Koύλογλου: Δεν είπα ποτέ για συμφωνία κυβέρνησης-Καλογρίτσα

Koύλογλου: Δεν είπα ποτέ για συμφωνία κυβέρνησης-Καλογρίτσα Facebook Twitter
2

Αρνήθηκε σήμερα ο Στέλιος Κούλογλου ότι μίλησε χθες για συμφωνία της κυβέρνησης με τον επιχειρηματία Καλογρίτσα για στήριξη της μέσα από το κανάλι του. «Ποτέ δεν είπα ότι η Κυβέρνηση είχε συνάψει συμφωνία με τον επιχειρηματία Καλογρίτσα για να την στηρίζει μέσα από το κανάλι που θα έφτιαχνε, αυτό δεν το είπα, δεν προκύπτει ούτε από την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης μου στον ραδιοφωνικό σταθμό 9.84», είπε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης. 

«Είπα ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να βάλει κανόνες στο τηλεοπτικό τοπίο και να μαζέψει χρήμα. Προφανώς θα ήθελε ένα από τα κανάλια να μην είναι τόσο εχθρικό όσο σχεδόν όλα τα σημερινά κανάλια. Ποτέ δε είπα ότι υπάρχει συμφωνία Κυβέρνησης-Καλογρίτσα ή στελεχών της Κυβέρνησης με τον Καλογρίτσα», τόνισε. 

«Σε αυτό η Κυβέρνηση απέτυχε, αλλά βγήκε κερδισμένη, γιατί το παιχνίδι έγινε με πιο καθαρούς όρους. Εγώ ποτέ δεν μίλησα για συμφωνία, όμως από την στιγμή που ο κ. Καλογρίτσας είχε εκδώσει αριστερή εφημερίδα, είχε σχέση με την Αριστερά, αν επέλεγε το κανάλι του να μην έχει την ίδια τακτική με τα υπόλοιπα, που είναι αντιπολιτευτική, για διάφορους λόγους, προφανώς ένα κανάλι που θα στήριζε την κυβέρνηση, τότε θα κέρδιζε τηλεθεατές» συμπλήρωσε. 

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM