Ιλαροτραγικό mea culpa νεαρής ποπ σταρ γίνεται viral

Ιλαροτραγικό mea culpa νεαρής ποπ σταρ γίνεται viral Facebook Twitter
4

H Minami Minegishi, ποπ σταρ από την Ιαπωνία, έκανε το ακραίο πλημμέλημα: παραβίασε την αυστηρή απαγόρευση των κανόνων του συγκροτήματος, μένοντας μια νύχτα με τον φίλο της, τον 19χρονο Alan Shirahama, χορευτή ενός boy band, γράφει η Guardian.

Όταν ένα περιοδικό δημοσίευσε τον περασμένο μήνα φωτογραφίες που την εμφάνιζαν να φεύγει από το σπίτι του, η Minegishi, μέλος του εξωφρενικά δημοφιλούς κοριτσίστικου ποπ συγκροτήματος AKB48, ζήτησε δακρυσμένη συγνώμη μέσω ενός βίντεο που πόσταρε στο YouTube.


«Ως ηγετικό στέλεχος της ομάδας η ευθύνη μου είναι να αποτελώ πρότυπο για τα νεότεα μέλη» είπε, πριν υποκλιθεί βαθιά και παρατεταμένα.

Το πιο εντυπωσιακό όμως πράγμα της απολογίας της ήταν η εμφάνισή της. Είχε ξυρίσει το κεφάλι της, μια παραδοσιακή απόδειξη συντριβής στην Ιαπωνία. Η Minegishi εξήγησε ότι αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της μόλις είδε τη φωτογραφία της στο περιοδικό, με το πρόσωπο κρυμμένο πίσω από μια χειρουργική μάσκα και τα μαλλιά της μαζεμένα σε ένα καπέλο.

Στο βίντεο του YouTube, το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 3 εκατομμύρια φορές, η Minegishi είπε ότι η συμπεριφορά της ήταν «απερίσκεπτη και ανώριμη».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΣΚ - Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Διεθνή / Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Η ηγεσία της Ακτοφυλακής έχει δεσμευτεί ότι τα σύμβολα «παραμένουν αντίθετα με τις αξίες του σώματος», όμως το πώς θα εφαρμόζεται στην πράξη το νέο καθεστώς παραμένει ανοιχτό
LIFO NEWSROOM
G20 ΣΥΝΟΔΟΣ

Διεθνή / Χωρίς Τραμπ και Πούτιν η σύνοδος της G20: Έκκληση να τερματίσουν «τις συγκρούσεις που προκαλούν τόσο θάνατο»

Η κυβέρνηση Τραμπ μποϊκοτάρει τελείως τις συνομιλίες, καθώς κατηγορεί την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής ότι καταπιέζει τους λευκούς γαιοκτήμονες
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Διεθνή / Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Την ίδια ώρα, εισαγγελείς στο Μιλάνο έχουν ξεκινήσει έρευνα για Ιταλούς υπηκόους που ενδέχεται να συμμετείχαν σε αυτές τις δολοφονικές «εκδρομές»
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι - «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι: «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Απρόσμενα θετικό το κλίμα της συνάντησης - «Συμφωνήσαμε σε περισσότερα από όσα περιμέναμε», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος - Τι απάντησε για τον χαρακτηρισμό «φασίστας» που του αποδίδει ο Μαμντάνι
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια