ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.10.2016 | 12:52

Σος

Αντιμετωπίζω ψυχολογικά προβλήματα επειδη σκέφτομαι υπερβολικά πολύ κάποια πράγματα. Δε θελω να αναλύσω τα πάντα απλά ένα θέμα. Από πάντα υπήρχε η σκέψη στο μυαλό ότι δε θέλω τον άντρα να θέλει μόνο το σεξ από μια γυναίκα. Και σας παρακαλώ μη με πρήξετε με φεμινιστικά αφού ξέρω ότι τώρα διαβάζουν κι άντρες και γυναίκες που ενοχλούνται όταν ακούν τη φράση 'μόνο σεξ.' Αυτή η απλή ενoχληση όμως το τελευταίο χρόνο έχει υπεραναλυθεί στο μυαλό μου και πλέον εφαρμόζω αυτή την ενόχληση και στη σχέση μου. Είμαι οκ άμα γνωρίζω έναν άντρα και έχει κάνει σεξ ΜΟΝΟ μέσα σε σχέσεις του. Τις προάλλες τσακώθηκα με το αγόρι μου γιατί τον ρώτησα αν στο παρελθόν έχει κάνει σεξ χωρίς δέσμευση και δεν ηθελε να μου απαντήσει, και μετά τον ρώταγα τι έχεις να κρύψεις και δε μιλάς, και του έλεγα πως θα κάνεις στο μέλλον οικογένεια τι παραδείγματα θα δίνεις στα παιδιά σου, κτλ.. Να σημειώσω ότι δε με ενοχλεί τι κάνουν οι γυναίκες εξάλλου δε βρίσκομαι ερωτικά με γυναίκες, ισα ίσα που χαίρομαι κιόλας όταν κάνουν σεξ. Το θέμα είναι ότι ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ότι αυτό είναι λάθος σαν σκέψη αλλά δε το νιώθω. Και όσο περισσότερο προσπαθώ να το αποβάλλω τόσο κολλάει και χτες έκλαψα κιόλας γιατί πλήγωσα τον άνθρωπο μου. Θέλω να ξέρω πως το αντιμετωπίζουν άλλες γυναίκες πραγματικά πως νιώθετε όταν γνωριζετε ότι υπάρχει η πιθανότητα ο άνθρωπος που κοιμάται δίπλα σας να κορόιδεψε στο παρελθόν μια γυναίκα για σεξ(αυτό μάλιστα ειναι και χειρότερο από να της το ζητούσε απλά!). Και μη μου πείτε δεν υπάρχουν πιθανότητες.. Πως θα αποβάλλω αυτές τις σκέψεις?
4
 
 
 
 
σχόλια
Εξομολογούμενη δεν σε καταλαβαίνω. Δεν σε καλύπτουν όλοι οι άνθρωποι που γνωρίζεις για να κάνεις σχεση μαζί τους. Μπορεί στην αρχή να είσαι διατεθημένος να κάνεις και σχέση και να σαι ανοιχτος σε κάθε ενδεχόμενο και συνήθως κάνεις σεξ στον πρώτο μήνα γνωριμίας (θα πω για σένα γιατί μάλλον θα σε σοκάρω αν από μικρότερο χρονικό διαστημα) και σε αυτο το διάστημα αυτό βλέπεις οτι δεν σου ταιριάζει ο άλλος και το λίγετε. Σημαίνει οτι είχατε σχέση και χωρίσατε? Σημαίνει οτι κάποιος κορόιδεψε κάποιον? Γιατι μπερδεύεσαι μόνη σου? Το οτι έκανες απλά σεξ με κάποιον δεν είναι ανηθικο. Ανήθικο είναι να έγινε παρά τη θέληση κάποιου, ή να κεράτωσε κάποιος τον/τη σύντροφό του. Επίσης, αν κάποιος υπόσχεται σχέση χωρίς να γνωρίσει ουσιαστικό τον άλλον είναι τουλάχιστον αφελές. Η σχέση προκύτει δεν είναι συμφωνία που γίνεται.
Δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Δεν μπορείς να κοροιδέψεις κάποιον για sex. Κατά βάθος οι γυναίκες ξέρουν πότε κάποιος θέλει σχέση, πότε απλά σεξ. Απλά ή κοροιδέυουν τον εαυτό τους, ελπίζοντας ότι θα αλλάξουν τη γνώμη του άλλου, ή τις συμφέρει να νομίζουν ότι τις κοροιδεψες διότι και εκείνες αυτό θέλουν απλά φοβούνται να το παραδεχτουν μήπως χαρακτηριστουν "ανηθικες" οπότε απλά το παίζουν χαζές, ή απλά και εκείνες θέλουν το ίδιο. Μόνο σεξ χωρίς σχέση δηλαδή. Και στις 3 περιπτώσεις δεν φταίει ο άντρας- το αγόρι σου. Βασικά δεν φταίει κανένας. Άσε αυτές τις σκέψεις γιατί θα χαλάσεις τη σχέση σου, χωρίς λόγο.
Επίσης δεν κατανοώ τι εννοείς (τρολλάροντας) "να κοροϊδέψει γυναίκα για σεξ". Να της δώσει Royphenol? OK αυτό είναι κατάπτυστο. Αλλά μάλλον δεν λες αυτό.