ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.10.2016 | 21:57

Φοβάμαι ότι θα μείνω χωρίς παρέα στη σχολή.

Είμαι πρωτοετής φοιτήτρια σε μεγαλη πόλη και δεν μπορώ να κάνω φίλους. Λέω στον εαυτό μου να το δει χαλαρά όλο αυτό και ότι θα βρω παρέες, αλλά με ανησυχεί πραγματικά η ελλειψη επικοινωνίας που έχω με τα άλλα κορίτσια, και με τα αγόρια δεν εχω αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να τα προσεγγίσω.. στη σχολή έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται οι παρέες και εγω εχω μείνει στα "γεια σου από πού είσαι". Νιώθω ότι δεν ταιριάζω καθόλου με τις συμφοιτήτριες μου. Δεν είμαι κοινωνική, ποτέ δεν ήμουν καλή στο να συζητάω για κοριτσίστικα θέματα και πάντοτε είχα μόνο 1-2 καλές φίλες που γνωρίζω από το δημοτικό. Φοβάμαι ότι θα μείνω μόνη. Προσπαθώ να κάθομαι δίπλα σε άτομα που δεν εχω γνωρίσει στα μαθήματα και να ανοιγω συζητήσεις του τύπου "πως σου φαίνεται το μαθημα κλπκλπ" αλλά όλο αυτό πραγματικά με εξουθενώνει γιατί δεν μου βγαίνει καθόλου αβίαστα και όταν γυρνάω σπίτι λέω στον εαυτό μου ποιον κοροιδεύεις; έτσι κι αλλιως ποτέ δεν ήσουν καλή σε αυτά και θα μείνεις μονη.
2
 
 
 
 
σχόλια
Βρε παιδιά ας έχετε τρελάνει.Αρχή εξναι ακόμη μην αγχώνεστε! Βρείτε πράγματα που σας αρέσουν: χορός, θεατρική ομάδα, μθα ξένη γλώσσα πχ και θα γνωρίσετε κόσμο κάνοντας κάτι που απολαμβάνετε.
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ ως πρωτοετής φοιτήτρια στο εξωτερικό. Σε σημείο να με πιάνει απελπισία και να σκέφτομαι από τώρα πως θα αντέξω 3 χρόνια.Να μην έχεις ούτε ένα άτομα να μιλήσεις στα διαλείμματα. Σε νιώθω.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ