ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.10.2016 | 23:29

Here's to us

Στο τελευταίο μηνυμα που σου εστειλα, μολις μαζεψα τα πραγματα μου και εφυγα απο το σπιτι μας, αφοτου περασα 2 μηνες απο καναπε σε καναπε, δεν εδειξα πικρια. Σου ειπα πως δε σου κραταω κακια και πως δε σκεφτομαι ασχημα για εσενα. Και ας με σκοτωσες. Εσυ μου ζητησες να ερθω να μεινω μαζι σου, θυμασαι? Εσυ μου ελεγες πως ολα τα κανεις για εμενα και πως δεν μπορεις να φανταστεις τη ζωη σου χωρις εμενα. Και ομως, μολις απεκτησες νεες παρεες, κυκλο και αυτοπεποιθηση, μολις σταματησες να με εχεις αναγκη, και μολις χρειαστηκα εγω στηριξη με πεταξες σαν την τριχα απο το ζυμαρι. Τι κι αν λες πως με αγαπας, τι κι αν σε ειδα να δακρυζεις μολις εφευγα. Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στην πρωτη δυσκολια αρχισες να με απειλεις πως θα βρεις αλλη. Φυσικα, το παιχνιδακι μας ειναι ελαττωματικο, θα παμε να παιξουμε με αλλο. Με χωρισες και ακομα και ο ιδιος δεν ξερεις γιατι, οταν το συζηταμε μου λες οτι δεν ξερεις τι συνεβη και βρισκομαστε σε αυτη την κατασταση. Κλαις, λες πως με αγαπας, πως με νοιαζεσαι και την ιδια στιγμη ψαχνεσαι. Και ναι ναι ναι, ξερω πως θα βρεις κατι αλλο συντομα, γιατι αυτο εχεις βαλει σκοπο. Και ισως να μη σε νοιαξει ποτε ξανα που ειμαι και τι κανω, ισως να σου μεινει μια πικρη αναμνηση απο αυτα τα 2 χρονια που ημασταν μαζι. Ομως μη διανοηθεις και ξαναπεις πως με αγαπας, μη διανοηθεις και ξαναπεις πως θελεις αυτος ο χωρισμος να ειναι οσο πιο ομαλος γινεται για εμενα, γιατι εσυ πλεον εισαι καλα, αλλα μονο οταν με βλεπεις πεφτεις. Γιατι αυτους τους 2 μηνες που ειμαι αστεγη, δε σηκωσες το χερακι σου να παρεις ενα τηλεφωνο, αυτους τους 2 μηνες ειχες τη βολη του σπιτιου μας, και ασε την ηλιθια να ψαχνει. Αυτους τους 2 μηνες μου ετριβες στα μουτρα ποσο δε σε αφορω πλεον και εψαχνες την τυχη σου αλλου. Και θα το βρεις αυτο που ψαχνεις, και ισως αντεξει παραπανω απο εμας. Αλλα στο τελευταιο μου μηνυμα δε σου ειπα τιποτα απο ολα αυτα. Μονο να προσεχεις σου ειπα και πως δε σου κραταω κακια, και εσυ πως σε νοιαζει για εμενα και πως ηθελες να εισαι δικαιος. Α! και πως εισαι καλα πλεον. ΟΚ, καληνυχτα σου λοιπον. Ισως ακομα να μην ειμαι καλα, αλλα θα γινω, και δε λυπαμαι ουτε λεπτο που ο,τι ενοιωσα ειναι αληθινο. Δεν εμεινα στα λογια.
2
 
 
 
 
σχόλια
Να χαίρεσαι που απομακρύνθηκες από έναν αχάριστο και εγωιστή συνάνθρωπό μας . Αυτό κατάλαβα από την εξομολόγησή σου , συγχώρεσέ με αν κατάλαβα λάθος . Φρόντισε να είσαι ψύχραιμη και όλα θα πάνε όπως εσύ θα τα σχεδιάσεις. Δεν σου λέω ότι είναι εύκολο , ειδικά στην αρχή , όμως είναι κάτι που γίνεται . Κάθε τέλος σηματοδοτεί μία νέα αρχή . Σου εύχομαι τα καλύτερα , μέσα από την καρδιά μου !
Κριμα... Σιγα σιγα θα βρεις τον εαυτο σου, θα βρεις τους ρυθμους σου και τοτε δεν θα σε νοιαζει ουτε αν βρηκε αλλη, ουτε πως περναει! Λυπαμαι οταν καταληγουν ετσι οι σχεσεις. Να προσεχεις ΕΣΕΝΑ!