε την νέα διαφήμιση του οίκου Dior για το άρωμα J'adore:

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γρύπες, στόλοι και μυκηναϊκά αρώματα: το προϊστορικό Αιγαίο επιστρέφει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Γρύπες, στόλοι και μυκηναϊκά αρώματα: το προϊστορικό Αιγαίο επιστρέφει στην Αθήνα

Το 21ο International Aegean Conference αρχίζει σήμερα στην Αθήνα και φέρνει στην Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών έναν κόσμο πριν από τους ναούς και τις πόλεις: την Πύλο, τη Θήρα, τις Κυκλάδες, την Κύπρο, τα μινωικά και μυκηναϊκά δίκτυα, αλλά και τις νέες μεθόδους με τις οποίες η αρχαιολογία ξαναδιαβάζει την προϊστορία του Αιγαίου.
THE LIFO TEAM
Ο Άλι Λούι Μπουρζγκί αφιέρωσε το Tony του στην Παλαιστίνη, στους μετανάστες και στις queer κοινότητες

Πολιτισμός / Ο Άλι Λούι Μπουρζγκί αφιέρωσε το Tony του στην Παλαιστίνη, στους μετανάστες και στις queer κοινότητες

Ο ηθοποιός του The Lost Boys κέρδισε το πρώτο του Tony και έδωσε μία από τις πιο πολιτικές ομιλίες της βραδιάς, μιλώντας για την Παλαιστίνη, τις οικογένειες των μεταναστών, τους Άραβες καλλιτέχνες και τις queer και trans κοινότητες.
THE LIFO TEAM
Η Björk κάνει το Ρέικιαβικ μουσείο, πασαρέλα και rave στην ολική έκλειψη ηλίου

Πολιτισμός / Η Björk κάνει το Ρέικιαβικ μουσείο, πασαρέλα και rave στην ολική έκλειψη ηλίου

Η διπλή έκθεση Echolalia και Metamorphlings στην Εθνική Πινακοθήκη της Ισλανδίας παρουσιάζει τη Björk ως ολόκληρο οπτικοακουστικό σύμπαν: τρία μεγάλης κλίμακας έργα, πάνω από 80 μάσκες του James Merry, Bottega Veneta και ένα rave στην ολική έκλειψη ηλίου με την ίδια και την Arca.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ανέκδοτο διήγημα της Ίντιθ Γουόρτον δημοσιεύεται για πρώτη φορά μετά από πάνω από έναν αιώνα

Πολιτισμός / Ανέκδοτο διήγημα της Ίντιθ Γουόρτον δημοσιεύεται για πρώτη φορά μετά από έναν αιώνα

Το The Men Who Saved the World, ανέκδοτο και ημιτελές διήγημα της Ίντιθ Γουόρτον, δημοσιεύεται στο Strand Magazine μετά τον εντοπισμό του στο αρχείο της στο Yale, φωτίζοντας ένα γαλλικό château του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου όπου η υψηλή κοινωνία προσπαθεί να ξαναστήσει τη σαμπάνια και τα λουλούδια πάνω στα ίχνη της φρίκης.
THE LIFO TEAM
Το Peaky Blinders έγινε ο «Καρυοθραύστης» του σύγχρονου χορού

Πολιτισμός / Το Peaky Blinders έγινε ο «Καρυοθραύστης» του σύγχρονου χορού

Στα 100 της χρόνια, η Rambert δεν κοιτά νοσταλγικά το αρχείο της. Με το Peaky Blinders ως δικό της λαϊκό τελετουργικό και μια έμμεση απάντηση στον Τιμοτέ Σαλαμέ, επιχειρεί να φέρει τον χορό πιο κοντά στο σύγχρονο κοινό.
THE LIFO TEAM
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΥΠΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Συνεχίζεται ο εκσυγχρονισμός του Παλαιού Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης - Πώς θα διαμορφωθεί

Όπως έγινε γνωστό, ολοκληρώνονται οι πρόδρομες εργασίες της προσωρινής αντιστήριξης των εκσκαφών που απαιτούνται για την υπόγεια επέκταση του Μουσείου
THE LIFO TEAM
Dataland: Το μουσείο όπου η τέχνη αρχίζει να σε κοιτά πίσω

Πολιτισμός / Dataland: Το μουσείο όπου η τέχνη αρχίζει να σε κοιτά πίσω

Το Dataland, το νέο μουσείο τεχνητής νοημοσύνης που ανοίγει στις 20 Ιουνίου στο Λος Άντζελες, παρουσιάζει την πρώτη του έκθεση, Machine Dreams: Rainforest, ως ένα τροπικό δάσος φτιαγμένο από δεδομένα, αισθητήρες, αρώματα, εικόνες και αλγοριθμικά όνειρα
THE LIFO TEAM
Πριν από το AI, ο Μ. Κ. Έσερ είχε ήδη κάνει την πραγματικότητα να μοιάζει ύποπτη

Πολιτισμός / Πριν από το AI, ο Μ. Κ. Έσερ είχε ήδη κάνει την πραγματικότητα να μοιάζει ύποπτη

Στο Magic Mirror του 1946, ο Μ. Κ. Έσερ μετατρέπει ένα επίπεδο μοτίβο σε τρισδιάστατη σκηνή: φτερωτά πλάσματα μοιάζουν να βγαίνουν από την επιφάνεια, να περνούν μέσα από τον καθρέφτη και να επιστρέφουν ξανά ως εικόνα.
THE LIFO TEAM
Η Ιφιγένεια έγινε ταινία για το σεξ, τη φτώχεια και τις πληγές της λιτότητας

Πολιτισμός / Η Ιφιγένεια έγινε ταινία για το σεξ, τη φτώχεια και τις πληγές της λιτότητας

Το Effi o Blaenau μεταφέρει την Ιφιγένεια σε μια πρώην βιομηχανική πόλη της Ουαλίας, μετατρέποντας την ελληνική τραγωδία σε ιστορία για τη γυναικεία θυσία, την εργατική τάξη και τις πληγές της λιτότητας.
THE LIFO TEAM
Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ για τη ρήξη με τον Τζον Λένον: «Ήταν σαν να μου έμπηγε μικρά μαχαίρια»

Πολιτισμός / Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ για τη ρήξη με τον Τζον Λένον: «Ήταν σαν να μου έμπηγε μικρά μαχαίρια»

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ μίλησε στο NME για την επώδυνη περίοδο της φιλίας του με τον Τζον Λένον, τις επιχειρηματικές διαφωνίες που χώρισαν τους Beatles και τη συμφιλίωση που ήρθε αργότερα.
THE LIFO TEAM
Η Εμίλια Κλαρκ έγινε Daenerys ενώ πίστευε ότι ο θάνατος «ερχόταν να την πάρει»

Πολιτισμός / Η Εμίλια Κλαρκ έγινε Daenerys ενώ πίστευε ότι ο θάνατος «ερχόταν να την πάρει»

Στο Power of Women του Variety, η Εμίλια Κλαρκ μίλησε για τις δύο εγκεφαλικές αιμορραγίες, την ενοχή του επιζώντα και την ανάρρωση που συνεχίζεται χρόνια αφού όλοι νομίζουν ότι είσαι καλά.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Θα μου επιτρέψετε ένα σχόλιο που δεν σχετίζεται άμεσα με την εν λόγω φωτογράφιση (που είναι εξαιρετική αισθητικά κατά τα άλλα). Πολλές φορές σε παρόμοια άρθρα που αφορούν φωτογραφίσεις γυναικών που διαφημίζουν κάποιο προϊόν, κι εδώ στη lifo έχω δει αρκετά (βλέπε Γκούινεθ Πάλτροου), αν η γυναίκα έχει ξεπεράσει τα 40, όλη η έκπληξη αφορά ακριβώς αυτό το γεγονός, ειδικά αν είναι καλοστεκούμενη. Δηλαδή, εστιάζουμε στο ότι π.χ. παρά τα 40 της χρόνια και βάλε, παραμένει τόσο νεανική ή εντυπωσιακή, ή όπως θέλετε πέστε το. Η νόρμα είναι για τους περισσότερους μάλλον ότι μια γυναίκα στα 40 της δεν θα έπρεπε να είναι έτσι προφανώς, αλλά ταλαιπωρημένη, γερασμένη και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Θεωρείται σπουδαία κατάκτηση αν έχει νικήσει το χρόνο. Φοβερός έπαινος για μια γυναίκα που μπορεί να έχει κάνει χίλια δυο πράγματα στη ζωή της, τι να πω! Αν είχαμε να κάναμε με μια παρόμοια φωτογράφιση σε άντρα, δεν θα βλέπαμε τίτλους όπως "στα 42 του, παραμένει εντυπωσιακός", διότι για έναν άντρα η ωραία εμφάνιση παρά την κάποια ηλικία (δεν καταλαβαίνω τελικά, η ηλικία είναι κατάρα;) είναι συμπληρωματικό ατού και όχι κάτι για το οποίο κρίνεται. Μερικές φορές μάλιστα, όλες οι ατέλειές του είναι χαριτωμένες και σημάδι γοητείας, άλλωστε δεν θα εστιάσουμε εκεί, αλλά στην ισχυρή προσωπικότητά του, την αυτοπεποίθηση, τη δουλειά του κλπ.Δεν ξέρω αν συμμερίζονται κι άλλοι την άποψή μου, αλλά μια ματιά να ρίξετε στους τίτλους και τα σχόλια για τέτοιες φωτογραφίσεις και δεν μπορεί να μην εντοπίσετε δυο μέτρα και δυο σταθμά.
Βλέποντας τους τίτλους που αναφέρεις σκεφτόμουν ακριβώς αυτό λες. Πόσο οξύμωρο, οι εμπειρίες που αντανακλώνται στο πρόσωπο ενός άντρα να είναι γοητεία, ενώ για τη γυναίκα μειονέκτημα. Μην πας μακριά, κάπου είδα έναν τίτλο, ότι ο Τραμπ παροτρύνει τους άντρες να ανταλάσσουν τη γυναίκα τους μόλις αυτή φτάσει τα 35 με μια νεότερη. Δεν ξέρω αν όντως το είπε, είναι όμως χαρακτηριστικό για το ρόλο που καλείται να επιτελέσει μια γυναίκα στα (σάπια) μυαλά ορισμένων.