ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.9.2016 | 23:40

Ακράτεια

Πρόσφατα χώρισα τον άντρα που αγαπώ αδυσώπητα επειδή ανακάλυψα πως έχει νυχτερινή ακράτεια. Λίγες μέρες αφότου συγκατοικήσαμε ξύπνησα απο ιδιαίτερα δυσάρεστες οσμές και , ενω στην αρχή έκανε ότι δεν καταλαβαίνει για ποιο πράγμα μιλάω, στη συνέχεια μου παραδέχτηκε το πρόβλημα του εν μέσω λυγμών. Περίμενε να τον καταλάβω, αλλά η αηδία και το σοκ ήταν μεγάλα. Με έχει πάρει πολλά τηλέφωνα αλλα δεν το σηκώνω γιατι δεν θέλω να τον ακουω να κλαίει. Τον αγαπάω πολυ, αλλα εχω φρικάρει εντελώς. Πραγματικά δεν ξέρω πως θα νιώθω μαζί του αν αποφασίσουμε να συνεχίσουμε κι αυτό συμβαίνει σε τακτική βάση. Προτιμώ να πληγωθώ τώρα παρα να σιχαθω τη ζωη μου αργότερα.
11
 
 
 
 
σχόλια
Αγάπη;;δεν ξέρεις τι σημαίνει αγάπη.Το σοκ ήταν μεγάλο;Πόσο πια!Θα σιχαθείς τη ζωή σου;Ας κοιμάστε χωριστά.Ας φοράει πανα.Ας πάει να το κοιτάξει.Χαθηκαν οι λύσεις.Πάρτον τηλέφωνο και πες του ήθελα να χωρίσουμε αλλα έψαχνα αφορμή.Και πεστου επίσης ότι καλύτερανα φύγει ...να μην σε παίρνει τηλ ...είναι καλύτερα τώρα να ξερει ότι δεν μπορείς να αγαπήσεις τίποτα αλλο εκτος απο τον εαυτό σου.
Είναι κάποιο πρόβλημα υγείας η ακράτεια. Δεν φταίει ο χριστιανός για αυτό ούτε χαίρεται, αντιθέτως κλαίει, γιατί αναγνωρίζει ότι αυτό του το πρόβλημα είναι σοβαρό για τη σχέση του. Έχεις και συ δίκιο που αυτό σε ξενερώνει. Αλλά επειδή είστε ακόμα σε αρχή της σχέσης και μπορεί καταβάθος να ταιριάζετε στα υπόλοιπα θέματα αυτό να είναι ένα παραδικό θέμα που θα λυθεί ιατρικά.
Εμένα αυτό που δε μου κολλάει στην εξομολόγηση είναι η ''αδυσώπητη αγάπη'' (που με παραπέμπει σε μία σχέση κάποιας διάρκειας και όχι μίας εβδομάδας) με τη διαπίστωση του προβλήματος τώρα, δηλαδή μετά την πάροδο κάποιου ικανού χρονικού διαστήματος. Θεωρώ λίγο δύσκολο να μην έχετε κοιμηθεί 5 βράδια βρε παιδί μου πριν συγκατοικήσετε, δηλαδή καθένας στο σπίτι του μέχρι τώρα και μετά κατευθείαν συγκατοίκηση;Ασχέτως αυτού, εάν υποτεθεί αληθής η εξομολόγηση, μην στήνετε στον τοίχο την εξομολογούμενη. Και οι γυναίκες που την λιθοβολούν τώρα, μην παίρνετε όρκο ότι δε θα είχατε φύγει τρέχοντας και πιο γρήγορα και οι ίδιες. Εδώ κάποιες τρέχουν για προβλήματα υγείας μελών της οικογένειας της ''αγάπης'' τους....Τέλος, όσον αφορά στον τρόπο χωρισμού: ναι, καλύτερα που ήταν ειλικρινής και ωμή, πληγώνει μεν δεν αφήνει όμως περιθώρια για εικασίες και ελπίδες στον άλλο που τον πληγώνουν ακόμη περισσότερο.
Πατησα καταχωριση καταλαθος. Και συνεχίζωδεν εισαι υποχρεωμενος να ανεχτεις κατι, που συμβαινει επι καθημερινης βασεως και κανει την καθημερινοτητα σου χαλια. Για παράδειγμα, εμενα δε θα μου αρεσε να ειμαι με καποιον και να κοιμαμαι με κάποιον που ενδεχομενως καθε νυχτα τα κανει πανω του μπορει να βγουνε και πανω στο κρεβατι και να πρεπει καθε μερα να το μυριζω και να το καθαριζω και να αλλαζω σεντόνια καθε πρωι για αυτο το λογο. Η να γινω ρεζιλι σε καποια κοινωνικη εξοδο. Δεν προκειται για χαρακτηριστικο τυπου υψος φωνη κιλα για να πεις τη γυναικα ρατσιστρια. Προκειται για καθημερινή συνηθεια που προξενει κουραση και αηδια. Και κατ εμε εχει δικιο. Αν ειναι ν πρεπει ν τον περιθαλπει απο τωρα, στα γεραματα δε θα κοιμαται σε κρεβατι που μπορει να εχει καπου λιγα κοπρανα θ κοιμαται σε κοπρανα και λιγο στρωμα... Ε ελεος..
Ρε παιδια οκ. Δεν ειναι μονο αγαπη οι σχεσεις. Η αγαπη ειναι η προυποθεση για να ξεκινησει μια σχεση ποσο μαλλον για να φτασει στη συγκατοίκηση. Γι αυτο ο κοσμος, μερικοι τουλάχιστον, συγκατοικουν, για να δουν πως θα παει. Γιατί αραγε; Γιατι δεν αρκει μονο η πρωτη ελξη η τα αισθηματα αγαπης. Ποσοι άνθρωποι εχουν χωρισει επειδη παρα την αγαπη τους ανακαλυψαν τελικα οτι εχουν αλλες αρχες ο καθενας και αρα δε θα μπορουσαν ν κάνουν οικογένεια; Οσο και να αγαπας τον αλλον, (που δεν ειναι και γονιος σου, που τον ανεχεσαι και τον δεχεσαι γιατι εχεις αλλους δεσμούς, σε μεγαλωσε, σου εμαθε τον κοσμο, αλλη φάση,
Παιδιά μην κρίνεται τόσο αυστηρά εκ του ασφαλούς, όντως συμφωνώ ένα μέρει οτι η αγάπη νικάει τα πάντα και θέλω να πιστεύω οτι ισχύει και θέλω ειλικρινά να μάθω οτι τα παιδιά συνέχισαν τη σχέση τους. Όμως απο την άλλη, όταν σου κόβεται με τόσο extreme τροπο το ερωτικο στοιχείο ειναι εξαιρετικά δύσκολο να το διαχειριστείς, άσχετα αν ξέρεις ποιο ειναι το σωστό και, στην τελική δεν ειναι και 30 χρόνια μαζί, αντιθέτως μόλις συγκατοικισαν
Μαντάμ ..θα θέλατε να σας κάνει το ίδιο; Να σας κάνει να νιώθετε μία σιχαμένη και μία αηδιασμένη γυναίκα;Μία γυναίκα με πρόβλημα;Αναρωτηθείτε αυτό και ίσως καταλάβετε κάποια πράγματα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ