Ο Γαλιφιανάκης εξηγεί γιατί δεν θα καλούσε ποτέ τον "διανοητικά ασταθή" Τραμπ στην εκπομπή του

Ο Γαλιφιανάκης εξηγεί γιατί δεν θα καλούσε ποτέ τον "διανοητικά ασταθή" Τραμπ στην εκπομπή του Facebook Twitter
8

Mετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η εμφάνιση της Χίλαρι Κλίντον ανάμεσα στις δύο φτέρες του Ζακ Γαλιφιανάκη, όλοι περίμεναν πως σε λίγο διάστημα θα ερχόταν και η δεύτερη έκπληξη με καλεσμένο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Όμως αυτό δεν θα συμβεί καθώς ο διάσημος ηθοποιός αρνείται να κάνει μια αντίστοιχη συνέντευξη με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών. Μιλώντας στην εφημερίδα Los Angeles Times, ο Γαλιφιανάκης ήταν ξεκάθαρος και αρκετά αιχμηρός όταν ρωτήθηκε αν τον πλησίασαν από το επιτελείο του Τραμπ για συνέντευξη.

"Όχι. Αυτό δεν με ενδιαφέρει. Το να το κάνω αντίστροφα δεν με ενδιαφέρει. Είναι ο τύπος ανθρώπου που του αρέσει η προσοχή- είτε καλή είτε κακή. Οπότε εκεί έχεις να κάνεις με μια ψύχωση που είναι λίγο περίεργη. Δεν θα καλούσα κάποιον που είναι τόσο διανοητικά ασταθής. Νιώθω πως θα ήταν σαν να τον εκμεταλλευόμουν. Κι αυτό μπορείτε να το δημοσιεύσετε." απάντησε ο Γαλιφιανάκης.

Ωστόσο στην ίδια συνέντευξη μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τη συνάντηση με την Χίλαρι Κλίντον την οποία χαρακτήρισε πνευματώδη και πολύ φιλική." Ενθουσιάστηκα που τη συνάντησα. Δεν νομίζω πως το ίδιο θα έλεγε και εκείνη για μένα", αναφέρει με το γνωστό του χιούμορ. Ανέφερε επίσης πως μετά το πέρας της συνέντευξης η εντύπωσή του για την Χίλαρι είναι πως πρόκειται για πολύ "cool" προσωπικότητα, κάτι που όπως είπε μάλλον δεν πίστευε πριν την συνάντησή τους. 

Πολιτισμός
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Πολιτισμός / Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Ο 80χρονος ηθοποιός και παραγωγός δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένος μακριά από το κινηματογραφικό πλατό, μετά από σχεδόν 60 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς – «Μου αρκεί να βλέπω τη σύζυγό μου να παίζει»
LIFO NEWSROOM
Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη 3.500 ετών στο Περού: Το Peñico και ο μυστηριώδης πολιτισμός Caral

Πολιτισμός / Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη 3.500 ετών στο Περού: Το Peñico και ο μυστηριώδης πολιτισμός Caral

Αρχαιολόγοι εντόπισαν την αρχαία πόλη Peñico στη βόρεια επαρχία Barranca του Περού - Η ανακάλυψη αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για τον πολιτισμό Caral, τον αρχαιότερο της Αμερικής, και τη σύνδεσή του με τις πρώιμες κοινωνίες των Άνδεων και του Αμαζονίου
LIFO NEWSROOM