Ο Καρανίκας λέει οργισμένος πως όσα είπε για την Μενεγάκη ήταν ιδιωτική συζήτηση

Ο Καρανίκας λέει οργισμένος πως όσα είπε για την Μενεγάκη ήταν ιδιωτική συζήτηση Facebook Twitter
6

Διαψεύδει ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας ότι έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό DownTown και ισχυρίζεται πως όσα είπε για την Ελένη Μενεγάκη ήταν σε ιδιωτική συζήτηση και όχι με σκοπό να δημοσιευτούν στο έντυπο.

"Το περιοδικό θεώρησε επαγγελματικό να δημοσιεύσει ως "συνέντευξη" μια συζήτηση για την οποία είχα εξαρχής και με απόλυτη σαφήνεια ξεκαθαρίσει ότι είναι ιδιωτική", αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του, τονίζοντας πως "επειδή αυτό είναι εκτός από αντιδεοντολογικό είναι και παράνομο, έχω ήδη ενημερώσει το περιοδικό αλλά και την συντάκτρια ότι σκοπεύω να κινηθώ δικαστικά".


"Αρκετά με τον κανιβαλισμό", καταλήγει η δήλωση του Νίκου Καρανίκα.

Πολιτική
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

LiFO politics / Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

Ο Γιάννης Παντελάκης, αρθρογράφος της LiFO και συγγραφέας, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη γιατί δεν έχει αναδειχθεί ακόμα μία ισχυρή εναλλακτική πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση και αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας αντίπαλος που μπορεί πραγματικά να την απειλήσει. 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

Πολιτική / Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

«Πάμε να δούμε πόσες πολιτικές μας για την εργασία μπορώ να σας πω σε λιγότερο από 1 λεπτό» λέει στο TikTok ο πρωθυπουργός, πριν αρχίσει να απαριθμεί μέτρα της κυβέρνησης για την εργασία
LIFO NEWSROOM
Ευτύχης Βαρδουλάκης: «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Newsroom / «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Υπάρχει χώρος για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα; Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ο αντίπαλος που θέλει η ΝΔ; Γιατί δεν ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ; Και τι σηματοδοτούν οι πρώτες εκατό μέρες του Τραμπ στην εξουσία; O Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας, Ευτύχη Βαρδουλάκη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Πολιτική / Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε επίσης την προώθηση σύγχρονης εταιρικής δομής για τον νέο ΟΣΕ, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ταχύτερη εκτέλεση κρίσιμων έργων
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Η αποκατάσταση των υποδομών στη Θεσσαλία, πλήρης τηλεδιοίκηση και αυτόματη πέδηση, γεωεντοπισμός τρένων σε πραγματικό χρόνο και η νέα πλατφόρμα railway.gov.gr στο υπουργικό
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Ο ΣΥΡΙΖΑ επικράτησε εκλογικώς πάνω και στο επιχείρημα:'' Και τι χειρότερο θα κάνουν''; Νομίζω ότι την απάντηση την έχουμε πάρει πολλαπλώς πλέον στο ότι υπάρχει χειρότερο σε όλα τα επίπεδα από τους προηγούμενους.
Αν ήμουν στη θέση του δεν θα είχα δεχθεί ποτέ αυτή τη θέση. Δεν το καταλαβαίνει ότι είναι προκλητικό; Θα μπορούσε να βολευτεί κάπου αλλού (σε κάποιον από τους εκατοντάδες δημόσιους οργανισμούς) σε θέση ανάλογη των τυπικών προσόντων του (πχ καντίνα στη βουλή, θυρωρός, γραμματέας, κτλ) και δεν θα άνοιγε ρουθούνι. Εξαιτίας της μεγαλομανίας του και μόνο έγινε στόχος και αντικείμενο χλεύης. Δεν τον λυπάμαι γιατί είναι εντελώς ανόητος.