Κωνσταντοπούλου: «Ο Τσίπρας είναι ξεφτιλισμένος»

Κωνσταντοπούλου: «Ο Τσίπρας είναι ξεφτιλισμένος» Facebook Twitter
"Έίναι ψέμα πως δεν μπορούσε και πως δεν γίνεται κάτι άλλο"
9

Με σκληρές εκφράσεις μίλησε σήμερα κατά του Αλέξη Τσίπρα  η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.


Η κ. Κωσταντοπούλου  ήταν καλεσμένη σε εκπομπή του ΑΝΤ1 από όπου και εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον Πρωθυπουργό σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ.΄

"Έίναι ψέμα πως δεν μπορούσε και πως δεν γίνεται κάτι άλλο" είπε σχετικά με το αν ο Αλέξης Τσίπρας είχε περιθώρια να τηρήσει τις αρχικές προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εγώ ξέρω ότι οι άνθρωποι που έχουν τιμή και αξιοπρέπεια δεν λένε άλλα και πιστεύουν άλλα. Άκουγα τις προάλλες τον λόγο του κ.Τσίπρα όταν πήγε στην ΕΥΔΑΠ που έλεγε θα περάσουν πάνω από τα πτώματά μας αυτοί που θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν την ΕΥΔΑΠ.

Όταν το έχεις πει αυτό, ε, πρέπει πραγματικά, να είσαι εντελώς ξεφτιλισμένος για να το υπογράφεις. Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη για να φτάνεις να υπογράφεις την ιδιωτικοποίηση αυτή. Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη», είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Παρατείνουμε έως τις 15 Νοεμβρίου την επιδότηση των καυσίμων

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης στην κυριακάτική ανασκόπησή του στο πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας», στη διάθεση φθηνότερου πετρελαίου στους αγρότες, καθώς και σε παρεμβάσεις για την προστασία των εργαζομένων και του περιβάλλοντος
THE LIFO TEAM
Το τουρκολιβυκό μνημόνιο στο τραπέζι του ΟΗΕ: Η Άγκυρα το υπερασπίζεται, η Αθήνα αποδομεί τους ισχυρισμούς της

Πολιτική / Το τουρκολιβυκό μνημόνιο στο τραπέζι του ΟΗΕ: Η Άγκυρα το υπερασπίζεται, η Αθήνα αποδομεί τους ισχυρισμούς της

Η Αθήνα απορρίπτει τη συμφωνία ως άκυρη και ανυπόστατη, η Άγκυρα υπερασπίζεται την ισχύ της - Στο επίκεντρο η επήρεια των νησιών και τα κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων κρατών
THE LIFO TEAM
ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Πολιτική / Όλγα Κεφαλογιάννη: Το Εφετείο Αθηνών απέρριψε το αίτημά της να έχει μόνον αυτή την επιμέλεια των παιδιών της

Το Εφετείο Αθηνών απέρριψε την έφεση της υπουργού Τουρισμού κατά της πρωτόδικης απόφασης για την επιμέλεια των δίδυμων παιδιών της με τον Μίνω Μάτσα
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΗΕ ΤΟΥΡΚΟΛΙΒΥΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Πολιτική / Παρέμβαση Μητσοτάκη στον ΟΗΕ: «Παράνομη και αυθαίρετη συμφωνία το τουρκολιβυκό μνημόνιο»

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι Ελλάδα και Λιβύη έχουν αντικείμενες ακτές και, ως γειτονικές χώρες, μπορούν βάσει του Διεθνούς Δικαίου να προχωρήσουν σε συμφωνία για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Διαξιφισμός μεταξύ αστέρων. Πόσο κρίμα για αυτή την χώρα ψεκασμένοι και προφανώς ξεφτιλισμένοι να κυβερνούν και ως ηθικοί και ειλικρινείς αντίπαλοι αυτών να προβάλουν κρατιστές, συνομοσιολόγοι και φασίστες και στη μέση ένας χλιαρός μεσαίος χώρος που δεν πείθει κανέναν.
Η Ζωη Κωνσταντοπουλου δεν μου ηταν ποτε ιδιαιτερα συμπαθης.Ως χαρακτηρας,εννοω.Αναγνωριζα ομως το οτι ειναι εξαιρετικα επιμονη,απιστευτα ανθεκτικη,γνωριζε καλα οποιο αντικειμενο πραγματευοταν,και ο λογος της ηταν οξυς,μεν,αλλα παντοτε πολιτικος.Το να αποκαλει ομως απο δημοσιο βημα εναν πρωθυπουργο,οποιος και αν ειναι αυτος,τεως η νυν,"ξεφτιλισμενο" ειναι αδιανοητο.Ποσο μαλλον αυτη της οποιας τα ελληνικα ειναι εξαιρετικα πλουσια,αρα θα μπορουσε να χρησιμοποιησει δεκαδες αλλους χρακτηρισμους το ιδιο οξεις,αλλα οχι "πεζοδρομιακης"μορφης.Ανακολουθος,ψευτης,υποκριτης κλπ,κλπ.Αυτο που εκανε ηταν απαραδεκτο.Και ακρως ενδεικτικο του χαρακτηρα της.
Και γιατι ειναι αδιανοητο; Δεν ειναι Πολιτης αυτης της χωρας η κωνσταντοπουλου; Εσυ με βασει οοοοοοοσα ειπε ο τσιπρας μεχρι να γινει πρωθυπουργος αλλα και οσα εκανε κυριως μετα αυτη η γιγαντοτεραστια πρωθυπουργαρα της ΠΦΑ , θα τον χαρακτηριζες απλα ανακολουθο ή ξεφτιλισμενο; Οσο με αφορα, μεταξυ μας, εγω θα επελεγα το δευτερο. Και οχι γιατι ειμαι, οτι χαρακτηρας μπορει να θεωρεις εσυ οτι ειμαι , οπως εκανες και με την κωνσταντοπουλου εξαλλου , αλλα γιατι ο τσιπρας ειναι απλουστατα οτι ο χαρακτηρισμος αυτος περιγραφει: Ενας ξεφτιλισμενος και μεχρι αηδιας μαλιστα.
Πολιτικά δεν την ακολουθώ τη Ζωή, αλλά σέβομαι πολύ το γεγονός της παραίτησης της. Έφυγε από την καρέκλα μόλις διαπίστωσε τη διγλωσσια και την δεξιά στροφή του Τσιπρα όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με το δίλημμα ή αριστερός ή πρωθυπουργός. Σχεδόν κανείς δεν παραιτείται πια για τις ιδέες του. Ο Τσιπρας πχ δεν το έκανε. Η Ζωή θα μπορούσε κι αυτή να συμβιβαστει, να το παίξει τρελή σαν τον Τσιπρα και να απολαμβάνει κρατικού αξιωματος. Ήταν φίλη του Τσιπρα χρόνια και δικηγόρος της Περιστερας στην αγωγή εναντίον του καθηγητή της. Αλλά δεν δίστασε να αντισταθεί και να επιτεθεί στον Τσιπρα. Ήταν αριστερή και συνεχίζει αριστερά. Μαγκιά της. Κοινωνικά όμως φαίνεται δυστροπη, θερμοαιμη και ακόμα κ αγενής με αποτέλεσμα να χάνει συχνά το δίκιο της σε αντιπαραθεσεις και ο θεατής να τη θεωρεί μονολιθικη, εριστική και αλαζονικη. Τη χτύπησαν πολύ και τα κανάλια κατ' εξακολουθηση αναπαραγοντας επιπλέον και μισογυνισμο. Εν ολίγοις τη θεωρώ μια γυναίκα πολιτικό, συνεπή στην ιδεολογία της, θύμα κυρίως των ιδιοτροπιων της αλλά και της διαβρωτικης προβολής της από τα κανάλια που λαβαιναν πασες αποδομησης της από τους πρώην "συντρόφους" της.
3% η Ζωή στις δημοσκοπήσεις και γι αυτό δίνει πόνο στον Τσίπρα τελευταία. Άμα προσθέσω και το 7% της ΧΑ, η Ελλάδα έχει ένα 10% εθνικοσοσιαλιστές! Άλλο ένα 10% κομμουνιστές (ΚΚΕ,λαφαζάνης και σια).Σε λίγο η Βουλή θα θυμίζει μουσείο του τρόμου, σαν αυτά που έχουν οι ευρωπαικές πρωτεύουσες που είχαν υποστεί τις παραπάνω "ιδεολογίες".
Συγνωμη, για να καταλαβω. Μητε εγω χωνευω την κωνσταντοπουλου αλλα μεχρις εκει. Μηπως μολις τωρα βασει του απιστευτου σκεπτικου που ανερτησες, την χαρακτηρισες ...εθνικοσοσιαλιστρια; (3+7=10)
Φυσικα εχει απολυτο δικιο σε οσα σχολιαζει η κωνσταντοπουλου. Απο κει και περα διατηρει στο ακεραι το δικο της μεριδιο ευθυνης μαζι με ολους εκεινους της ΛΑΕ που τοσο καιρο στηριζανε τις επιλογες της δηθεν ΠΦΑ κυβερνησαρας .
νο τσιπα ο τσιπρας. ειναι φανερο οτι αν, σε αντιθεση με αυτα που κραυγαζαν, δεν μπορουν να κανουν τιποτα καλυτερο απο τους σαμαροβενιζελους, το μονο τιμιο θα ηταν να παραδεχθουν το λαθος τους, να αποσυρθουν απο την πολιτικη και να ζητησουν συγγνωμη για τις προσβολες, τα ψεματα, την παραπλανηση και τις αποτυχιες.αλλα νο τσιπα ο τσιπρας. ριχνει ενα συγγνωμη και συνεχιζει με καπου 8000 μετακλητους, πολλοι απο αυτους ιδιαιτερα δραστηριους στα σοδιαλ μιδια.