Ο Rémi Gaillard έκανε την πιο υπέροχη φάρσα της ζωής του - Μοίρασε στ' αλήθεια 500ευρα σε αγνώστους

Ο Rémi Gaillard έκανε την πιο υπέροχη φάρσα της ζωής του - Μοίρασε στ' αλήθεια 500ευρα σε αγνώστους Facebook Twitter
4

 

Ο διάσημος γάλλος φαρσέρ, μια από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες του fun ίντερνετ, σήμερα δημοσίευσε το βίντεο με την καλύτερη φάρσα της καριέρας του. 

Για ακόμη μια φορά βγήκε στους δρόμους, αλλά δεν τρόμαξε, δεν χλεύασε και δεν εξαπάτησε κανέναν. Είναι επίσης η πρώτη φορά που αντί να κάνει τους άλλους να γελάνε με τα αστεία του, συγκινεί.

Δέχτηκε να διαφημίσει την εφαρμογή BravoLoto, αλλά αποφάσισε να μοιράσει την αμοιβή του και έδινε σε ανυποψίαστους περαστικούς 500ευρα.

Το φινάλε γίνεται με 10.000 ευρώ σε ένα καταφύγιο σκύλων.

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο Σον Μπέικερ και η Ντομινίκ Σεζάρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κάμπερμπατς, Μπέικερ και Ντομινίκ Σεζάρ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη διασκευή ευπώλητου βιβλίου, ο οσκαρικός δημιουργός υπογράφει σενάριο και παραγωγή του «Left-Handed Girl», ενώ ο Αλέξανδρος Ρήγας επισκέπτεται ξανά την ημιτελή σειρά «Τι Ψυχή θα παραδώσεις Μωρή».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΚΑΙΛΙ ΤΖΕΝΕΡ CRITICS CHOICE AWARDS

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Βραβεύτηκε στα Critics Choice Awards - Το πρώτο δημόσιο «σ' αγαπώ» στην Κάιλι Τζένερ

Παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου του, έκανε μια σπάνια και τρυφερή αναφορά στη σύντροφό του
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Βλέποντας με πολλή συγκίνηση το video του Ρεμί αναρωτήθηκα πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε (αν είδαμε δηλαδή ποτέ) κάτι αντίστοιχο από δικούς μας "διάσημους" στη χώρα μας;Και πόσο χρήμα έχει βγάλει στην τελική ο Ρεμί.Περισσότερο από το Ρέμο και τον Μπέζο;Ή μήπως οι δικοί μας "αναξιοπαθούντες" δεν τα έχουν τόση ανάγκη.Εδώ βλέπεις εκδηλώσεις όπως το "χαμόγελο του παιδιού" ή τηλεμαραθωνίους αλληλεγγύης, με το στανιό βγαίνει το χρήμα από τις τσέπες. Καβούρια έχουν οι πλούσιοι.Πάλι ο ανώνυμος λαουτζίκος σηκώνει τα βάρη.Και για όσους πούνε κάτι αντίθετο.Ναι, είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν στη χώρα που ζούμε.
Και εδώ πολύ καλός ο Rémi Gaillard! Μ' άρεσε και ο τρόπος που χειρίστηκε την κυρία που αντί να παραδώσει τα χρήματα, τα μάζεψε, τα έκρυψε και έφυγε άρων άρων...Τα αγαπημένα μου είναι το Save Private Rémi Gaillard, Gymnastics Rémi Gaillard και Mr Universe Rémi Gaillard. Και το Olympic Decathlon δεν είναι άσχημο :-D
Θεούλης αν και μερικές από τις φάρσες του ήταν πολύ χοντρές καφρίλες.Μια από τις αγαπημένες μου, για προφανείς λόγους, είναι αυτή που παρίστανε παίκτη της εθνικής βόλεϊ Γαλλίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2002 εναντίον της Εθνικής μας :)https://www.youtube.com/watch?v=nj7mBO9G5qo