ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.10.2016 | 11:38

Μισώ την πεθερά μου

Είναι η πιο σκατόψυχη γυναίκα που έχω συναντήσει....Ο δε γιος της και άντρας μου, είναι τόσο χειραγωγημένος απ΄αυτή τη διαβολογυναίκα, που δεν τολμάει να της πει κουβέντα κι όποτε το έχει προσπαθήσει (σπάνια) το ρίχνει στο μελόδραμα, με αποτέλεσμα να τη δικαιολογεί κι εγώ να βγαίνω η κακιά "που ξύνω τα νύχια μου" Στ΄αλήθεια λυπάμαι τον άντρα μου που βρίσκεται στη μέση, αλλά κι αυτός πότε θα σηκώσει το ανάστημά του για να υπερασπιστεί τη μάνα των παιδιών του κι επίσης εμένα ποιός θα με λυπηθεί που μου επιτίθεται άδικα και χωρίς ποτέ να την προκαλώ?Θέλω να τη βρίσω με τα χειρότερα λόγια, αλλά σεβόμενη τον άντρα μου και τα παιδιά μου κι επειδή οι γονείς μου με έμαθαν να είμαι ευγενική δεν το έχω κάνει...δεν έρχεται ποτέ στο σπίτι μας αλλά με τον δικό της τρόπο μαθαίνει τα πάντα για το σπίτι μας ψαρεύοντας τον άντρα μου....δεν μπορώ να την αποφύγω γιατί ο άντρας μου επιμενη να πάμε να δει τα παιδια....πράγματικα την βλέπω και μου γυρνάει το μυαλό...τι να Κάνω;;;;δεν ξέρω πράγματικα
4
 
 
 
 
σχόλια
κι ότι έβλεπα 7 θανάσιμες πεθερές! και μετά σου λένε οτι δεν είναι βγαλμένα από τη ζωή.. good luck και υπομονή, η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα..ο άντρας θέλει την μαμά του αγία. ειδικά ο Ελληνας.
Για να είμαι ειλικρινής, πέραν μίας γενικής περιγραφής που κάνεις, δεν αντιλαμβάνομαι τι το τόσο στραβό σου κάνει η πεθερά σου: βάζει λόγια στον άντρα σου να χωρίσετε, σε διαβάλλει σε εκείνον ή στους γύρω της, τι ακριβώς; έτσι όπως τα περιγράφεις, προσωπικά δεν βλέπω κάτι ''θανάσιμο'' να συμβαίνει από την πλευρά της πάντως.
Αν την βλέπετε μια φορά τον μήνα και δεν εισβάλλει στο σπίτι σας κάθε 3 και λίγο, τότε θα σου πω να τα κάνεις γαργάρα και να κάνεις υπομονή.Αν βλέπεστε πιο συχνά και ανακατεύεται στα θέματά σας, οφείλεις να μιλήσεις σοβαρά στον σύζυγό σου και να του πεις ότι θα ήθελες να έχετε μια πιο τυπική σχέση με την μητέρα του. Στην τελική, ας πηγαίνει να την βλέπει μόνος του όποτε μπορεί και οι υπόλοιποι ας την βλέπετε πιο σπάνια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ