ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.10.2016 | 20:14

πηγα με το αγορι της ξαφερφης μου.

οτι λεει ο τιτλος. τον ξερω 3 χρονια. με τη ξαδερφη μου ειναι μαζι 6. εγω κι η ξαδερφη μου ειμαστε φιλες απο πολυ μικρες,κολλητες. με το αγορι της γιναμε κολλητοι μετα απο καποιο καιρο γιατι ταιριαξαμε κι ημασταν παντα σαν οικογενεια οι 3 μας. η ξαδερφη ελειψε για λιγο καιρο απο την πολη κι ενα βραδυ οπως πολλα αλλα,γυρισαμε σπιτι με το αγορι της επειτα απο ξενυχτι. ειχαμε πιει λιγο παραπανω,ξαπλωσαμε μαζι και συζητησουμε κι ολα εγιναν πολυ ξαφνικα! με φιλησε και καναμε σεξ. απο τοτε ημασταν μαζι ολες τις μερες και καναμε σεξ,μεχρι που γυρισε η ξαδερφη μου. απο τοτε που γυρισε δε ξερω τι να κανω. τους αποφευγω και τους δυο. εκεινος μου στελνει μηνυματα και μου λεει πως θελει να ειναι μαζι μου,οτι ειναι ερωτευμενος με μενα κι οτι πρεπει να της το πουμε.κι εγω νιωθω πραγματα για εκεινον τα οποια καταλαβα τωρα αλλα δε ξερω τι να κανω. ξερω πως η ξαδερφη μου δε θα μου ξαναμιλησει μετα απο αυτο. τι να κανω; να τον πεισω να μη πει τιποτα και να συνεχισουμε σα να μην εγινε ποτε και διακριτικα να κοψω τις πολλες σχεσεις μαζι του ; να της τα πω ολα και να ζητησω συγνωμη και φυσικα να μεινω μακρια του ειτε μου ξαναμιλησει εκεινη ειτε οχι; ή να παω κοντρα σε ολα και να ζησω τον ερωτα μου μαζι του,εναν ερωτα που δεν ειχα ιδεα οτι υπηρχε τοσο καιρο. απο τη μια σκεφτομαι πως δεν αξιζει στη ξαδερφη μου καποιος που δε τη θελει αλλα απο την αλλη τον αγαπαει παρα πολυ και ξερω πως αυτο θα τη σκοτωσει γιατι ονειρευεται γαμο κι οπικογενεια πλεον μαζι του.
10
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχας ειναι συνειδητες οι επιλογες σας ειναι ξεκαθαρο. Το αν ειναι σωστο ή λαθος δε θα το κρινουμε. Ωστοσο εφοσον το εκανε αυτο για σενα, γιατι να μη το ξανακανει στο μελλον; Οπως κ συ φυσικα ενδεχομενως να φερθεις ξανα με τον ιδιο τροπο...Δεν αξιζει να χασεις τηξαδερφη σου, να διαλυσεις την οικογενεια κ να χασει κ αυτη τη σχεση της. Τελος δωσε κ ευχησου να μη μαθευτει.
Θα προσεγγίσω αλλιώς το πράγμα: πάντα απέφευγα εκ πεποιθήσεως τα πολλά κολλητιλίκια με άλλα ζευγάρια όντως μόνος. Ο λόγος; διότι οι πολλές οικειότητες με άτομα του αντιθέτου φύλου (και μάλιστα δεσμευμένα) δεν ξέρεις ποτέ πού μπορούν να οδηγήσουν και τι παρεξήγηση μπορεί να προκύψει.Αυτό που μου κάνει απορία στην εξομολόγηση είναι μία φράση: ''ενα βραδυ οπως πολλα αλλα,γυρισαμε σπιτι με το αγορι της επειτα απο ξενυχτι''. Αυτό τι ακριβώς σημαίνει; βγαίνατε οι τρεις σας και γυρίζατε στο σπίτι του τύπου; βγαίνατε και οι δυο σας γυρίζοντας σπίτι του να κάνετε τι;
Συνηθως οταν δυο ανθρωποι αντιθετου φιλου περναν πολυ χρονομαζι, μπορει να συμβει το μοιραιο, η οικειοτητα, το γελιο, το παιχνιδι, η γοητεια της αμαρτιας, το απαγορευμένο.. Δυσκολη αποφαση συμφωνω οτι κανεις κακο καποια στιγμη επιστρεφει σε εσενα απο αλλου..Καλυτερα μην το τραβηξεις αλλο ,ετσι κιαλλιως δεν θα κρατησει για πολυ!
Και στους δύο σας αξίζει μια σανίδα βρεμμένη. Είστε γελοίοι, τη κοπέλα λυπάμαι που τη δουλεύετε ψηλό γαζί. Να της το πείτε, να της πείτε τη βρωμιά σας να σας φτύσει. Να γλυτώσει και από τους δυο σας, για να βρει ένα σωστό άνθρωπο στη ζωή της να την εκτιμήσει. Καθώς θα ξημερώσει, μη ξεχάσετε να σταθείτε σε ένα κάδο σκουπιδιών για να έρθει το σκουπιδιάρικο να σας πάρει.
Να ανακοινώσετε τον έρωτά σας στο Κυριακάτικο τραπέζι! Και μετά θα σκεφτούμε κι άλλα ανήθικα πράγματα που μπορείς να κάνεις στην οικογένειά σου!
Το ζήτημα είναι πολύ λεπτό και κανείς δεν μπορεί να σου πει τι θα κάνεις, αν και Δυσκολεύομαι να το πιστέψω η αλήθεια είναι. Σε περίπτωση που πράγματι ισχύει και ειδικά εάν είναι 1η ξαδέρφη προτείνω να μην εμπλακει το όνομα σου στην όλη υπόθεση. Να τη χωρίσει αν θέλει αλλά να επινοήσει κάποιον άλλο λόγο. Ή και την αλήθεια (μισή): ότι δεν αισθάνεται πλέον ερωτευμένος μαζί της. Και αυτό διότι πιστεύω ότι τέτοια προδοσία θα πονέσει περισσότερο και από το χωρισμό.
Να ζησεις τον ερωτα σου και να διεκδικησεις τα θελω σου, οποια και αν ειναι αυτα. Να ζεις την ζωη με παθος και να κοιτας την παρτη σου, γιατι και η ξαδερφη σου στη θεση σου τον εαυτο της θα κοιταγε. Αλλα να θυμασαι οτι οτι επαθε θα παθεις γιατι δυστυχως ενας ανθρωπος που απαταει την κοπελα του θα απατησει και την οποιαδηποτε κοπελα του και επεισης εμπειρικα στην ζωη εχω διαπιστωσει οτι οπου σπειρεις πονο θα επιστρεψει σε εσενα.