Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης στον διοικητή της Τροχαίας ΑΘηνών

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης στον διοικητή της Τροχαίας ΑΘηνών Facebook Twitter
φωτογραφία αρχείου
3


Ενας 22χρονος ο οποίος αναζητείται, είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης της επίθεσης σε βάρος του διευθυντή Τροχαίας Αθηνών Γιώργου Διαμαντόπουλου, που είχε γίνει στις 29 Αυγούστου 2016, στο κέντρο της Αθήνας.


Ο δράστης, το βράδυ εκείνης της ημέρας, μετά τη λήξη πορείας, που είχε πραγματοποιηθεί σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, πλησίασε από πίσω, στην οδό Πανεπιστημίου, τον διευθυντή της Τροχαίας Αθηνών, ο οποίος εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία και του επιτέθηκε αναίτια και αιφνιδιαστικά, καταφέροντάς του χτυπήματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.


Ο 22χρονος, κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για αδικήματα που αφορούσαν μεταξύ άλλων και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Για τα αδικήματα αυτά του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, τους οποίους παραβίασε στις 10 Σεπτεμβρίου 2016 και έκτοτε αναζητείται.


Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε, από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, δικογραφία για το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη και παρέπεμψε την υπόθεση σε τακτική ανάκριση.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Να θυμίζω ότι είχαν βγει ανακοινώσεις από τη ΝΔ και ένα σωρό άλλους καλοθελητές για ομάδες αντιεξουσιαστών, που συμμετείχαν σε διαδήλωση υπέρ των μεταναστών και πως κάποιοι από αυτούς μιλούσαν αραβικά και μπλα μπλα μπλα.Τελικά έχουμε ένα άτομο, που δεν έχει σχέση με πορεία ή αντιεξουσιαστές, είναι έλληνας και ποινικός.