Ένταση στον αέρα μεταξύ Παναγιωταρέα και μητέρας ενός εκ των τεσσάρων της ληστείας

Ένταση στον αέρα μεταξύ Παναγιωταρέα και μητέρας ενός εκ των τεσσάρων της ληστείας Facebook Twitter
19

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το CBS News καίγεται»: Η πρώτη συνέντευξη του Σκοτ Πέλεϊ μετά την απόλυσή του

TV & Media / «Το CBS News καίγεται»: Η πρώτη συνέντευξη του Σκοτ Πέλεϊ μετά την απόλυσή του

Ο βετεράνος δημοσιογράφος του “60 Minutes” κατηγορεί τη νέα ηγεσία του CBS News για πολιτική παρέμβαση σε ρεπορτάζ, περιγράφει το κλίμα μετά τις απολύσεις και ζητά την απομάκρυνση της Μπάρι Γουάις
THE LIFO TEAM
Το 60 Minutes σε κρίση: Κίμελ, Μάντοου και Κούρικ αντιδρούν στην απόλυση του Σκοτ Πέλι

TV & Media / Το 60 Minutes σε κρίση: Κίμελ, Μάντοου και Κούρικ αντιδρούν στην απόλυση του Σκοτ Πέλι

Η απομάκρυνση του βετεράνου δημοσιογράφου από το ιστορικό 60 Minutes άνοιξε νέα κρίση στο CBS, με γνωστά πρόσωπα της αμερικανικής τηλεόρασης να μιλούν για απειλή στη δημοσιογραφική ανεξαρτησία.
THE LIFO TEAM
Η Σάρον Στόουν και η Κίκι Πάλμερ αστειεύτηκαν για τα δικαιώματα των αντρών: «Πρώτα τους κόβουμε το Viagra»

TV & Media / Η Σάρον Στόουν και η Κίκι Πάλμερ αστειεύτηκαν για τα δικαιώματα των αντρών: «Πρώτα τους κόβουμε το Viagra»

Στο Actors on Actors του Variety, η Σάρον Στόουν και η Κίκι Πάλμερ μετέτρεψαν μια celebrity συζήτηση σε απολαυστικό μάθημα για τη φήμη, τη μητρότητα, το Euphoria στα σχολεία και το Viagra ως φεμινιστική ατάκα.
THE LIFO TEAM
Ο Σκοτ Πέλι απολύθηκε από το 60 Minutes αφού κατηγόρησε τη νέα διοίκηση ότι «σκοτώνει» την εκπομπή

TV & Media / Ο Σκοτ Πέλι απολύθηκε από το 60 Minutes αφού κατηγόρησε τη νέα διοίκηση ότι «σκοτώνει» την εκπομπή

Η απόλυση του βετεράνου δημοσιογράφου δεν είναι απλώς ακόμη μία αποχώρηση από το CBS. Είναι το πιο δραματικό επεισόδιο στη σύγκρουση για το μέλλον του 60 Minutes, της ιστορικής εκπομπής που η νέα διοίκηση θέλει να οδηγήσει στη «ψηφιακή εποχή»
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

TV & Media / Καπουτζίδης: «Ένα παιδί ομόφυλου ζευγαριού εάν ανοίξει την τηλεόραση θα ακούσει φρικαλεότητες για τους γονείς του»

«Κάλεσα σε μια σύσκεψη, με zoom, τους ανθρώπους από τον ΑΝΤ1 και τους ευχαριστώ γιατί πραγματικά με άκουσαν και κατάλαβαν τι ήθελα να πω» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την ερωτική σκηνή των δύο ανδρών, που προβλήθηκε στις «Σέρρες»
THE LIFO TEAM
Η Τίνα Φέι δεν θα πήγαινε ποτέ διακοπές μόνο με straight ζευγάρια

TV & Media / «Δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές μόνο με στρέιτ ζευγάρια»: Η Τίνα Φέι για το The Four Seasons

Με αφορμή τη δεύτερη σεζόν του The Four Seasons στο Netflix, η Τίνα Φέι μιλά για το γκέι ζευγάρι της σειράς, την επιλεγμένη οικογένεια και το γιατί θα της φαινόταν ψεύτικη μια παρέα διακοπών μόνο με στρέιτ ζευγάρια.
THE LIFO TEAM
Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

TV & Media / Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Ένα βίντεο από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του Euphoria έφερε ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση για το ανδρικό βλέμμα, τη σεξουαλικοποίηση των γυναικείων χαρακτήρων και την έλλειψη γυναικών πίσω από την κάμερα στο Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος του late-night να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος της late-night τηλεόρασης να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

Μετά το τέλος του Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ, ο Τζίμι Κίμελ μιλά για το αβέβαιο μέλλον του Jimmy Kimmel Live!, το συμβόλαιό του που λήγει το 2027 και μια τηλεοπτική εποχή που, όπως λέει, δεν πεθαίνει από φυσικά αίτια.
THE LIFO TEAM

σχόλια

16 σχόλια
Άννα Παναγιωταρέα: δημοσιογράφος, συγγραφέας, εκπαιδευτικός.Με βάση τις παραπάνω αναφερθείσες ιδιότητες της η ερώτηση επιστρέφεται.Εσείς κυρία Παναγιωταρέα τι ξέρετε για τις πράξεις αυτών των παιδιών, πως σας ξέφυγε από τον έλεγχο;
Δεν έχω δει όλη την εκπομπή,αλλά στο απόσπασμα το χειρίστηκε πολύ σωστά ο Ευαγγελάτος και ήταν ακριβιδίκαιος!Για να πούμε και του στραβού το δίκιο!
Δηλαδη, αν αυριο φωναξουν την μητερα στο Κοντρα TV θα μιλησει και σ' εκεινους για το προβλημα της; Και μετα καλουμαστε ολοι εμεις να βριζουμε το Κοντρα η το Εξτρα 3; Κομματακι ευκολο μου φαινεται.
Α μα, κάποιος επιτέλους πρέπει να την βάλει στη θέση της! Επειδή τυχαίνει να παρακολουθώ σχεδόν κάθε μέρα την εκπομπή του Ευαγγελάτου (πείτε μαζόχα , θα το δεχτώ!), το τι μπούρδες βγαίνουν απο το στόμα της (και συγχωρείστε μου τις εκφράσεις), δεν λέγεται!Και παρόλο που δεν συμφωνώ με βία, τρομοκρατία και τα λοιπά, αυτή τη μάνα θα τη δικαιολογήσω, απλά και μόνο επειδή είναι μάνα. Και μια μάνα θα στηρίξει το παιδί της και ο τελευταίος φονιάς να ήταν αυτό. Δεν βγήκε να πει η κυρία τραβηγμένα πράγματα όπως η μάνα του άλλου (" Καλά έκανε το παιδί μου") αυτό είναι το άλλο άκρο, αντιθέτως τη βρήκα πολύ προσγειωμένη. Πάντως η συγκεκριμένη εκπομπή είναι ... χμ, εμετική ίσως είναι υπερβολική λέξη, άθλια τουλάχιστον. Όλοι στο πάνελ είναι "συστημικοί" (μία λέξη που φοριέται πολύ) και μόνο η κυρία κάτω δεξιά, η Ελένη Καλογεροπούλου είναι αρκετά αντικειμενική με κοινή λογική και πραγματικά εστιάζει στην ουσία των γεγονότων. Κάποιες φορές, η άποψή της είναι τόσο διαφορετική από αυτήν των υπολοίπων που είναι λες και την πληρώνει ο Σύριζα ξερω γω για να κάνει ρεπορτάζ υπέρ του. Αυτά από μένα. Μακάρι τα παιδιά να μην ενοχοποιηθούν για εγκλήματα που δεν έχουν διαπράξει, και επιτέλους να μπει λίγο πολιτισμένη διαχείριση στα αστυνομικά τμήματα της χώρας.
και συνεχίζω. Πόσο ανώριμη πάντως είναι η ελληνική κοινωνία. Τόσες μέρες, σε τηλεοράσεις και ίντερνετ, βλέπω μία πόλωση του στυλ "καλά τους κάνανε, να φάνε κι άλλο ξύλο τα παιδιά των ΒΠ" από τη μία, μία ολίγον τι "ηρωοποίηση" των πιτσιρικάδων αυτών από την άλλη,μία σύγχυση των όρων τρομοκρατία και αναρχία (που από τα λίγα που ξέρω δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους). Και δεν έχουμε εστιάσει στους λόγους που όπλισε το χέρι αυτών των παιδιών, που τους δημιούργησε τόσο μίσος και θυμό, που τους έριξε στον κακό τον δρόμο (διότι ακόμη κι αν αυτοί πιστεύουν πως είναι επαναστάτες, την επανάσταση την κάνεις αλλιώς κι όχι έτσι). Τρέμω να σκεφτώ τι μέλλει γενέσθαι με τους εφήβους του σήμερα...
Μιλάει η Παναγιωταρέα που ήταν (δεν ξέρω μπορεί και να είναι ακόμα) τριπλοθεσήτησα στο δημόσιο, έπερνε τρεις μισθούς ως καθηγήτρια, από την ερτ και από το ραδιόφωνο. Δεν δικαιολογώ με αυτό τη μάνα (αν και εγώ θα προσπαθούσα να μαζέψω τα ασυμάζευτα)ούτε το κολοπαίδι της που δεν ξέρω αν και πόσους θα καθάριζε εν βρασμό ληστείας αλλά όλους αυτούς τους αλήτες των καναλιών, μάλλον όχι τους αλήτες αλλά τα χυδαία ανήθικα υποκείμενα, πολύ θα ήθελα να τα δω χωρίς την προστασία τους στην λαική της γειτονιάς μου (ή και σε άλλη δεν πειράζει. Γιατί κυρία Παναγιωταρέα (ο θεός να σε κάνει κυρία) να είσαι σίγουρη ότι αν διασχίζατε μια λαική αγορά εσύ και η εν λόγο μάνα τις ντομάτες και το ξύλο εσύ θα το έτρωγες και όχι η εν λόγο μάνα.