ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.10.2016 | 12:51

Ψυχραιμία.

Ρε παιδιά γιατί τόσος πόνος; Μιλάω σε εσάς, τους 18-19-20 πάνω κάτω. Ανεκπληρωτοι έρωτες, πόνος για τους ανεκπλήρωτους έρωτες, αμέτρητα γιατί για την παλιοζωη και πολλά πολλά τέτοια ακόμα.Ψυχραιμία παιδιά. Ακολουθεί μία ολόκληρη ζωή μπροστά σας με γέλια, χαρές, χαστουκια, κλάματα... Πολλά συναισθήματα! Θα κληθειτε να αντιμετωπισετε δύσκολες καταστάσεις. Τι θα κάνετε τότε; Ερωτω. Χαρειτε τα νιάτα σας και όση ξεγνοιασιά μπορείτε να έχετε τώρα. Και ξέρετε είναι λίγο άδικο και αχάριστο να υπάρχει κόσμος που υποφέρει κυριολεκτικά από αρρώστιες, πεθαίνουν παιδιά και τέλος πάντων, υπάρχουν πολλες δυσκολίες από το "είναι 18 και δε μου στέλνει μήνυμα". Ο,τι έγραψα είναι με αγάπη, γιατί έφτασα 35 και τώρα λέω: " κακομοιρα, που να 'ξερες!!! "Υπομονή και φιλιά σε όλους!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Τα προβλήματα δεν έχουν ηλικία. Δεν καταλαβαίνω γιατί υποβαθμίζετε το πρόβλημα κάποιου ανάλογα με την ηλικία του. Τα αισθήματα της απόρριψης, απογοήτευσης, κατάθλιψης είναι το ίδιο έντονα σε όλες τις ηλικίες. Και μάλιστα στα νεαρά άτομα, που δεν έχουν την ανάλογη πείρα και δεν έχουν βιώσει μεγαλύτερες φουρτούνες, ίσως και περισσότερο, καθώς τα μεγενθύνουν κάπως στο μυαλό τους.
Σωστά μεν τα λες αλλά και τα προβλήματα είναι σχετικά. Στα 3 είναι τεράστιο κι ανυπέρβλητο πρόβλημα ότι σου έσπασε το GI Jo ή ότι ο Κωστάκης έχει περισσότερες τάπες Πόκεμον.