ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2016 | 22:21

Άσχημη συμπεριφορά σε συνέντευξη για εργασία.

Σας έχει τύχει να σας καλέσουν για συνέντευξη σε κάποια δουλειά που είχατε στείλει βιογραφικό, να μην τους κάνετε την αναμενόμενη για εκείνους επιθυμητή καλή εντύπωση και να σας αντιμετωπίσουν με υποτιμητικό/ειρωνικό τρόπο; Πώς αντιδράσατε ή πώς θα συμβουλεύατε κάποιον που μόλις έχει βγει στο ψάξιμο για εργασία να ανταπεξέλθει σε περιπτώσεις που υποψήφιοι εργοδότες μειώνουν άμεσα ή έμμεσα τα άτομα που τους ζητούν δουλειά;Ευχαριστώ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Όπως σου φέρονται να φέρεσαι απλά. Επειδή μου έχει συμβεί να λένε άλλα και να πράττουν άλλα, θέλει απλά βρίσιμο και προσβολή. Σιγά ''αφεντικά'' του κώλου. Δυναμισμός χρειάζεται, δεν θα κρεμαστούμε κιόλας και από τα αρ@@@ τους.
Αν ο υποψήφιος εργοδότης σε μειώνει στη συνέντευξη, συνήθως υπάρχουν δύο λόγοι. Ο ένας είναι ότι έχει δικά του "θέματα". Οπότε δεν το παίρνεις προσωπικά. Διατηρείς την ψυχραιμία σου και επικεντρώνεσαι στο σκοπό σου. Υπάρχει, ωστόσο, περίπτωση να το κάνει επίτηδες για να δει πως θα αντιδράσεις. Δηλαδή αν θα έχεις το σθένος να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, αν θα θυμώσεις εύκολα, αν θα προσβληθείς, αν θα τα χάσεις κλπ.
Ναι. Απαντάς αντίστοιχα: εφόσον είδατε από το βιογραφικό μου ότι δεν έχω τα προσόντα για τη συγκεκριμένη θέση γιατί με καλέσατε και έχασα το χρόνο μου ή καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην κάνω για τη συγκεκριμένη θέση οπότε φεύγωγια να μη χάνουμε και δυο το χρόνο μας . Καταλαβαίνω ότι όταν έχεις ανάγκη τη δουλειά είσαι ψαρωμένος. Επίσης κάποιες φορές η επίθεση είναι ξαφνική και γεμάτη αναίδεια αλλά να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου. Στην τελική άνθρωπος που σου μιλάει άσχημα στα πέντε λεπτά που τον γνωρίζεις φαντάσου πως θα είναι σαν αφεντικό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ