ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.9.2016 | 19:27

Συστατικες επιστολες?

Και μας εχουν βγαλει το λαδι!Φοιτω σε ενα ΑΕΙ που δεν με ενδιαφερει και πολυ και ταυτοχρονα θελω να σπουδασω διατροφολογια σε ενα κολλεγιο,κατι που παντα με ενδιεφερε.Εγω ελεγα για πανελληνιες ομως οι γονεις μου δεν μου επιτρεπουν δυστυχως να αφησω την σχολη που ειμαι.Η μανα μου εχει ηδη πληρωσει το ποσο για το πρωτο ετος στην ιδιωτικη σχολη ομως μας ζητανε για την εγγραφη ενα καρο πραγματα και δυο συστατικες επιστολες...Δηλαδη καποιος καθηγητης να γραψει θετικα πραγματα για εμενα ομως το προβλημα ειναι οτι η κοπελα με την οποια εκανα ιδιαιτερα στο λυκειο αρνηθηκε γιατι εργαζεται παρανομα λεει και δεν θελει να φανει το ονομα της...Μια αλλη καθηγητρια μου ειπε οτι δεν ξερει τι να γραψει...Στο σχολειο ντρεπομαι πολυ να απευθυνθω ξανα γιατι οι καθηγητριες που ειχε το δικο μου τμημα ηταν οι μισες εντελως κομπλεξικες και αδιαφορες με τις οποιες δεν ειχα και τις καλυτερες σχεσεις και στο κατω κατω δεν ειναι υποχρεωμενες να γραφουν ψεματα.Τι να κανω help!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Όταν ψαχνόμουν για μεταπτυχιακά μάζεψα ένα σκασμό συστατικές επιστολές. Και από εργοδότες και από καθηγητές. Μη φανταστείς ότι γράφουν κάτι το ιδιαίτερο. Παρ' όλα αυτά, το μέηλ μου είναι ανοιχτό. Αν θες στείλε μου και μπορώ να σου στείλω κάποιες και να τις προσαρμόσεις στα δικά σου δεδομένα. Αρκεί μετά να βρεις άτομο να σου τις υπογράψει. Γενικότερα πάντως, είναι μία αηδία αυτό με τις συστατικές.
Δεν έκανες κάπου μια ξένη γλώσσα; Στο Πανεπιστήμιο υπάρχει κάποια μάθημα που παρακολουθείς συστηματικά ώστε να ζητήσεις από τον καθηγητή του; Καλή επιτυχία.