O Δήμαρχος Άγκυρας αμφισβητεί ακόμη και νησιά όπως η Αίγινα και η Εύβοια

O Δήμαρχος Άγκυρας αμφισβητεί ακόμη και νησιά όπως η Αίγινα και η Εύβοια Facebook Twitter
10

Μετά τον Ταγίπ Ερντογάν που αμφισβήτησε εμμέσως τη Συνθήκη της Λωζάνης ήρθε η σειρά του δημάρχου της Άγκυρας πιστού οπαδού του Προέδρου-να προκαλέσει με ένα tweet.

O Iμπραίμ Γκιοκτσέκ ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter ένα χάρτη με όλα τα  νησιά του Αιγαίου, τα οποία θέτει υπό αμφισβήτηση. Στον χάρτη αυτόν με το μπλέ χρώμα της αμφισβήτησης, δεν είναι μόνο τα νησιά που βρίσκονται κοντά στην μεθοριακή γραμμή αλλά και νησιά, όπως η Αίγινα και η Εύβοια. Σύμφωνα με τον κ. Γκιοκτσέκ όλο το Αιγαίο και τα νησιά του είναι υπό αμφισβήτηση από την Τουρκία.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM
ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Μετριοπαθή τον βρίσκω. Δηλαδή το Ιόνιο γιατί το αφήνει απ' έξω; Επίσης γιατί όχι και τα παράλια; Δηλαδή τι, τον Πειραιά δεν το θέλει; Γιατί τέτοιο σνομπάρισμα ρε Ιμπραήμ;
Όλα κι όλα. Για να τα πάρετε, θα πρέπει το μουσουλμανικό στοιχείο να υπερτερεί πληθυσμιακά του χριστιανικού. Φέρτε μας πρώτα τους ανάλογους πρόσφυγες και το συζητάμε. Στην Κύπρο με τον εποικισμό έχει γίνει καλή δουλειά. Μπορείτε.
Δεν ρωταει και κανενα δικο μας "αλληλεγυο" και (αυτοαποκαλουμενο) "αντιεξουσιαστη"Κρατος το ενα κρατος καιι το αλλο, αν δωσει και κανενα επιδομα εγκαιρης προσελευσης χαρισμα του!
Πάλι καλά που μας άφησαν τα νησία του Ιονίου... By the way ο χάρτης που ανέβασε είναι απο τουριστικό γραφείο που διοργανώνει κρουαζιέρες στα νησία του Αιγαίου απο την Τουρκία, και δεν μπήκε καν στον κόπο να σβήσει την ονομασία του πρακτορείου.